![]() ![]() |
04.01.2008, 11:54
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,636 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
YAT Anshin! Uchu Ryokou ![]() בעעע >< לא ידעתי שהסמל נראה ככה OO [b]שמות נוספים:YAT Anshin! Luxury Space Tours - אנגלית [/b]יממוטו נסיעות - עברית YAT 安心!宇宙旅行 - יפנית ז'אנרים: קומדיה, הרפתקאות, מד"ב סטודיו: NHK זמן הרצה בחו"ל: 1996-10-05 עד 1997-09-27 זמן הרצה בארץ: מאז פתיחת ערוץ האנימה עד היום (?) מס' פרקים: 75 זמן פרק: 25 דק' (?) סוג: TV רישיון: יש הגבלת גיל: G עלילה לחלק הראשון על ידי: אביו של רולו נעדר מאז תאונת האבטיפוס של המנהרה הממדית שמאפשרת לעבור בה למקומות שונים בחלל. רולו שמחפש דרך למצוא את אביו גילה שיש חברת טיולים בחלל בשם YAT. לא עברו אפילו כמה ימים והוא כבר משובץ כעוזר יחד עם הבוס - יאממוטו, ביתו של הבוס - בטסי, הטייס - קוקי ורובוט המנורה - קוקי. ביחד הם הולכים להרפתקאות משונות בחלל עד פגישת חייזרים ועד פגישת מפלצות שנכחדו ממזמן בכדור הארץ. אך המטרה האמיתית של רולו הוא למצוא את אביו שלטענתו הוא חי. האם יצליח למצוא את אביו? עלילה לחלק הראשון - ANN: The emergence of the dimensional tunnel sets the background for a new space era in which space travelling can be designated to planets outside the solar system. Hoshiwata Goro is a space traveller who goes in search for his father whose whereabouts are shrouded with obscurity. His only link to his father is an old photograph. In order to attain his goal, Goro participates in a young space travelling company known as "YAT" which organises tours to different planets. However, in the midst of his journey, he was involved in an accident which resulted in the destruction of the spaceship. As a form of compensation, he had to work for YAT and this sparks off a train of space adventures for him. עלילה לחלק השני על ידי: (אזהרה: ספוילרים מהחלק הראשון) עברו רק מספר חודשים מאז שבטסי עזבה את חברת הטיולים, אבל כאשר צוות החללית טסה כדי לפגוש אותה הם מועברים לחלל אחר, כנראה למקום אחר בכל היקום, עכשיו לאחר מספר חודשים יש גם מישהי חדשה שמחליפה את בטסי - מוניקה - הצוות גדל כשבטסי בחללית. הם מגלים שמה שגרם להם לעבור למקום אחר ביקום זהו דוקטור נוט וביתו המאומצת - מארון, דוקטור נוט הוא אומנם לא מפורסם בכל היקום אך הוא ידוע בכך שהוא המציא את המשגר המידי שיכול להעביר כל אדם, כל חפץ לכל מקום שאתה רק רוצה. כנופיה של רשעים שבראשה עומד גאנון שולח את חייליו לחפש אחר החללית של דוקטור נוט ועל ידי כך גם לגנוב את המשגר המידי ולשלוט בעולם. עכשיו חברת YAT צריכה לעזור למארון להחזיר את דוקטור נוט לפני שגאנון יהיה שליט היקום. האם הם יצליחו לעשות זאת? עלילה לחלק השני - ANN: The space travelling company, YAT, is thrown into the unknown realms of the outer space. At the same time, the group encounters the psychic, Maron, and scientist, Note. Subsequently, the two of them are attacked by the evil monarch, Ganon. Note was captured and taken away after suffering an attack from one of Ganon's followers, Baras. In order to rescue Note, the group had to use the instantenoeous portable machine which Note invented so as to travel to Ganon's planet. However, no one knows where the planet is... פתיחות: "HEAVEN" מאת HIM #2: "Everlasting Loop" מאת Supersonic Float (פרקים 50-75) סיומות: #1: "Dame yo! Dame yo! Dame yo!!" מאת Hekiru Shiina (פרקים 01-25) #2: "MOON LIGHT" מאת Hekiru Shiina (פרקים 26-50) (אם יש פתיחות וסיומות, למה אין פתיחות וסיומות בערוץ האנימה טו דאמיט? ><) דעה אישית: מבלי להתייחס לשנה של האנימה, אל האנימציה שרדודה מידי פעם, תוכלו להנות מקומדיה שופעת חוש הומור. אני בעצמי אהבתי את האנימציה למרות שהאנימה די ישנה יחסית, היא הזכירה לי מעט את Golden Boy ועוד כמה אנימות בעיקר בגלל הקומדיה וההרפתקאות. העלילה ממש נחמדה וקל מאד להתחבר לדמויות. אם בא לכם אנימה קומית לא הכי רצינית שתעביר לכם כמה שעות - האנימה הזאת בשבילכם צפייה: למרות שהאנימה ממש טובה לדעתי, לא נראה לי שאחרים חושבים על זה כך, בעיקר קבוצות פאנסאב מאמריקה >< http://youtube.com/results?search_query=YA...in+Uchuu+Ryokou+ לא מבטיח לכם הורדה, כי אין. יש כאן רק פתיחות, סיומות, טריילרים וזהו. מה לעשות שנסגר בקרוב ערוץ האנימה הודעה זו נערכה על ידי RanUserName: 04.01.2008, 18:43 -------------------- Only Israel - הקליפ שכל העולם חייב לראות דו"ח שיחרורי פאנסאב לחודש אוגוסט מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט סדרת דיונים בנושא קולנוע וסרטים: חלק א. אילו סרטים שווה לראות בקולנוע? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
04.01.2008, 18:22
הודעה
|
|
![]() אני בת, נקבה, אישה די להיתבלבל!! קבוצה: חברי כבוד הודעות: 1,893 תאריך הצטרפות: 17.06.06 משתמש מספר: 11,100 |
זאת הסידרה הראשונה שראיתי בערוץ האנימה שהוא רק התחיל. זאת סידרה חמודה אבל לא יותר מזה.
