עזרה - חיפוש - משתמשים - לוח שנה
גרסה מלאה: אנימה פיסט
אנימה ישראל - ANiMe-iL > שיתופי פעולה > קבוצת KaTeam
the pillows knight
בתאריך הקודם של הכנס.. התוכנייה עלתה כמה ימים לפני הכנס עצמו ולא נרשמו מחירים לסדנאות והרצאות...
אז רציתי לשאול... למה לא שמתם באתר את המחירים לכל הפעילויות, האוכל וכו' ולמה רק כמה ימים לפני הכנס התוכנייה עלתה? התוכנייה עצמה לדעתי צריכה לעלות הרבה לפני גם אם היא לא מוכנה ולעדכן אותה כל הזמן..
ועכשיו.. לפני שאני אקבל תגובות זועמות של אנשים על מה שאמרתי.. וה לא העברת ביקורת!!! זה הצעה בלבד... אני מאוד מעריך את המארגנים.
אז.. מישהו יכול לענות לי?
XxXJustMeXxX
באמת יהיה נחמד אם יעשו את זה =]
וגם אם לא המארגנים עושים עבודה ממש ממש טובה 3>
Shloogy
אנחנו מעלים את התוכנייה ברגע שהיא מוכנה ומנסים לעשות זאת כמה שיותר מהר (לא בשבילך, בשבילנו).
לגבי מחירי האוכל וההפעלות - תפריט האוכל ומחירי הפרטים השונים היה אמור לעלות בערב הכנס, אבל בעקבות הלחץ לא עלה. הפעם הכל מוכן ואחרי סידורים וסגירות אחרונות נפרסם אותו.
הסדנאות וההרצאות יהיו בחינם.
the pillows knight
ציטוט(Shloogy @ 21:23 , 30.07.2007)
אנחנו מעלים את התוכנייה ברגע שהיא מוכנה ומנסים לעשות זאת כמה שיותר מהר (לא בשבילך, בשבילנו).
לגבי מחירי האוכל וההפעלות - תפריט האוכל ומחירי הפרטים השונים היה אמור לעלות בערב הכנס, אבל בעקבות הלחץ לא עלה. הפעם הכל מוכן ואחרי סידורים וסגירות אחרונות נפרסם אותו.
הסדנאות וההרצאות יהיו בחינם.

יאי^^ אני אוהב דברים בחינם...הם כל כך... זולים!
אבל לא צריך להירשם לסדנאות? למה לא להירשם באתר ולשמור מקומות ואם אנשים לא באים אז שתיהיה אפשרות להירשם גם בכנס..??
Theoldadam
החלטנו שלא תהיה הרשמה לסדנאות אבל, נסמן את הכרטיס שלכם בכל פעם שתהיו בסדנא כך שלא תוכלו למעשה להיות ביותר מסדנא אחת..
בנוגע לתוכניה והעידכנוים חשבנו על הכל, פשוט לא עשינו את זה מסיבות שלא נוגעות אליכם.
זאת גרסה "קלה" של התוכן הראשי שלנו. כדי לצפות בגרסה המלאה עם מידע נוסף, מבנה ותמונות בבקשה לחץ כאן.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.