קרא את התגובות באשכול =="
חוץ מזה כתבו באתר שלהם:
ציטוט
לאחרונה הרבה אנשים פונים אלינו בנימה מאיימת משהו, ואם לא מאיימת אז קצת מזלזלת, במן דרישה שנסיים במהרה את פרויקט "מחברת המוות" כי עייפו נפשותיהם של אותם אנשים מלחכות, ושעברו מעל לארבעה חודשים מאז שחרור הפרק האחרון בסדרה. האמינו לי, אני מבין אתכם היטב, ואני לוקח את מלוא האחריות והאשמה על עצמי, שכן אני הגורם העיקרי שבגללו הפרוייקט "נתקע". צופה אחד אפילו ביקש שגם אם אנו לא משחררים, שניתן לפחות פירוט ועדכון על המצב של הפרויקט כרגע, ולמרות שאני לא חושב שזה יפתור את הבעיה, זה מה שאעשה: אז כבר אמרנו שמספר חברי צוות כבר לא פעיל כל כך, ולכן נפגע אחד הפרויקטים החשובים שלנו, וכפי שאתם רואים, המצב לא השתנה, אנחנו עדיין בקשיים להתקדם איתו. הפרוייקט כרגע במצב של "הקפאה לא רשמית", יש התקדמות בחלק מהשלבים, כגון תרגום הפרקים, אך שאר השלבים בבעיה, עקב מחסור במשאבים הן טכנולוגיים והן אנושיים. את הצוות שעובד על הפרוייקט הנ"ל אי אפשר להחליף, לפחות לא את בסיסו, אך כבר ישנם שינויים שמרכיבים צוות פעיל שיהיה מוכן לשחרר את הפרקים הבאים בתדירות סבירה. מתי תבוא העת לשחרור הבא, רק הזמן יגיד, ולחסרי הסבלנות כבר מזמן נאמר שהם יכולים לחפש פתרונות אחרים, היכן שזה לא יהיה. באשר לפרויקטים האחרים, הם מתקדמים מכיוון שהצוות שעבד בהם עדיין פעיל, ושביתת הלימודים אפילו קצת שיפרה את מצבם. כמה חבל שאין שביתות של צבא ההגנה לישראל, או של חברות מסחר פרטיות.