עזרה - חיפוש - משתמשים - לוח שנה
גרסה מלאה: נטישת פרויקט אמיתית?
אנימה ישראל - ANiMe-iL > שיתופי פעולה > קבוצת KaTeam
!UserName!
כפי שכתבתם באתר אתם תמשיכו את דת' נוט בקרוב ותקוו לסיים אותו כמה שיותר מהר.
אבל אנשים אומרים לי שנטשתם את הפרויקט סופית ><
יש לכם תשובה לשאלה המנג'סת הזו? OO
intrepid
hiatus

הם עוצרים הרבה פרוייקטים באמצע, לחלקם טוענים שימשיכו אב ללרוב זה לא קורה
וגם אם הם ימשיכו את דת' נוט, בטח יהיה אחרי שכבר כולם יספיקו לראות את זה ממקורות אחרים
SharinganMaster
תודה רבה לכם שאתם חושבים בשבילינו...
כשנחליט לנטוש פרוייקט נגיד לכם את זה בפרצוף, וגם נזרה מלח על הפצעים שיכאב עוד קצת!

תשובה מספקת?
on36.gif
אני אוהב אתכם.
MaxZXL
אני מוסיף קצת למה ששרינגן מאסטר רשם,
אני לא מבין מה בעיה שלכם, לתת כבוד לאנשים שעובדים בשבילכם ומתאמצים בשבילכם.
תגידו תודה שהם מתרגמים בכלל, אין לכם סבלנות? תורידו מקבוצות אחרות.
אבל פאנסאב כ"כ איכותי לא תמצאו בשום מקום אחר!
עכשיו במקום לשאול כל הזמן מתי יצא הפרק הבא,
כנסו לפורום של קאט ותודו להם לפחות פעם אחת
ולא תתלוננו כמו שאתם עושים.

תודה ס_O"
Shloogy
ציטוט(UserName~ @ 27.01.2008, 17:09) *
יש לך בעית הבנה קשה, בנאדם. כמה פעמים אפשר להגיד את אותו דבר?
ולא לכלל הקהילה בהכרזה באתר רשמי או משהו... ענינו לך אישית מעל שלוש פעמים...

מה אתה לא מבין?! on6.gif
intrepid
ציטוט(MaxZXL @ 27.01.2008, 21:08) *
אני מוסיף קצת למה ששרינגן מאסטר רשם,
אני לא מבין מה בעיה שלכם, לתת כבוד לאנשים שעובדים בשבילכם ומתאמצים בשבילכם.
תגידו תודה שהם מתרגמים בכלל, אין לכם סבלנות? תורידו מקבוצות אחרות.
אבל פאנסאב כ"כ איכותי לא תמצאו בשום מקום אחר!
עכשיו במקום לשאול כל הזמן מתי יצא הפרק הבא,
כנסו לפורום של קאט ותודו להם לפחות פעם אחת
ולא תתלוננו כמו שאתם עושים.

תודה ס_O"

כבוד יש, אבל כשאתה מתחיל להיות נאמן להוצאה שלך או שסתם לא יודע לקרא אנגלית לחכות לא יודע כמה זמן או פשוט פרק זמן עצום לא מוגדר בשביל הפרק הבא זה מוגזם!
הוצאות נורמליות בכל העולם עוקבות אחרי פרקים כשהם יוצאים ולמחרת כבר יש כתוביות מובנות בקובץ מקודד כבר בשרת מחכה שיורידו אותו.

