ציטוט(intrepid @ 29.01.2008, 12:27)

הגישה העקומה הזאתי נקראת ציניות, עיין ערך במילון מתיישהו
ואני מבין ששימוש בציניות הופכת אותך לחסיד אומות העולם... מובן לגמרי.
ציטוט
כמו כן, רוב הסיבות שאני רואה שאתם מציינים בפורום שלכם הן בסגנון, "מעוקב עד הודעה חדש" ואז בא פרק של משהו אחר בלי שום קשר ומשם ממשיכים בלי שום יחס לסדרה הקודמת, אני לא ממש ראיתי סיבות שמצדיקות את זה (חוץ ממקרה בודד) אז או שציינו בדיוק למה או תתחילו להתרגל לבכי.
יש לך כנראה ראיה סלקטיבית, אתה מוזמן לעבור על כל המודעות באתר הבית ולדפדף קצת בפורום המשוב שלנו וכמו כן גם בפורום הפרוייקט של מחברת המוות, ולמען הסר ספק, קרא כל מודעה 3 פעמים, אולי תצליח לקרוא גם בין השורות... מה גם, שמעבר לציון העיכוב, אנחנו באמת לא צריכים לתת לצופים דו"ח לגבי העבודה שלנו והסיבות לעיכובים.
ציטוט
אני מבין שזה תחביב ואכפת לכם אבל מה שאנישם מבקשים פה זה קצת יותר עקביות, בסוף הם ילכו להוצאות אחרות כדי להשלים את הפרקים והופ! איבדת לקוח מרוצה.
גם את זה הסברנו כבר כמה עשרות פעמים, שהקבוצה שלנו מחולקת למספר צוותים קטנים, וכל צוות עובד על פרוייקט אחר, מכיוון שפרשו מספר חברי צוות וותיקים ומאחר ואנשי הצוות שנותרו בפרוייקט של מחברת המוות נורא עסוקים בחיים ובקושי יש להם זמן לישון (ואת זה באמת שאני לא רוצה להסביר למישהו שכנראה לא יודע מה זה לעבוד במשרה מלאה פלוס, כדי לדאוג לעתיד שלו) וזה מיותר לגמרי להיכנס לפרטים מעבר למה שכבר אמרתי... כל זה רק מראה שאתה ממש לא מבין את מבנה הקבוצה ואופן ההתנהלות שלה, כשזה אמנם לא כתוב בגדול ומודגש באתר, אבל כשאני כותב את זה במספר הזדמנויות במודעות רשמיות, אני מצפה שאנשים יתייחסו לזה ויקחו לתשומת ליבם והבנתם, עכשיו או שזה לא נכנס לך עדיין לראש, או שאתה בכלל לא טורח לקרוא את כל המודעות הרשמיות שלנו אלא ממהר להוריד את ההוצאה והולך לענייניך (שגם זה היה מובן אם לא היית מתלונן על הנושא).
ציטוט
קבוצה משלי?! זו קבוצה!? לפי הספק העבודה נדמה כי זה רק אתה!
ותשמור לעצמך את המטאפורה על האף והנזלת זה חוזר כבומרנג על הפסקה הבאה שכתבת
מעניין מה גורם לך לגבב את השטות הזאת, אולי אתה חושב שאתה יכול לעשות את אותה העבודה בעצמך גם אם אתן לך דדליין של זמן כפול לבצע את המטלות הנדרשות ולהגיע לרמת איכות סבירה? תוציא את האף מהכר ותריח את הסביבה, נראה לי שיש משהו נורא מסריח באוויר שאתה נושם. אם אתה מתחיל לקחת את זה באופן אישי, זו כבר בעיה שלך, שאתה לא מקבל את העובדה שטיעוניך חסרי כל בסיס אובייקטיבי, ואתה מונע בדיוק ממה שציינתי קודם, תקרא לזה ציניות או תקרא לזה התלהמות מטומטמת, זו גישה עקומה שתרדוף אותך כל עוד לא תבין שאתה טועה.
ציטוט
אני לא "ביקשתי את זה", גם ממש לא אכפת לי מה תוציאו ואיך, אני רק טוען בשם אותם צופים שמחכים ומחכים ומחכים .....
כשפניתי אליך, התכוונתי לכל כלל הצופים, בין אם זה כולל אותך או לאו, הניסוח של הפניה היה אליך משום שאתה מתעקש להתעמת איתי בטיעונים תובעניים ואני הרגשתי צורך להדגיש שבמיוחד אחר צורת דיבור כזאת אין לנו שום צורך להצדיק את עצמינו בנחמדות. אנחנו לא חייבים דין וחשבון לאף אחד, למרות שאנחנו עושים זאת מתוקף אחריות, רק חבל שאנשים כמוך חושבים שהם חכמי הדור ומטיפים לאחרים מה זו אחריות כשהם כנראה בעצמם לא יודעים מהי. אלה האילוצים, וכבר אמרנו שמי שלא רוצה לחכות, שיחפש לעצמו אלטרנטיבה אחרת, וזאת למרות הרצון הטוב שיראו את ההוצאות שלנו...
אתה מוזמן להמשיך להתווכח ולנסות להוכיח עצמך כצודק, אני מבטיח לך שעד שלא תשנה גישה ותפסיק להיות תובעני ודורש, במיוחד לדברים שניתנים לך בחינם, ואין זה משנה בשם מי אתה עושה את זה. אני אומר לך את המילים הללו לא כי אני חושב שאני אדם נעלה ממך, אני נקטתי באותה גישה במספר הזדמנויות בעבר, והתפלאתי למה קיבלתי יחס משפיל. אחרי חשבון נפש קצר הבנתי שאני טועה ומאז שיניתי גישה ואפילו התחלתי להרגיש טוב עם עצמי כשהצד השני מתחיל לרחוש לי כבוד...