עזרה - חיפוש - משתמשים - לוח שנה
גרסה מלאה: דת' נוט 29 בעברית
אנימה ישראל - ANiMe-iL > שיתופי פעולה > קבוצת KaTeam
!UserName!
בדקתי באתר וראיתי את העידכון על פרק 29, כל המילים הפוכות חוץ מהקישור שהוא לא אל הורדת הפרק אלא אל סרטון מטומטמם ביותר ביוטיוב.
תוכלו להסביר מדוע זה ככה?
Wolverine
כתוב במילים ההפוכות שזו מתיחה לאחד מאפריל
אם היית טורח לקרוא, כמוני, היית מבין שזה מיועד לאנשים שלא טורחים לקרוא, כמוך,
וKAT החליטו למתוח את כולם אבל בעיקר את אלה שלא חושבים לקרוא
!UserName!
ציטוט(The Wild Wolverine @ 03.04.2008, 23:15) *

מי אמר שאני לא טורח לקרוא?
אני פשוט בדרך כלל קורא לאחר שאני מוריד.
אבל פשוט אי אפשר לקרוא, זה כמו לקרוא יפנית
הפוכה בשילוב אנגלית הפוכה, שזה יותר
קשה אפילו.
chinpokomon
זו הייתה מתיחה כפולה. גם הכתב ההפוך וגם הסרטון במקום הקישור. נהניתי מאוד מהמתיחה בייחוד מהחצי שעה שבמהלכה ניסיתי לסדר את הקידוד בדפדפן שלי כי חשבתי שמשהו לא בסדר איתו(אני יודע יצאתי אהבל). בכל מקרה מצפה לשחרור האמיתי שעוד יבוא
MaxZXL
קראתי את הכתב ההפוך אבל לא הבנתי מה המתיחה XD
Wolverine
ציטוט(UserName~ @ 03.04.2008, 22:23) *

קשה אפילו.

בשבילי זה לא היה קשה
וזה לא כמו יפנית, אני מבין יפנית אז אני יודע מה אני אומר
!UserName!
ציטוט(The Wild Wolverine @ 04.04.2008, 19:00) *
ציטוט(UserName~ @ 03.04.2008, 22:23) *

קשה אפילו.

בשבילי זה לא היה קשה
וזה לא כמו יפנית, אני מבין יפנית אז אני יודע מה אני אומר

ואני לא הייתי מבין? -__-
אמרתי את זה בכוונה,
על מנת שתבין
שלקרוא עברית הפוכה
זה יותר קשה מלקרוא
יפנית הפוכה,
בשילוב אנגלית הפוכה.
אם לא הייתי יודע
יפנית, אז זה
היה משהו אחר.
Dacyn
סה"כ מתיחה. אבל עליי הם לא הצליחו לעבוד. ^^
שנינוש
חח איזו מתיחה מעצבנת! האמנתי לכם עד עכשיו וחשבתי שזה המחשב שלי שדפוק (כי הכל היה הפוך)
נו באמת! חחח
אני מקווה שיצא שיחרור בקרוב tongue.gif
SharinganMaster
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID...766&sid=127

תקראו, נובים.
Dream Eater
מה הטעם לתרגם ולהשקיע עבור סתם...איפה ההיגיון? mellow.gif
אם כבר תירגמתם משהו לא עדיף שתעשו את זה בצורה הרגילה? י_י
SharinganMaster
ציטוט(Zack @ 06.04.2008, 13:10) *
מה הטעם לתרגם ולהשקיע עבור סתם...איפה ההיגיון? mellow.gif
אם כבר תירגמתם משהו לא עדיף שתעשו את זה בצורה הרגילה? י_י

lol wut?
לא הבנתי מה אתה רוצה...
Trafalgar Law
אני עדיין לא מבין למה אתם לא ממשיכים עם דט נוט..
חצי מהמשתמשים שמורידים ממכם באו בהתחלה בגלל שרק אתם תרגמתם דת נוט, למה לזנוח את זה?
אני מכיר איזה 3 שהפסיקו באמצע כי הפסקתם לתרגם.. ובמקום זה שמתם כל מני סדרות שאף אחד לא רואה.

