עזרה - חיפוש - משתמשים - לוח שנה
גרסה מלאה: בלדת אל המוות - פרק 6 ואחרון
אנימה ישראל - ANiMe-iL > שיתופי פעולה > קבוצת KaTeam
SharinganMaster

בלדת אל המוות - פרק 6

לפרטים והורדה לחצו כאן

קראו בעיון את כל העדכון באתר הבית שלנו!

צפיה מהנה,
צוות KaT.
chinpokomon
ראשון!

יש סוף סוף הפרק האחרון של הסדרה המדהימה הזאת! תודה רבה לכל אחד ואחד שעבד ותרם את חלקו לעבודה על הפרקים בפרויקט הזה!
בנוגע לשאר הפרויקטים אין לי סבלנות כבר לסיום הפרויקט של פרידום שגם הוא מדהים ולמרות שאני הכי מת להמשיך את מחברת המוות אני יודע שיש אילוצים בחיים אבל רק שתדעו שלא המשכתי לראות את הסדרה באנגלית רק בגללכם! אז קחו את המחמאה והעידוד הזה שנסו מותניים ותביאו לנו עוד שנים של פאנסאב משובח ולעולם אל תשתנו!
SharinganMaster
תודה רבה על הברכות smile.gif
DarkEden
תודה רבה :]
דיי חיכיתי לזה, כי העדפתי להוריד הכל בבת אחת, במקום לחכות פרק פרק (וד"א, לדעתי הפרוייקט זז דיי לאט. זה לא שאני מזלזל כמובן, פשוט מהכירות, נראה לי שאתם יכולים לעשות יותר מהר O: )

יישר כוח D: אני מקווה שנוכל להנות מהוצאת הפאנסאב המהירה ביותר שיכולה להיות, ולצפות באנימות הטובות ביותר שאפשר להיות D:
מזל טוב על גמירת הפרויקט
!UserName!
אני מחכה לטורנט של כל הפרקים =]
אני שונא להוריד אנימות פרק אחר פרק בביטורנט ><
אלא אם כן זה פרק שיוצא פעם בשבוע OO"
SharinganMaster
ציטוט(FsDesign @ 07.01.2008, 21:28) *
וד"א, לדעתי הפרוייקט זז דיי לאט. זה לא שאני מזלזל כמובן, פשוט מהכירות, נראה לי שאתם יכולים לעשות יותר מהר O:

מהיכרות? אתה מכיר אותנו באופן אישי ויודע מה אנחנו עושים ביומיום? מפחיד, אני לא אוכל לישון עכשיו בלילה עם הידיעה הזאת... ועכשיו ברצינות, תחשוב לפני שאתה מגבב שטויות, אם באמת יכולנו "לעשות יותר מהר" היינו עושים זאת, אנחנו לא עושים פנסאב על מנת לצאת ידי חובה, זה תחביב שלנו ורצון שלנו לתרום, וכל זאת למרות שאנחנו נורא עסוקים בחיינו הפרטיים. קבוצה אחרת הייתה כבר נסגרת ופורשת מהסצינה לאלתר... תעריך את מה שיש לך.

כנ"ל למשתמש RanUserName, ואתה מוזמן לחכות כמה שתרצה, אני פשוט לא רואה את הפואנטה בתפיסה הזאת, בין אם זה בחבילה ובין אם זה בטורנטים בודדים, יש לך כאן סה"כ 6 פרקים, והם יורדים מהשרת שלנו במהירות, זה שנשים את זה בחבילה לא יאיץ את מהירות ההורדה, ולהיפך, הסיכויים הם שזה ירד יותר מהר בבודדים, משום שיש סידרים מהבית בנוסף לשרת שלנו...

תהיו בריאים, אנשים.
May the chuck bless you with his divine fist
Lyle
מזל טוב ותודה.
אנימה מאוד חמודה. שווה צפייה~
uaizler
וואי אני לא מאמין שלא ראיתי שיש עוד פרק ><
תודה רבה רבה רבה לכם!
Ulquiorra Cifer
THNX
Sandra
ציטוט(RanUserName @ 07.01.2008, 22:58) *
אני מחכה לטורנט של כל הפרקים =]
אני שונא להוריד אנימות פרק אחר פרק בביטורנט ><
אלא אם כן זה פרק שיוצא פעם בשבוע OO"

בדיוק ><"
ותודה רבה ^^
Ulquiorra Cifer
ראיתי את הפרק..
אחלה של סידרה..
חבל שהיא קצרה כ''כ
אני מקווה שיהיה לכם זמן לDN
Yoki_san
ואוו....איזה פרק מרגש....טוב יותר מכולם,למרות שאהבתי במיוחד את פרק אחד
ואיך שהעניין חזר בפרק 5 או 4 לא זוכרת ממש...
זאת גרסה "קלה" של התוכן הראשי שלנו. כדי לצפות בגרסה המלאה עם מידע נוסף, מבנה ותמונות בבקשה לחץ כאן.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.