אם כל הכבוד, אם אתם מתחילים משהו אז תסיימו אותו, ולא בפרק זמן לא רציונלי או בהפסקה באורך לא מוגדר.
או שתתחילו לתרגם רק סרטים!
Theoldadam
יש צדק בדבריך, ולכן אנחנו לא מבטיחים דבר או חצי דבר, בנוגע לזמני יציאות הפרקים
אחרת היינו מפרסמים במדור 7 לילות..את התאריכים לפרקים הבאים.
wallace
ציטוט(UserName~ @ 27.01.2008, 17:09) *

לאחרונה אני נמנע מלהגיב על השטויות שנאמרות בפורום הזה, אבל האשכול הזה ממש חצה גבולות.
מה זה "אנשים אומרים לי שנטשתם את הפרויקט סופית"? מי האנשים האלה? מה הקשר שלהם לקבוצה? אתה עד כדי כך מסכן שאתה לא מסוגל להכנס לאתר שלנו ולבדוק אם ה"שמועות" נכונות?
סלח לי על הבוטות וחוסר הכבוד אבל זה באמת מפגר מצידך בכלל להעלות נושא כזה.
intrepid
ציטוט(Theoldadam @ 28.01.2008, 23:27) *
יש צדק בדבריך, ולכן אנחנו לא מבטיחים דבר או חצי דבר, בנוגע לזמני יציאות הפרקים
אחרת היינו מפרסמים במדור 7 לילות..את התאריכים לפרקים הבאים.

אז גם שימו שלט : "תתיחס לכל פרק כאילו הוא האחרון" או "לא ממש אכפת לנו ממך"....
chinpokomon
ציטוט
אז גם שימו שלט : "תתיחס לכל פרק כאילו הוא האחרון" או "לא ממש אכפת לנו ממך"....

אתה צודק. לא איכפת להם ממך. הם עושים את זה להנאתם ובתור תחביב ולא יותר מזה ובתור בונוס נותנים לך להנות מההוצאות שלהם. הם לא חייבים לך שום דבר ואם מחר הם מחליטים לנטוש פרויקט או אפילו להתפרק(חס וחלילה טפו טפו טפו)לא יהיה לך אפילו אות בנידון. אז כמו שהציעו כבר מעלי תסתום את הפה תגיד תודה שבכלל מישהו עושה את מלאכת התרגום בשבילך ותמתין בסבלנות כמו כולם ואם אתה לא יכול לחכות תצפה בתרגום מאנגלית ואם אתה לא יודע אנגלית כל כך טוב זבש"ך.

מקווה שזה סוף סוף ישים סוף לכל הנושאים המפגרים האלה כי נמאס שהפורום הזה מתמלא בתגובות המפגרות הללו. תלמדו חבר'ה הם לא חייבים לכם שום דבר! ואם אתם לא מרוצים אז כמו ששלוגי אמר "לכו תשנו על האף!"
SharinganMaster
intrepid - יש לך גישה עקומה לחיים, כמו לרוב הישראלים. את הכעס שלך אני מבין, אבל לבוא ולדרוש שנתחיל לתרץ למה אנחנו לא מסיימים כבר את הפרויקט ופוקד עלינו מה לעשות, כשאנחנו לא חייבים לך כלום, זה חצוף! במיוחד כשאנחנו כתבנו עשרות אלפי פעמים באתר/בפורום שלנו/בפורום הזה את הסיבות לעיכוב בפרויקט (כשזה נעשה מתוקף האחריות שהרגשנו, ולא כי אנחנו חייבים לספר מה גורם לעיכוב).

וזה לא נכון שלא אכפת לנו מהצופים, אנחנו עושים מאמצים להתחשב כמה שיותר בצורך שלהם לקבל את הפרקים מהר ככל האפשר, העניין הוא שאי אפשר! הפרויקט לא יכול להתקדם עד שצוות הפרויקט יתאפס על עצמו, ומי שבא בדרישה לאנשי הצות הספציפי הזה בטענות, הוא באמת יכול "ללכת לישון על האף" כי באמת שאף אחד מאיתנו לא חייב לפעול על פי לחץ הסביבה (למרות שזה יכול לפעמים לעודד ולתת מוטיבציה, אבל לא בצורה שזה מתבטא מפיו של intrepid).

בהרבה קבוצות זה קורה, בעיקר בקבוצות איכותיות שלא רוצות להתפשר על רמת העבודה ולתת לאנשי צוות אחרים להתערב בפרוייקט, ואם לא ראית מעולם "דרמת קבוצת פנסאב", סימן שאתה לא מוכר כל כך לעולם הפנסאב.