אגב, אני לא מוריד ממכם כלום וגם לא הורדתי.. אני לא אוהב תרגום בעברית(חשבתי שכדי לציין את זה לפני שתתחילו בהתקפה של "תגיד תודה שאנחנו משקיעים בכלל בלה בלה בלה"..)
SharinganMaster
ציטוט(Jason @ 08.04.2008, 15:30) *
חצי מהמשתמשים שמורידים ממכם באו בהתחלה בגלל שרק אתם תרגמתם דת נוט, למה לזנוח את זה?
אני מכיר איזה 3 שהפסיקו באמצע כי הפסקתם לתרגם.. ובמקום זה שמתם כל מני סדרות שאף אחד לא רואה.

אגב, אני לא מוריד ממכם כלום וגם לא הורדתי.. אני לא אוהב תרגום בעברית(חשבתי שכדי לציין את זה לפני שתתחילו בהתקפה של "תגיד תודה שאנחנו משקיעים בכלל בלה בלה בלה"..)

אם אתה לא רואה תרגומים שלנו אז אין לך בכלל זכות להתלונן. ויפה שהעניין לא מובן לך, אבל יש סיבות להפסקה, והסברנו את העניין בעשרות הזדמנויות.
"סדרות שאף אחד לא רואה..." מי שמך שר ושופט? חכמולוג...
ולא, אני לא אדם שמחפש מריבות ומעליב אנשים - אם התגובה שלך לא היתה חצופה וחסרת בסיס, לא הייתי עונה לך בצורה כזאת.

שיהיה לך יום גרוע.
Hot
ציטוט(SharinganMaster @ 08.04.2008, 13:29) *

אם אתה לא רואה תרגומים שלנו אז אין לך בכלל זכות להתלונן. ויפה שהעניין לא מובן לך, אבל יש סיבות להפסקה, והסברנו את העניין בעשרות הזדמנויות.
ולא, אני לא אדם שמחפש מריבות ומעליב אנשים - אם התגובה שלך לא היתה חצופה וחסרת בסיס, לא הייתי עונה לך בצורה כזאת.

שיהיה לך יום גרוע.

אדון שארינגן היקר!
אני עד עכשיו תמכתי בכם תאמינו לי כמה תמכתי בכם כמה כל הזמן ביקשתי לעזור לכם בכל דרך אבל יודע היום
ראיתי תהודעה שלך ושיניתי תחשיבה אתה חוצפן לא הוא! גם אם הוא ככה אין לך זכות להעליב אותו ככה
הוא אמר תאמת ויודע משו לא אכפת לי כי צפיתי אצלכם ואני כבר לא יצפה ממכם יותר אחרי מה שאמרת לו!
אם ככה אתם מתייחסים לצופים שלכם או לפחות אתה אז אתה החוצפן פה לא הוא!
וכן הוא צודק אתם שמים סדרות שאף אחד לא צופה במקום לשים פרויקטים טובים כמו דף נוט וצ'וביסט אבל זה לא משנה לי אני ריאה תסדרות האלה
כבר דרך פנסאבים אחרים שכן אכפת להם מהצופים שלהם!
וכן אתה אדם שמחפש מריבות-התגובה שלו היתה בסדר גמור! ההית יכול לענות לו בנימוס במקום לאמר לו שיהיה לך יום גרוע!
אבל יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני לא ילד קטן כמוך שמעליב ילדים בני 13 שסה"כ רוצים לעזור לך!
אז יודע מה?

שיהיה לך יום טוב ומקווה שתחשבו להתנהג יותר טוב!
יחס הוא דבר חשוב לא פחות מהאיכות!
Theoldadam
אבל הוא לא צופה אצלנו biggrin.gif

הוא אמר את זה בעצמו

ציטוט
אגב, אני לא מוריד ממכם כלום וגם לא הורדתי.. אני לא אוהב תרגום בעברית

אם היית שם לב, כבר הגבנו על שאלות כאלו בעבר בנימוס.....כנראה שנימוס לא עוזר כשעדיין חוזרים ושואלים אותנו שוב ושוב.
Sunshine
ציטוט(YourEnd @ 24.05.2008, 11:07) *

שיהיה לך יום גרוע.

