ציטוט(YourEnd @ 24.05.2008, 11:07)

ציטוט(SharinganMaster @ 08.04.2008, 13:29)

ציטוט(Jason @ 08.04.2008, 15:30)

אני עדיין לא מבין למה אתם לא ממשיכים עם דט נוט..
חצי מהמשתמשים שמורידים ממכם באו בהתחלה בגלל שרק אתם תרגמתם דת נוט, למה לזנוח את זה?
אני מכיר איזה 3 שהפסיקו באמצע כי הפסקתם לתרגם.. ובמקום זה שמתם כל מני סדרות שאף אחד לא רואה.
אגב, אני לא מוריד ממכם כלום וגם לא הורדתי.. אני לא אוהב תרגום בעברית(חשבתי שכדי לציין את זה לפני שתתחילו בהתקפה של "תגיד תודה שאנחנו משקיעים בכלל בלה בלה בלה"..)
אם אתה לא רואה תרגומים שלנו אז אין לך בכלל זכות להתלונן. ויפה שהעניין לא מובן לך, אבל יש סיבות להפסקה, והסברנו את העניין בעשרות הזדמנויות.
"סדרות שאף אחד לא רואה..." מי שמך שר ושופט? חכמולוג...
ולא, אני לא אדם שמחפש מריבות ומעליב אנשים - אם התגובה שלך לא היתה חצופה וחסרת בסיס, לא הייתי עונה לך בצורה כזאת.
שיהיה לך יום גרוע.
אדון שארינגן היקר!
אני עד עכשיו תמכתי בכם תאמינו לי כמה תמכתי בכם כמה כל הזמן ביקשתי לעזור לכם בכל דרך אבל יודע היום
ראיתי תהודעה שלך ושיניתי תחשיבה אתה חוצפן לא הוא! גם אם הוא ככה אין לך זכות להעליב אותו ככה
הוא אמר תאמת ויודע משו לא אכפת לי כי צפיתי אצלכם ואני כבר לא יצפה ממכם יותר אחרי מה שאמרת לו!
אם ככה אתם מתייחסים לצופים שלכם או לפחות אתה אז אתה החוצפן פה לא הוא!
וכן הוא צודק אתם שמים סדרות שאף אחד לא צופה במקום לשים פרויקטים טובים כמו דף נוט וצ'וביסט אבל זה לא משנה לי אני ריאה תסדרות האלה
כבר דרך פנסאבים אחרים שכן אכפת להם מהצופים שלהם!
וכן אתה אדם שמחפש מריבות-התגובה שלו היתה בסדר גמור! ההית יכול לענות לו בנימוס במקום לאמר לו שיהיה לך יום גרוע!
אבל יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני לא ילד קטן כמוך שמעליב ילדים בני 13 שסה"כ רוצים לעזור לך!
אז יודע מה?
שיהיה לך יום טוב ומקווה שתחשבו להתנהג יותר טוב!
יחס הוא דבר חשוב לא פחות מהאיכות!
היו לי רגשי אשמה אם באמת הייתי מרגיש שאני חייב משהו לך או לחבוב שהגבתי לו קודם. ואני יכול לנסח עכשיו משהו ארוך חופר ומפורט על איך אנחנו עובדים בקבוצה ולמה הודעות בסגנון הזה ראויות לגנאי, אבל אין לי חשק לבזבז יותר מדי זמן על אנשים כמוך. אני יכול לומר לך שאם תקרא את כל ההודעות שלנו באתר מתחילת הקיום שלנו, ותעקוב אחרי כל הודעות המשוב שאי פעם כתבו לנו בנושא, עם אותן טענות, אתה תראה כל כך הרבה תשובות שאני כתבתי כשהשתדלתי להיות הכי נחמד שיכולתי, אבל שום דבר לא השתנה מאז, ואנחנו מוצאים את עצמינו חייבים להסביר את עצמינו כל פעם מחדש... בכל אופן, תודה לך על הברכות הלבביות, אני באמת מתגעגע לתקופה בה הייתי ילד קטן, שלא הייתי צריך לפרנס את עצמי וחי ללא שום רגשי אחריות... אתה יודע מה הבדל ביני לבינך? אני לא יודע כי אני לא מכיר אותך, ואני לא שופט אותך רק בגלל הודעה שכתבת ספק מחוסר טקט רגעי או ספק מתוך צורך להיות פרובוקטיבי ולהשתמש בהגנה על מישהו כתירוץ, אבל זה לא ממש מעניין אותי כי אני הולך לשכוח ממך ברגע שתפסיק להגיב כאן.
נכון, יחס הוא דבר נורא חשוב, ואני משתמש בו באופן שאני רואה לנכון בכל תגובה ותגובה באופן אינדיבידואלי, אבל אני לא מבין איך האיכות קשורה בכלל לנושא...
תודה על הנסיון שלך לחנך אותי להיות אדם יותר טוב, אבל זה כנראה לא עבד מפני שאולי אני מרגיש שאני אדם הרבה יותר טוב ממך, ואולי אני טועה... הדרך היחידה לגלות את זה היא להכיך אחד את השני מקרוב, אבל בוא נוותר על התענוג.
והפעם אהיה יותר אדיב - שיהיה לך המשך יום... סביר...