כשתפתח קבוצה משלך, תגיע לרמת עבודה יעילה מסודרת ואיכותית כזאת, ותתחיל לשחרר פרקים, אתה מוזמן לבוא אלי ולבכות לי על הכתף כמה שתרצה, בינתיים אתה מוזמן ללכת לישון על האף, רק שלא תשאיר כתמי נזלת על הכר...

אני בד"כ לא תוקפני כלפי אנשים, אבל ביקשת את זה - אם אתה עדיין חושב שאתה צודק ואנחנו טועים, אז אין לי מה לומר לך יותר ואבקש ממך לא להגיב פה אם אתה רק מתלונן על אותו נושא חוזר ונשנה.
intrepid
ציטוט(SharinganMaster @ 29.01.2008, 11:29) *
intrepid - יש לך גישה עקומה לחיים, כמו לרוב הישראלים. את הכעס שלך אני מבין, אבל לבוא ולדרוש שנתחיל לתרץ למה אנחנו לא מסיימים כבר את הפרויקט ופוקד עלינו מה לעשות, כשאנחנו לא חייבים לך כלום, זה חצוף! במיוחד כשאנחנו כתבנו עשרות אלפי פעמים באתר/בפורום שלנו/בפורום הזה את הסיבות לעיכוב בפרויקט (כשזה נעשה מתוקף האחריות שהרגשנו, ולא כי אנחנו חייבים לספר מה גורם לעיכוב).

וזה לא נכון שלא אכפת לנו מהצופים, אנחנו עושים מאמצים להתחשב כמה שיותר בצורך שלהם לקבל את הפרקים מהר ככל האפשר, העניין הוא שאי אפשר! הפרויקט לא יכול להתקדם עד שצוות הפרויקט יתאפס על עצמו, ומי שבא בדרישה לאנשי הצות הספציפי הזה בטענות, הוא באמת יכול "ללכת לישון על האף" כי באמת שאף אחד מאיתנו לא חייב לפעול על פי לחץ הסביבה (למרות שזה יכול לפעמים לעודד ולתת מוטיבציה, אבל לא בצורה שזה מתבטא מפיו של intrepid).

בהרבה קבוצות זה קורה, בעיקר בקבוצות איכותיות שלא רוצות להתפשר על רמת העבודה ולתת לאנשי צוות אחרים להתערב בפרוייקט, ואם לא ראית מעולם "דרמת קבוצת פנסאב", סימן שאתה לא מוכר כל כך לעולם הפנסאב.

כשתפתח קבוצה משלך, תגיע לרמת עבודה יעילה מסודרת ואיכותית כזאת, ותתחיל לשחרר פרקים, אתה מוזמן לבוא אלי ולבכות לי על הכתף כמה שתרצה, בינתיים אתה מוזמן ללכת לישון על האף, רק שלא תשאיר כתמי נזלת על הכר...

אני בד"כ לא תוקפני כלפי אנשים, אבל ביקשת את זה - אם אתה עדיין חושב שאתה צודק ואנחנו טועים, אז אין לי מה לומר לך יותר ואבקש ממך לא להגיב פה אם אתה רק מתלונן על אותו נושא חוזר ונשנה.

הגישה העקומה הזאתי נקראת ציניות, עיין ערך במילון מתיישהו

כמו כן, רוב הסיבות שאני רואה שאתם מציינים בפורום שלכם הן בסגנון, "מעוקב עד הודעה חדש" ואז בא פרק של משהו אחר בלי שום קשר ומשם ממשיכים בלי שום יחס לסדרה הקודמת, אני לא ממש ראיתי סיבות שמצדיקות את זה (חוץ ממקרה בודד) אז או שציינו בדיוק למה או תתחילו להתרגל לבכי.