אדון שארינגן היקר!
אני עד עכשיו תמכתי בכם תאמינו לי כמה תמכתי בכם כמה כל הזמן ביקשתי לעזור לכם בכל דרך אבל יודע היום
ראיתי תהודעה שלך ושיניתי תחשיבה אתה חוצפן לא הוא! גם אם הוא ככה אין לך זכות להעליב אותו ככה
הוא אמר תאמת ויודע משו לא אכפת לי כי צפיתי אצלכם ואני כבר לא יצפה ממכם יותר אחרי מה שאמרת לו!
וכן הוא צודק אתם שמים סדרות שאף אחד לא צופה במקום לשים פרויקטים טובים כמו דף נוט וצ'וביסט אבל זה לא משנה לי אני ריאה תסדרות האלה
וכן אתה אדם שמחפש מריבות-התגובה שלו היתה בסדר גמור! ההית יכול לענות לו בנימוס במקום לאמר לו שיהיה לך יום גרוע!
אבל יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני לא ילד קטן כמוך שמעליב ילדים בני 13 שסה"כ רוצים לעזור לך!
אז יודע מה?

קודם כל, אנשים כן רואים את הסדרות האלה, אני לפחות רואה.
הם מתרגמים את הסדרות שהם אוהבים, מי אתה שתחליט להם מה לתרגם ומה לא?
לבוא ולהתלונן על זה שהם לא ממשיכים את דת' נוט אחרי שנה שהם מסבירים כל פעם מחדש למה הפרויקט מתעכב זאת פשוט חוצפה.
הם לא חייבים לכם כלום, הם עושים את זה כי הם אוהבים את זה.
SharinganMaster
ציטוט(YourEnd @ 24.05.2008, 11:07) *

שיהיה לך יום גרוע.

אדון שארינגן היקר!
אז יודע מה?

היו לי רגשי אשמה אם באמת הייתי מרגיש שאני חייב משהו לך או לחבוב שהגבתי לו קודם. ואני יכול לנסח עכשיו משהו ארוך חופר ומפורט על איך אנחנו עובדים בקבוצה ולמה הודעות בסגנון הזה ראויות לגנאי, אבל אין לי חשק לבזבז יותר מדי זמן על אנשים כמוך. אני יכול לומר לך שאם תקרא את כל ההודעות שלנו באתר מתחילת הקיום שלנו, ותעקוב אחרי כל הודעות המשוב שאי פעם כתבו לנו בנושא, עם אותן טענות, אתה תראה כל כך הרבה תשובות שאני כתבתי כשהשתדלתי להיות הכי נחמד שיכולתי, אבל שום דבר לא השתנה מאז, ואנחנו מוצאים את עצמינו חייבים להסביר את עצמינו כל פעם מחדש... בכל אופן, תודה לך על הברכות הלבביות, אני באמת מתגעגע לתקופה בה הייתי ילד קטן, שלא הייתי צריך לפרנס את עצמי וחי ללא שום רגשי אחריות... אתה יודע מה הבדל ביני לבינך? אני לא יודע כי אני לא מכיר אותך, ואני לא שופט אותך רק בגלל הודעה שכתבת ספק מחוסר טקט רגעי או ספק מתוך צורך להיות פרובוקטיבי ולהשתמש בהגנה על מישהו כתירוץ, אבל זה לא ממש מעניין אותי כי אני הולך לשכוח ממך ברגע שתפסיק להגיב כאן.

נכון, יחס הוא דבר נורא חשוב, ואני משתמש בו באופן שאני רואה לנכון בכל תגובה ותגובה באופן אינדיבידואלי, אבל אני לא מבין איך האיכות קשורה בכלל לנושא...
תודה על הנסיון שלך לחנך אותי להיות אדם יותר טוב, אבל זה כנראה לא עבד מפני שאולי אני מרגיש שאני אדם הרבה יותר טוב ממך, ואולי אני טועה... הדרך היחידה לגלות את זה היא להכיך אחד את השני מקרוב, אבל בוא נוותר על התענוג.

