ציטוט(MDK @ 21:00 , 29.04.2007)
תודה על המידע שניכם (=
עוד ספויילרים לגבי כל האנימה?? ?
אני בטוח שכיף לכם לגלות אם אתם יודעים!!
אני יגיד לכם גם למה אני רוצה ספויילרים כרגע,השתעממתי לפני יומיים והחלטתי להוריד דט נוט מקאט עם תרגום ובדיוק הייתי באמצע אנימה בשם "Ergo Proxy" שלא סיימתי מזמן אז סתם החלטתי לראות...ובקאט תרגמו רק עד לפרק 22 אז זה היה טוב בשבילי כי ככה אני רואה קצת ויכול לחזור לראות ארגו פרוקסי.. כרגע אני בפרק 20 אז אני רוצה ספויילרים עד לפרק 28 אפילו XDXD
>><<
דרך אגב אל תבלבלו, אני רואה גם אנימות באנגלית..
כאילו מזה גם...את כולן XDXD פשוט כתבתי שאני רואה בקאט ורק עד פרק 22 אז חשבתי
שתראו אותי כאיזה נוב שלא יודע אנגלית
סתם אני מאלה שאיכפת להם מה אנשים אחרים חושבים עליהם..
זה דבר לא הכי טוב אבל אין מה לעשות..
טוב אז אני יסכם לך בקצרה כי קורים המון דברים בכל הפרקים האלה.
לחץ בשביל לקרוא את הספויילר
פרק 21- רם נוגעת במיסה עם דף מהמחברת של קירא הנוכחי ומסבירה לה שהיא בעצם קירא השניה וראיטו הוא קירא, בנוסף היא מגלה לה שקירא הוא בעצם קיוסקה היגוצ'י, מיסה נפגשת עם היגוצ'י ואומרת לו שהיא קירא השניה ושהיא רוצה להתחתן עם קירא, היגוצ'י מאמין לה ואומר שהוא קירא בזמן שהיא מקליטה אותו ובסוף הפרק היא משמיעה את זה לצוות החקירה.
פרק 22- L מתחיל לתכנן תוכנית כיצד לתפוס את היגוצ'י, ראיטו מתקשר לנאמיקווה ונראה שגם הוא הבין שהיגוצ'י הוא קירא, הם משתמשים בסאקורה TV ומשדרים שם רעיון לגבי קירא שבו מאטסודה משתתף והוא והמראיין עם פנים מכוסות, בזמן שהיגוצ'י צופה פניו של מאטסודה נחשפות והיגוצ'י מזהה ישר שזה המנהל של מיסה שהיה אמור למות.
פרק 23- היגוצ'י ממהר למצוא דרכים להרוג אותו אבל בכל מקום שחיפש נמצאו רק שמות מזויפים, היגוצ'י מדבר אל רם במוכנית בזמן ש L וראיטו צופים בו ממצלמות שהתקינו שם, היגוצ'י מחליט לבצע את עסקת העיניים ונוסע לסאקורה TV כדי לראות את פניו של מאטסודה ולהרוג אותו, בסאקורה TV מחכה לו מערב אבל הוא מצליח לברוח, הוא נוסע ולפתע ממולו עומד צבא שלם מכוניות משטרה ואין לו לאן ללכת, הוא נלכד.
פרק 24- היגוצ'י מגלה ל L על מחברת המוות, כאשר צוות החקירה נוגע במחברת הוא רואה את רם, L מבין שהיא שיניגאמי ונזכר בזה שיש קירא שני כך שיש עוד מחברת וזה עדיין לא נגמר, ראיטו נוגע גם במחברת והזיכרונות שבים אליו, הבעיה שלפי החוקים ברגע שהוא יעזוב את המחברת הזיכרונות יעלמו אלא אם הוא הבעלים, כדי שL לא יראה הוא פותח פתח קטן בשעון שלו שבו הוא החביא דף מהמחברת וסיכה, הוא נועץ את הסיכה באצבע שלו ועם הדם הוא כותב את שמו של היגוצ'י והיגוצ'י מת ועכשיו ראיטו שוב הבעלים של המחברת, בבסיס הם קוראים את החוקים של המחברת ואז הם קוראים חוקים מזויפים שראיטו אמר לריוקו לכתוב:
חוק 1- עם המחברת תושמד כל מי שנגע בה ימות- החוק הזה נועד כדי שלא יוכלו להשמיד את המחברת והזיכרונות של ראיטו ישובו בטוח.
חוק2- עם כותבים שם במחברת צריך לכתוב שם אחד לפחות כל 13 ימים אחרת מתים- החוק הזה נועד בגלל שראיטו ומיסה היו במעצר יותר מ 13 ימים ולכן הם לא היו יכולים להיות קירא, כך שהחשדות הוסרו לחלוטין.
ראיטו אומר למיסה ללכת לאן שהוא החביא את המחברת שלה, מיסה לוקחת את המחברת והזיכרונות שלה שבים, בפתק שראיטו הוסיף בתוך המחברת הוא אמר לה להרוג את ריוגה הידקי- L שאת שמו האמיתי היא ראתה שהם נפגשו באוניברסיטה, אבל מיסה ראתה כל כך הרבה שמות שהיא לא זוכרת, ריוקו מגיע והיא מבצעת איתו את עסקת העיניים והחיים שלה מתקצרים בחצי שוב.
פרק 25- הרציחות של קירא ממשיכות על ידי מיסה ו L מתחיל לחשוד בה, רם מבינה שזאת התוכנית של ראיטו: הדרך היחידה להרוג את מיסה היא שרם תכתוב את שמו של ריוזאקי במחברת אבל בגלל שהיא תציל את מיסה גם היא תמות וכך ראיטו יפטר גם מרם. לרם אי ברירה והיא הורגת את ווטארי וריוזאקי, ראיטו לוקח את המחברת של רם, נראה שעכשיו הוא הפך לאל של העולם החדש.
פרק 26- מגלים שווטארי ניהל אכסניה, 5 שנים עוברות וראיטו לקח את מקומו של L ועכשיו כשהוא מחזיק בכוח לתמרן את כל יחידות המשטרה הוא בלתי מנוצח ובעצם הוא הגיע למטרה שלו. בנוסף, ראיטו עובר לגור עם מיסה.
פרק 27- רוג'ר המנהל הנוכחי של האכסניה שווטארי ניהל מקבל מכתב ש L מת, הוא קורא לניר ומלו, 2 ילדים שאחד מהם היה אמור להיבחר כיורש של L, מלו מסרב לעבוד ביחד עם ניר ועוזב, ניר מקים צוות חקירה חדש בשם SPK כדי ללכוד את קירא, מלו מצטרף למאפיה וחוטף את סאיו (אחותו של ראיטו) ובתמורה הוא רוצה שהמשטרה תביא לו את מחברת המוות. ניר מציג את עצמו לראיטו בתור N כאשר ראיטו מציג עצמו בתור L וניר כבר יודע שהוא בעצם L השני וL המקורי כבר מת.
פרק 28- ראיטו מנסה לתכנן תוכנית להציל את סאיו אבל נראה כאילו שום דבר לא מצליח והברירה היחידה היא להרוג את סאיו כדי שמלו לא יקבל את המחברת, ראיטו לא מעז להרוג את סאיו ומלו מקבל את המחברת והורג את כל חברי ה SPK פרט לניר ועוד שניים.
אני מקווה שזה מספיק לך "^^ לקח לי הרבה זמן לכתוב...