אני מבין שזה תחביב ואכפת לכם אבל מה שאנישם מבקשים פה זה קצת יותר עקביות, בסוף הם ילכו להוצאות אחרות כדי להשלים את הפרקים והופ! איבדת לקוח מרוצה.

קבוצה משלי?! זו קבוצה!? לפי הספק העבודה נדמה כי זה רק אתה!
ותשמור לעצמך את המטאפורה על האף והנזלת זה חוזר כבומרנג על הפסקה הבאה שכתבת

אני לא "ביקשתי את זה", גם ממש לא אכפת לי מה תוציאו ואיך, אני רק טוען בשם אותם צופים שמחכים ומחכים ומחכים .....
chinpokomon
ציטוט
אני מבין שזה תחביב ואכפת לכם אבל מה שאנישם מבקשים פה זה קצת יותר עקביות, בסוף הם ילכו להוצאות אחרות כדי להשלים את הפרקים והופ! איבדת לקוח מרוצה.

זהו שפה אתה טועה! מי שהיה רוצה לראות סדרה X מזמן היה הולך לראות באנגלית במקום לחכות לגירסא עברית. מי שבאמת איכפת לו מהקבוצה ומקידום הפאנסאב העברי יוריד מקבוצות עבריות ולאו דווקא KAT למרות שאין ספק שהיא הכי איכותית. אם אתה לחוץ על לראות סדרה מסוימת יש לך 2 ברירות: או לראות באנגלית או לשתוק ולחכות בסבלנות עד שיצא הפרק בעברית. מעבר לזה אני רק יכול לחזור על התגובה הקודמת שלי ולהגיד ש "זו בעיה שלך". אף אחד בהחלט לא חייב לך כלום ועצם זה שאתה לוחץ על קבוצה לשחרר פרקים צועק ממש את העובדה שאתה לא מעורה בתחום הפאנסאב וממש לא יודע כמה תהליכים קבוצה עוברת עד שפרק משתחרר. בזמנך החופשי תלמד קצת על כל התהליכים ואולי תוציא כמה הוצאות משלך ורק אז תבין מה זה להיות פאנסאבר. ישנם המון קבוצות שמשחררות פרקים במהירות אך יחד עם הזריזות מגיעה החפיפניקיות ופה למעשה נעוצה הבעיה. פרק איכותי מכל הבחינות בין אם זה תרגום,עיצוב,קידוד וכדומה לוקח זמן להפיק וזה לא משהו שעושים באחר צהריים אחד על כוס קפה, מה גם שאני בטוח שלכל חברי הקבוצה יש חיים משלהם מעבר לתרגום סדרות. אני לא יודע על איזו "עקביות" אתה מדבר כי הפרקים משוחררים על פי הסדר שלהם, ולמקרה שב"עקביות" אתה מדבר על שחרור פרק של אנימה X ואז שחרור אחריו של אנימה אחרת צר לי להגיד לך שאין פה בעיה של עקביות כי מי שרוצה סדרה מסוימת רואה אותה ובטוח לא יראה פרק של סדרה אחרת ויחשוב שהעלילה בו היא המשך העלילה של הסדרה בו הוא צופה! הצוות יודע בדיוק למה הוא מסוגל וזה שהוא משחרר כמה אנימות במקביל רק מעלה את הערך שלו ועוזר לו לפנות לקבוצות קהל שונות ורבות מאוהבי הדרמה ועד הקומדיה והאקשן. אם לא היו בטוחים בעצמם שהם מסוגלים משהו אני בטוח שהם לא היו נכנסים אליו.

מקווה שבזה סגרתי את הנושא אחת ולתמיד ובמשפט אחד שמסכם הכל :אתה רוצה? תחכה ותראה. לא רוצה? לא צריך אף אחד לא מכריח אותך

ומילה לKAT: תפסיקו להתחייס לכל בכיין שפותח נושא, תמשיכו לעבוד איך שאתם רוצים ורק בגלל זה אתם הכי איכותיים מכל הקבוצות הישראליות ואולי גם מחו"ל! ברצינות, תשקלו ביניכם לבין עצמכם למחוק נושאים כאלה שלא יגררו סתם לספאם ויעוררו תגובות שלא אמורות להיות.
!UserName!
רק לפי הכותרת קבעתם את הנושא או מה? ><
סך הכל אמרו לי שאתם החלטתם לנטוש את הפרויקט סופית,
אבל באתר כתבתם שתמשיכו במידה מה ותקוו לסיים אותו,
ולמרות זאת ממשיכים לאמר לי שנטשתם את הפרויקט סופית.
סך הכל בן אדם מבולבל וסקרן, אסור לי להיות מבולבל וסקרן?
וזה לא שאני מתלונן על ההוצאות, הן איכותיות מאוד וראויות לשבח,
אך מה לעשות שאני איני מסופק מזה שכל הזמן אומרים לי שנטשתם את הפרויקט,
בעוד שאתם טוענים שאתם מקווים להמשיכו...
אני סך הכל בין הצדק לאמת, יש בזה משהו רע?
DarkT
ציטוט(UserName~ @ 29.01.2008, 15:40) *
אני סך הכל בין הצדק לאמת, יש בזה משהו רע?

כן, שאתה מנג'ס לאנשים ומוריד להם את המוטיבציה לעשות משהו smile.gif. או שאתה חושב שנושאים כאלו להפך נותנים להם מרץ? smile.gif smile.gif.
chinpokomon
ציטוט
סך הכל אמרו לי שאתם החלטתם לנטוש את הפרויקט סופית,

מי אמר לך? מישהו מהקבוצה עצמה או סתם מישהו שחושב שהוא יודע הכל? אם KAT בעצמם מפרסמים שהפרויקט לא ננטש ושהוא ממשיך כרגיל אז הוא ממשיך כרגיל ואין סיבה לפקפק בהם כי מן הסתם הם אלו שמוציאים את התרגום.
SharinganMaster
ציטוט(intrepid @ 29.01.2008, 12:27) *
הגישה העקומה הזאתי נקראת ציניות, עיין ערך במילון מתיישהו

ואני מבין ששימוש בציניות הופכת אותך לחסיד אומות העולם... מובן לגמרי.

ציטוט
כמו כן, רוב הסיבות שאני רואה שאתם מציינים בפורום שלכם הן בסגנון, "מעוקב עד הודעה חדש" ואז בא פרק של משהו אחר בלי שום קשר ומשם ממשיכים בלי שום יחס לסדרה הקודמת, אני לא ממש ראיתי סיבות שמצדיקות את זה (חוץ ממקרה בודד) אז או שציינו בדיוק למה או תתחילו להתרגל לבכי.

יש לך כנראה ראיה סלקטיבית, אתה מוזמן לעבור על כל המודעות באתר הבית ולדפדף קצת בפורום המשוב שלנו וכמו כן גם בפורום הפרוייקט של מחברת המוות, ולמען הסר ספק, קרא כל מודעה 3 פעמים, אולי תצליח לקרוא גם בין השורות... מה גם, שמעבר לציון העיכוב, אנחנו באמת לא צריכים לתת לצופים דו"ח לגבי העבודה שלנו והסיבות לעיכובים.

ציטוט

גם את זה הסברנו כבר כמה עשרות פעמים, שהקבוצה שלנו מחולקת למספר צוותים קטנים, וכל צוות עובד על פרוייקט אחר, מכיוון שפרשו מספר חברי צוות וותיקים ומאחר ואנשי הצוות שנותרו בפרוייקט של מחברת המוות נורא עסוקים בחיים ובקושי יש להם זמן לישון (ואת זה באמת שאני לא רוצה להסביר למישהו שכנראה לא יודע מה זה לעבוד במשרה מלאה פלוס, כדי לדאוג לעתיד שלו) וזה מיותר לגמרי להיכנס לפרטים מעבר למה שכבר אמרתי... כל זה רק מראה שאתה ממש לא מבין את מבנה הקבוצה ואופן ההתנהלות שלה, כשזה אמנם לא כתוב בגדול ומודגש באתר, אבל כשאני כותב את זה במספר הזדמנויות במודעות רשמיות, אני מצפה שאנשים יתייחסו לזה ויקחו לתשומת ליבם והבנתם, עכשיו או שזה לא נכנס לך עדיין לראש, או שאתה בכלל לא טורח לקרוא את כל המודעות הרשמיות שלנו אלא ממהר להוריד את ההוצאה והולך לענייניך (שגם זה היה מובן אם לא היית מתלונן על הנושא).

ציטוט
קבוצה משלי?! זו קבוצה!? לפי הספק העבודה נדמה כי זה רק אתה!
ותשמור לעצמך את המטאפורה על האף והנזלת זה חוזר כבומרנג על הפסקה הבאה שכתבת

מעניין מה גורם לך לגבב את השטות הזאת, אולי אתה חושב שאתה יכול לעשות את אותה העבודה בעצמך גם אם אתן לך דדליין של זמן כפול לבצע את המטלות הנדרשות ולהגיע לרמת איכות סבירה? תוציא את האף מהכר ותריח את הסביבה, נראה לי שיש משהו נורא מסריח באוויר שאתה נושם. אם אתה מתחיל לקחת את זה באופן אישי, זו כבר בעיה שלך, שאתה לא מקבל את העובדה שטיעוניך חסרי כל בסיס אובייקטיבי, ואתה מונע בדיוק ממה שציינתי קודם, תקרא לזה ציניות או תקרא לזה התלהמות מטומטמת, זו גישה עקומה שתרדוף אותך כל עוד לא תבין שאתה טועה.

ציטוט
אני לא "ביקשתי את זה", גם ממש לא אכפת לי מה תוציאו ואיך, אני רק טוען בשם אותם צופים שמחכים ומחכים ומחכים .....

כשפניתי אליך, התכוונתי לכל כלל הצופים, בין אם זה כולל אותך או לאו, הניסוח של הפניה היה אליך משום שאתה מתעקש להתעמת איתי בטיעונים תובעניים ואני הרגשתי צורך להדגיש שבמיוחד אחר צורת דיבור כזאת אין לנו שום צורך להצדיק את עצמינו בנחמדות. אנחנו לא חייבים דין וחשבון לאף אחד, למרות שאנחנו עושים זאת מתוקף אחריות, רק חבל שאנשים כמוך חושבים שהם חכמי הדור ומטיפים לאחרים מה זו אחריות כשהם כנראה בעצמם לא יודעים מהי. אלה האילוצים, וכבר אמרנו שמי שלא רוצה לחכות, שיחפש לעצמו אלטרנטיבה אחרת, וזאת למרות הרצון הטוב שיראו את ההוצאות שלנו...

אתה מוזמן להמשיך להתווכח ולנסות להוכיח עצמך כצודק, אני מבטיח לך שעד שלא תשנה גישה ותפסיק להיות תובעני ודורש, במיוחד לדברים שניתנים לך בחינם, ואין זה משנה בשם מי אתה עושה את זה. אני אומר לך את המילים הללו לא כי אני חושב שאני אדם נעלה ממך, אני נקטתי באותה גישה במספר הזדמנויות בעבר, והתפלאתי למה קיבלתי יחס משפיל. אחרי חשבון נפש קצר הבנתי שאני טועה ומאז שיניתי גישה ואפילו התחלתי להרגיש טוב עם עצמי כשהצד השני מתחיל לרחוש לי כבוד...
Webeater
באופן כללי לא היה מפריעה לי אם הייתם נוטשים כמה פרוייקטים.
למה? - כי פרויקט מצליח כמו "מחברת המוות" לדוגמא, הרבה אנשים גם רוצים לתרגם, אבל אתם בטח תגידו "שיתרגמו, מישהו מפריעה להם?"
עצם העובדה שאתם כביכול עדיין ממשיכים בפרוייקט מפריעה, למה? מכמה סיבות:
א'. חלק מהאנשים כניראה יחליטו שהם מעדיפים לחכות ויראו אצלכם (אנשים סובלניים) וחלק ממש קטן יראה את זה בתרגום אחר. (מה רע שיחכו? שזה מונע רייטינג מקבוצות אחרות שיתרגמו את זה
מה שמוציא את החשק לתרגם לרוב האנשים)
ב'. מבחינה מוסרית זה לא ממש ניראה נכון לתרגם פרוייקט שקבוצה אחרת מתרגמת, בתור אחד שראה קבוצות פאנסאב אני יכול להגיד לכם שקבוצות בדר"כ מעדיפות לתרגם פרוייקטים חדשים ו\או
כאלה שנינטשו.
אני אמרתי את שלי ובשיא הרצינות אני לא מתכוון לחכות לתגובה שתתקוף אותי, אני מבין שאתם עושים את זה לכיף, ואני מודה לכם. אבל לא הגיעה הזמן להעביר את זה לקבוצה
עם קצת יותר מרץ? (בלי שום כוונה לפגועה כמובן)
אבל בקשר לפרוייקטים אחרים שאתם כן מקפידים עליהם: "חזק ואמץ אתם עושים עבודה טובה (:"
Theoldadam
אין מצב שנעביר את "הרישיון" של מחברת המוות לקבוצה אחרת, קנינו את זה במיטב כספנו ונעשה עם זה מה שבא לנו.

Oh Comon

*הכתוב הנ"ל הוא הלצה בלבד, אין להתייחס אליו ברצינות.
Oracle
ציטוט(intrepid @ 29.01.2008, 12:27) *

לקוחות הם רק אנשים המקבלים טובין תמורת כסף או שווה ערך לכסף.
אתם מקבלים את הטובין בחינם, לכן אינכם לקוחות [מרוצים או לא מרוצים] אז קייטנקס.

on34.gif
SharinganMaster
פניה לכל הקבוצות "בעלות המרץ": אתם מוזמנים לתרגם את מחברת המוות בכל עת שתרצו, בהצלחה!
וגם זה נאמר ברצינות. אמנם אנחנו נמשיך בפרוייקט ברגע שנראה זאת לנכון, בין אם תרצו לצפות בזה או לא.

זה לא עניין של מה בכך ויש לנו מחלוקות רבות בקבוצה בגלל זה, אבל זה המצב. האמת היא שאני לא מבין למה שקבוצות אחרות ירצו לתרגם את מחברת המוות כשנשארו כ-10 פרקים לסוף הסדרה, באמת שלא. אני גם לא מעוניין להיכנס לויכוח על הנושא הזה, קבוצות פנסאב צריכות לדעת לשם מה הן קיימות, וזה לא לשם זכיה בתהילת עולם אינטרנטית והגדלת איבר המין האלקטרוני שלהן, אלא לשם הפצת אנימה לציבור. אמנם פה פישלנו לקראת הסוף אבל יש סיבה שזה קרה. מבחינת תחרות, לא קיים דבר כזה בקבוצתינו, אין אנו מתחרים ולא מבקשים בלעדיות לשום סדרה. למרות שיש כאן עניין מוסרי מסויים (כמה שזה אירונו כשמדובר בחומר פיראטי), אין לקבוצה שלנו שום בעיה עם קבוצות שמחליטות לתרגם פרוייקטים שנתקענו בהם, רק קחו בחשבון שאם היינו רוצים לשחרר את אותם פרקים בספיד סאב (או שמה נאמר, שיט סאב) היינו עושים את זה כל שני וחמישי, ושכל אחד יסיק את המסקנות שלו מהמשפט האחרון שלי...
זאת גרסה "קלה" של התוכן הראשי שלנו. כדי לצפות בגרסה המלאה עם מידע נוסף, מבנה ותמונות בבקשה לחץ כאן.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.