והפעם אהיה יותר אדיב - שיהיה לך המשך יום... סביר... smile.gif
chinpokomon
Jason- אם אתה לא צופה בהורדות של הקבוצה אז אין לך שום זכות להתלונן על שום דבר שקשור לקבוצה. חברי הקבוצה מתרגמים את הסדרות מתוך תחביב ולא מתוך חובה או הכרח וכדאי שכל שאר החוכמולוגים פה בפורום יקלטו את זה! זה שהם מפיצים את זה ברשת צריך להוקיר אותם על כך בניגוד לתגובות שלך שאותם צריך להוקיע! פאנסאב אינו נעשה מתוך חובה או הכרח אלא מתוך האהבה לתחום והרצון לתרום לקהילה ולא מתוך שום דבר אחר ולכל מי שמתלונן יש שתי אפשרויות: הוא יכול להתחיל לתרגם פרקים בעצמו(ותוך 2 דקות להבין כמה זה קשה ולוותר) או שהוא יכול ללכת לראות פרקים באנגלית כי אף אחד לא מכריח אתכם לראות דווקא את ההוצאות שלהם, אני למרות האהבה הרבה שלי לקבוצה המשכתי לראות את מחברת המוות באנגלית אבל בכל זאת אני אראה את ההוצאות שלהם כי אני מעריך מאוד את הקבוצה ויודע מה הם עוברים ותגובות כמו Jason או חברו YourEnd לא רק לא תורמות לשום דבר אלא רק גורעות כי הן מוציאות למתרגם את כל החשק והרצון הטוב. עצה למנהלים של הפורום של KAT- לדעתי תגובות כאלו צריכות להינעל על המקום עם אזהרה. מי שרוצה שיחכה להוצאות שלכם ומי שלא שילך לישון על האף(תודתי לשלוגי על תרומתו לביטוי שלעולם לא יצא לי מהראש) ולאף אחד אין זכות לבקר אתכם או את דרך העבודה שלכם תמשיכו להיות בדיוק כמו שאתם גדולים מהחיים ואל תתייחסו לתגובות הקטנוניות של אנשים שחושבים שכל הזמן רק "מגיע להם". המשך יום טוב לכולם!
Angel Of Darkness
באסה שהם לא ממשיכים את הסדרה הזאת , אחת הטובות ואין לי כוח לקרוא אנגלית עם מורפיקס O:
בכל מקרה.... עלי לא הצליחו לעבוד! נהנהנהנה בנהנהנה
SharinganMaster
CatGirl - אנחנו כן ממשיכים עם הסדרה הזאת, רק בקצב קצת איטי, מצטער אם היתה אי הבנה... (מתי אמרנו שהפסקנו?..)
!UserName!
ציטוט(SharinganMaster @ 24.05.2008, 15:58) *
CatGirl - אנחנו כן ממשיכים עם הסדרה הזאת, רק בקצב קצת איטי, מצטער אם היתה אי הבנה... (מתי אמרנו שהפסקנו?..)

היו מלא הודעות בפורום של הקבוצה שלכם של 'אנחנו מפסיקים לתרגם' וכאלו,
אני זוכר בעצמי שהיה אשכול כזה, אבל אנחנו יודעים שאתם לא באמת תפסיקו אנימה כזאת שליטה וסגידה.
wallace
ציטוט
אני זוכר בעצמי שהיה אשכול כזה, אבל אנחנו יודעים שאתם לא באמת תפסיקו אנימה כזאת שליטה וסגידה.

O_o
באמת? איפה?
SharinganMaster
אולי אמרנו שהעברנו את הפרוייקט להקפאה לא רשמית וזמנית, אבל לאחר מספר שבועות הכרזנו שיש לנו צוות כמעט מלא שיכול להמשיך לעבוד על הפרויקט... המשך המודעה היה "אנחנו מקווים שזה ילך מהר" או משהו בסגנון, אבל תקוות הן תקוות ומציאות היא מציאות, הפרוייקט מתקדם בקצב איטי ובסופו של דבר ישוחררו כל הפרקים עד סוף הסדרה.
Shloogy
ציטוט(!UserName! @ 24.05.2008, 21:48) *

מעולם לא כתבנו דבר כזה.
זאת גרסה "קלה" של התוכן הראשי שלנו. כדי לצפות בגרסה המלאה עם מידע נוסף, מבנה ותמונות בבקשה לחץ כאן.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.