עזרה - חיפוש - משתמשים - לוח שנה
גרסה מלאה: שחרור ה-100 של הקבוצה
אנימה ישראל - ANiMe-iL > שיתופי פעולה > קבוצת KaTeam
Shloogy

ציטוט
החברים הותיקים בצוות עוד זוכרים את הימים בהם התבדחנו במירק בין עבודה על רורואוני קנשין, צ'וביטס ואלפן ליד על כך שעוד יבוא היום בו נגיע ל-100 שחרורי פנסאב עברי איכותי, נסתכל אחורה וניזכר בימים בהם כל שחרור עברי היה חגיגה, ימים בהם היינו צוות של חובבי אנימה שרצו לעשות שינוי כלשהו ולתרגם אנימה לשפה העברית, על אף חוסר נסיונם בתחום הפנסאב.

מאז הימים הראשונים חלפו-עברו להן 3 וחצי שנים, הרבה תלאות ליוו אותנו (ועדיין מלוות) בשחרור כל פרק ופרק, ומאז ועד היום הצלחנו לתרגם 100 פרקים של אנימה לשפת הקודש, הוצאנו עוד 72 פרקים שמספרים את סיפורה של חתולה מצחיקה/מעצבנת, שחררנו 3 קליפים משירי הפתיחה והסיום של הסדרה המצליחה "מחברת המוות" ועוד כל מיני אקסטרות נחמדות, אך בחרנו שלא לכלול אותם בספירת השחרורים הרשמית שלנו.

יש יאמרו כי 100 שחרורים זה דבר מכובד ויש יאמרו כי לעשות זאת ב-3 וחצי שנים זה מוגזם (הי, לפחות עשינו), אך חברי הצוות הותיקים יכולים להעיד, כי בכל שחרור ושחרור השקיעו חברי הקבוצה את הנשמה על מנת להביא לכם את עבודת הפנסאב הטובה ביותר שביכולתם לעשות, והוכחה לכך ניתן לראות בהתקדמות שחרורי הקבוצה במהלך הזמן, התקדמות שבאה לידי ביטוי בשחרורים איכותיים יותר (ואיכות היא לא רק בוידאו).

וכעת, אנו גאים להציג בפניכם את השחרור ה-100 בכבודו ובעצמו...

www.kateam.org
chinpokomon
ראשון!! שיו איזו התרגשות!!

אין מילים אתה גדולים מהחיים!! מזל טוב לרגל שחרור ה100! תמשיכו להוציא פאנסאב איכותי וגדול מהחיים כמו תמיד ולעולם אל תשתנו!

נ.ב
ציטוט
וכעת, אנו גאים להציג בפניכם את שחרור ה-100 בכבודו ובעצמו, הלא הוא "חרבו של הזר" (יסלחו לנו כל האמריקקים וואנאביז על העברות המופרע, אבל זה מה יש)

עברות מופרע? אני די מאמין שזה תרגום מדויק הרי הסרט נקרא sword of the stranger ו"חרבו של הזר" הוא תרגום מדויק.
Keren Fan
יאייאי!
מזל טוב!!!
קאט קאט קאט!
תודה רבה !אתם מעולים!אוהבים אותכם
Dream Eater
מזל טוב לרגל שיחרור ה100 אתם סוסים [=
Aquamarine
מזל טוב על השחרור ה100. (:
SeM
מזל טוב!! תודה רבה על כל ההשקעה שלכם!!!!!!!!
Mr.Hanky
מזל טוב על שיחרור ה100 !@
Wolverine
מזל"ט
בשעה טובה ומוצלחת הגעתם לשיחרור מאה
ובאמת על כל שיחרור ניכרת ההשקעה של הצוות
תודה רבה על פאנסאב נפלא
בהצלחה בהמשך, נתראה ב500
LS-Design
מזל טוב...

יש רק בעייה אחת.. הורדתי את הסרט חרבו של הזר (ברזולוציה גבוהה) ואין תרגום רשתם בהתחלה תורגם על ידיי וכול זה אבל אין בכול מה לך הסרט תרגום..
wallace
ציטוט(LS-Design @ 26.08.2008, 04:56) *
מזל טוב...

יש רק בעייה אחת.. הורדתי את הסרט חרבו של הזר (ברזולוציה גבוהה) ואין תרגום רשתם בהתחלה תורגם על ידיי וכול זה אבל אין בכול מה לך הסרט תרגום..

הודענו בפירוש שלא תינתן תמיכה למורידים את גרסת הרזולוציה הגבוהה. בשביל אנשים כמוך יש את גרסת הרזולוציה הנמוכה. הורד אותה ותהנה.
Xvid
מזל טוב לקאט השולטים D=!!
תמשיכו עם הוצאות מדהימות !!
MaxZXL
ברכותיי על השחרור המאה. אני לא רואה אנימות כמו קודם,
האמת היא שאני בכלל לא רואה כבר, אבל בכל זאת נעים לשמוע עליכם.
בהצלחה בהמשך הדרך.
Sunshine
מזל טוב לקבוצה הכי איכותית בארץ [=
ראיתי בערך חצי מהסרט בכנס אבל הייתי צריך ללכת,
אבל ממה שראיתי עשיתם עבודה מצוינת כרגיל ואני מתכוון להוריד אותו ^^
Thanatos
פשש, כל הכבוד.
מזל טוב! וישרו כוח =] .
asafmor13
מזל טוב :]
ובהצלחה בהמשך !
אהבתי את הסרט , סרט נחמד !
קאזה
וואווווווו שחרור המאה!! כל הכבוד לכם על כל העבודה וההשקעה ותודה!
עד 120... או מאתיים, מה שתרצו on2.gif
uaizler
וואי מזל טוב וכל הכבוד.
הורדתי את שניי ההוצאות. חרבו של הזר היה נחמד והתיגום מעולה (כמו תמיד).
אפרו סמאמורי אני יראה כבר בהזדמנות כי ראיתי את זה כבר שהוצאתם בפעמים הקודמות tongue.gif
xdxsun
בהתחלה חשבתי ש"חרבו של הזר"
זה סתם עוד סרט אנימה.. אחרי שראיתי אותו אני חושב שאין הרבה סרטים יפים כמוהו..(:
וגם אפרו סמוראי... חבל שהקרבות שם לא מרתקים ומצמידים אותך לכיסא אבל זה גם סדרה טובה(:

תודה קאט אתם הכי טובים!
זאת גרסה "קלה" של התוכן הראשי שלנו. כדי לצפות בגרסה המלאה עם מידע נוסף, מבנה ותמונות בבקשה לחץ כאן.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.