יש בעיה בפורום אנימה של סיקורים מושקעים מידי, אנשים כותבים כל כך הרבה. לא כל סיקור שהוא ארוך הוא טוב! לי למשל שאני רואה סיקור כזה ארוך זה גורם לי לא לרצות לקרוא. שימי את הקטעים הפחות חשובים בסוילרים ושימי יותר תמונות וכותרות צבעוניות כדי שהסיקור יהיה יוותר מענין ויותר קריא. לא משהו אישי נגדך פשוט משהו ששמתי לב אליו |
|
|
|
04.01.2008, 18:41
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,636 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
זאת הסידרה הראשונה שראיתי בערוץ האנימה שהוא רק התחיל. זאת סידרה חמודה אבל לא יותר מזה. יש בעיה בפורום אנימה של סיקורים מושקעים מידי, אנשים כותבים כל כך הרבה. לא כל סיקור שהוא ארוך הוא טוב! לי למשל שאני רואה סיקור כזה ארוך זה גורם לי לא לרצות לקרוא. שימי את הקטעים הפחות חשובים בסוילרים ושימי יותר תמונות וכותרות צבעוניות כדי שהסיקור יהיה יוותר מענין ויותר קריא. לא משהו אישי נגדך פשוט משהו ששמתי לב אליו כן האנימה הזאת היא גם אחת מהאנימות הראשונות שצפיתי. בנוגע לסיקור, לא השקעתי בו, פשוט שמתי את הדברים שאני שם בכל סיקור. לדוגמה, לא עשיתי ביקורת אישית, את זה אני עושה לאנימות שאני צופה במחשב. חוץ מזה, לא משנה כמה חיפשתי לא מצאתי תמונות חוץ מפאן ארט. לגבי הכותרות, אין הרבה כאלו. דרך אגב הכוונה בסיקור ארוך זה שיש הרבה פרטים? זהו שזה לא נכון, יש שני חלקים לאנימה ומכיוון שאני לא כל כך טוב בניסוחים אני מוסיף ניסוח באנגלית מANN. אני ממש לא השקעתי לידיעתך, זהו סיקור רגיל לחלוטין שאני כתבתי בעצמי. ואני לא כותב אותם בשביל אלו שרוצים למצוא אנימה טובה לצפות בה, אלא רק כדי להמליץ. -------------------- Only Israel - הקליפ שכל העולם חייב לראות דו"ח שיחרורי פאנסאב לחודש אוגוסט מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט סדרת דיונים בנושא קולנוע וסרטים: חלק א. אילו סרטים שווה לראות בקולנוע? ![]() ![]() |
|
|
|
05.01.2008, 07:54
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,915 תאריך הצטרפות: 26.08.07 מיקום: In Heaven משתמש מספר: 41,748 |
אחלה סיקור רראיתי כמה פרקים ולא ממש נהנתי מהסידרה
-------------------- ![]() |
|
|
|
05.01.2008, 09:03
הודעה
|
|
![]() קוקו בננה קבוצה: מוערכים הודעות: 950 תאריך הצטרפות: 6.11.07 משתמש מספר: 48,006 |
אחלה סיקור^^
אני בתהליכים של לראות אותה אבל לא מההתחלה =_="..~ הודעה זו נערכה על ידי soifon: 05.01.2008, 09:07 -------------------- ![]() גם אני מצאתי את אפי 98% מהנוער מעשן, שותה אלכוהול ועושה סמים, שימו משפט זה בחתימתכם אם אתם אוהבים פנקייק. |
|
|
|
07.01.2008, 12:37
הודעה
|
|
|
הכותרת הזאת מוקדשת לאלי שהפסדתי לו בשוליי מוקשים אך לאחר מכן קרע קבוצה: חברי כבוד הודעות: 3,369 תאריך הצטרפות: 24.07.07 מיקום: In The Boxing Gym משתמש מספר: 38,593 |
אני ראיתי את הסדרה אחלה סדרה מדליקה מאוד וגם אני ראיתי אותה ראשונה
-------------------- |
|
|
|
07.01.2008, 16:17
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 192 תאריך הצטרפות: 22.10.07 מיקום: מתחת למיטה שלך XD משתמש מספר: 46,719 |
זאת הייתה אחת מהאנימות הראשונות שראיתי בערוץ האנימה.
ת'אמת לא אהבתי אותה ואני חשובת שהיוצרים קצת נסחפו עם מספר הפרקים של הסדרה. אבל הסיקור בכל זאת טוב ;] |
|
|
|
27.08.2008, 11:18
הודעה
|
|
![]() My heart Will Be With You קבוצה: וותיקים הודעות: 2,324 תאריך הצטרפות: 7.08.08 מיקום: בדרך למקרר משתמש מספר: 60,096 |
אני מזה אוהבת את הסידרה הזאת ואותי לא מעניונות סדרות חדשות ישנות אני רואה משאני אוהבת אני אומרת סידרה 10 ^^
-------------------- [/color] [color="#ff0000"]!פרשששתתתייי |
|
|
|
27.08.2008, 11:30
הודעה
|
|
|
Military Law קבוצה: חברי כבוד הודעות: 6,060 תאריך הצטרפות: 16.03.06 מיקום: AIL Base משתמש מספר: 8,400 |
סיקור טוב.
ראיתי את האנימה בערוץ האנימה של YES, אחת מהראשונות שלי. אנימה קלילה ומצחיקה. אבל בגלל שראיתי אותה בערוץ, וזה היה לפני שהתחלתי לראות אנימה בקביעות, לא ראיתי את כל הפרקים =\ אני לא זוכר הרבה, חוץ מכמה פרקים שבמקרה נישארו לי בזיכרון (כמו הפרק עם הצבים, אני לא יודע למה אני זוכר אותו XD) -------------------- גם אותי צה"ל גנב |
|
|
|
27.08.2008, 12:03
הודעה
|
|
![]() זרו הוא פשוט אליל *W* קבוצה: מוערכים הודעות: 2,201 תאריך הצטרפות: 13.04.07 משתמש מספר: 30,935 |
ראיתי את האנימה, גם אני לא ראיתי את כול האנימה בקביעות אלה ראיתי פרק פה ופרק שם , לא הייתי מעודכנת וראיתי אותה לפני הרבה זמן א ז אני לא זוכרת מה עם הסוף.
הפרקים אכן משעשעים אבל את בטסי לא ממש אהבתי , אהבתי את השנייה ששכחתי איך קוראים לה שרצתה להתארס לרולו, היא כ"כ חמודה [: אחלה אנימה ^^". -------------------- ![]() סנקייוו קטט על האליל הזה 3>> קימיייי 3> אוהב, פרדי 333> |
|
|
|
27.08.2008, 12:08
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,158 תאריך הצטרפות: 12.06.08 מיקום: Hellmouth משתמש מספר: 58,333 |
סדרה מעולה!!!
ראיתי אותה בהוט אנימה בזמנו~ אהבתי יותר את העונה השנייה כי היא הייתה יותר עלילתית ושות' (מארון! |ריר|) אבל העונה הראשונה גם מעולה. אני זוכר שהפרק ההוא שהם נתקעו בחללית עם האסירים היה מעולה, וגם הפרק עם הזקנים. חבל שאני בקושי זוכר משהו. ;; -------------------- לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא?
![]() תודה תום. |
|
|
|
27.01.2009, 20:51
הודעה
|
|
![]() My heart Will Be With You קבוצה: וותיקים הודעות: 2,324 תאריך הצטרפות: 7.08.08 מיקום: בדרך למקרר משתמש מספר: 60,096 |
אני חוווווווווווולה על האנימה הזאת O:
היא מצחיקה אותי בטירוף XD למרות שהיא ממש ישנה זה לא מפריע לי U.U רולו ובטסי מזה מתאימים הם חמודים רצח R: -------------------- [/color] [color="#ff0000"]!פרשששתתתייי |
|
|
|
28.01.2009, 11:14
הודעה
|
|
![]() Right now I'm in the twilight קבוצה: וותיקים הודעות: 7,926 תאריך הצטרפות: 15.09.07 משתמש מספר: 43,503 |
אנימה די טובה אבל למה לעזאזל שינו שמות בכתוביות הושיווטה גורו לרולו סטארגייזר טנג'ווין קאסורה לבטסי נבולה קאורו לטומי אוצ'י לקוקי קאנאבי לפונטה קניאה לכרמן נאנאקו לנאנא (למרות שבהתחלה קראו לה נאנאקו) ועוד כמה ששכחתי -------------------- Any card, so long as it exists, has the potential to be useful. Someone who would reject his cards by calling them "trash" doesn't deserve to call himself a duelist. Metroid Other M |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 04.09.2010 , 09:45 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |