![]() ![]() |
04.10.2007, 23:47
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,495 תאריך הצטרפות: 7.11.06 מיקום: מול המחשב אלא מה 0_0" משתמש מספר: 17,592 |
בעבר כתבתי סיקור על האנימה אבל עכשיו שיש את האינדקס אז פתחתי אחד חדש ויש לי גם אישור מ-Shia.
Uninhabited Planet Survive שם: ביפנית: 無人惑星サヴァイヴ בעברית: כוכב הישרדות באנגלית: Uninhabited Planet Survive בפורטוגזית: Planet Survival בספרדית: Sobreviviendo en un Planeta Desconocido סטודיו: Madhouse Studios Telecom Animation Film ז'אנרים: הרפתקאות, דרמה, קומדיה, מד"ב. מס' פרקים: 52. זמן פרק: 24 דקות ו-52 שניות. אתר רשמי: לחץ כאן הגבלת גיל: PG סוג: TV שודר בזמנים: 2003-10-16 עד 2004-10-28 סיקור: (אזהרה ספוילרים! \ מצטער שהניסוח שלי לא כל כך טוב...) אביה של לונה (Luna) מת בפיצוץ שעל כוכב האם שלו, כאשר הוא אוחז בלונה הוא שולח אותה אל החלל יחד עם חיית המחמד הרובוטית שלה בקפסולת מילוט קטנה. מכאן לונה מתעוררת ומגלה שהיא מאחרת לבית הספר. כשהיא מגיעה לבית הספר החדש שלה באיחור לא קטן היא מוצאת לעצמה חברה חדשה ששמה שרלה (Sharla) ולנפי זה פוגשת במנורי (Menory) שמודיעה שאם האיחור יקרה שוב פעם היא תענש, כשהיא מגיעה לכיתתה היא שומעת שיש טיול לחלל. מכאן בוא נעבור רגע אל פרק 2 - שבו היא משובצת עם חברתה שרלה, יחד עם קאורו (Kauru), בל (Bel), שינגו (Shingo), הווארד (Howard) ומנורי. כאשר החללית סוטה מדרך הטיסה מתגלה שסערת חלל התקיפה את החללית, כאשר כל הקבוצה עולים לחללית מילוט הווארד לוחץ בטעות על כפתור וכאשר החללית הגדולה שאמורה להשתגר החללית מילט של הקבוצה לא משתגרת יחד עם החללית הגדולה ונשאבת לתוך לסערת החלל. כשהחללית מילוט יוצאת מדרך אחרת של סערת החלל הם מגלים שיש כוכב קרוב. חיית המחמד הרובוטית צ'אקו (Chako) שלא הייתה אמורה להיות שם עוזרת להם לנחות בבטחה על הכוכב הם מגלים שהכוכב לא מיושב, שיש חיות פראיים ומקומות שלא הייתם רוצים להיות בהם, האם הם ישרדו? האם צוות החללית יגלה זאת ויצא לחפשם? את כל זה תצטרכו לגלות בסדרה מלאת הרפתקאות, קומדיה, סיפורים מעניינים על הדמויות וסיפור על מיושבים שנקראים חיזרים ורק אחד מהם שרד. סיקור מANN: In the future, most of mankind lives in artificial space colonies, climate-controlled and completely safe. The orphan girl Luna, selected to receive a scholarship at the prestigious Soria Academy, finds herself in quite different circumstances. An excursion gone terribly awry leads to Luna and her classmates being stranded on an uninhabited planet. Without any experience of untamed nature, the motley crew is faced with a challenging struggle to stay alive until rescue comes. If it comes... שיר פתיחה: Bokura no Message שיר סיום: Sunny Side Hill (הערה: מפרק 26, כלומר הסאגה השנייה, חלים שינויים בפתיחות ובסיומות, בפרק האחרון אין פתיחה אבל השיר סיום מותאם לסיום של הסדרה) הורדות: http://realitylapse.com/videos/uninhabited...net-survive.php - גודל קטן, איכות לא טובה כל כך אבל עוזר לשמור עוד מקום על המחשב. כדי להפעיל את הפרקים מהאתר הזה אתם צריכים: http://realitylapse.com/misc/realalternative.exe http://www.mininova.org/tor/243457 - טורנט לכל הסדרה. (9.05GB) דעה אישית: אנימה מומלצת בחום! אחת מהטובות! אם אתם אוהבים הרפתקאות עם קומדיה לכו על זה! ציון אישי לסדרה: 9.9 מתוך 10 -------------------- מדריך לניקוי המחשב | מדריך לשיפור ביצועי המחשב | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת :UNsoftsubs present Naruto OVA 3 98% translation from japanes to hebrew [size=3]דרושים מתזמנים לTsubasa Chronical OVA 1!! תודה לדני (Scyther) מפורום אחר על החתימה למעלה [url="http://youtube.com/username442"]בואו לראות סרטוני נארוטו בעברית ואנגלית בחינם! לחצו כאן סבים משוגעים שרים - המהפכה | הפתיחה שלא הייתה בע"ה |
|
|
|
|
|
|
04.10.2007, 23:50
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 4,898 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
תודה על הסיקור.
ראיתי את האנימה לפני הרבה זמן (מעל שנה) כשהיא שודרה לראשונה בערוץ האנימה. היא מצויינת וממש מומלצת.. -------------------- ![]() |
|
|
|
04.10.2007, 23:56
הודעה
|
|
![]() זרו הוא פשוט אליל *W* קבוצה: מוערכים הודעות: 2,201 תאריך הצטרפות: 13.04.07 משתמש מספר: 30,935 |
סיקור טוב^ ^.
ראיתי את האנימה לפני זמן,אהבתי אותה מאוד. מומלצת לאחרים=] -------------------- ![]() סנקייוו קטט על האליל הזה 3>> קימיייי 3> אוהב, פרדי 333> |
|
|
|
05.10.2007, 00:12
הודעה
|
|
|
גאנין קבוצה: רשומים הודעות: 555 תאריך הצטרפות: 5.03.07 מיקום: Guys shuld have bras! משתמש מספר: 27,631 |
הגיע הזמן שמישהו יעשה סיקור על הסידרה! אני לא עשיתי כי לא ראיתי את כולה והיא קצת מסובכת מדי בשבילי אבל עדיין אנימה גדולה! ממש חבל שרק עכשיו עושים סיקור... בכ"ז סיקור יפה ומושקע, פירוט טוב. אני נותן לסידרה 9/10 בגלל עלילה מסובכת מדי. אבל יש לאנימה מספר טוב של פרקים עם עלילה בכל פרק.
-------------------- ![]() אם גם אתם לא סובלים את המשחק, שימו את זה בחתימה ויסגרו את הפורום הארור! ואז לא יהיה ספאם לא סתם זה שיר הלאמה השולט! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
05.10.2007, 00:44
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 204 תאריך הצטרפות: 21.08.07 משתמש מספר: 41,278 |
אנימה מצוינת.
אבל מנורי כותבים Menori, קאורו כותבים Kaoru ובל כותבים Bell. ותודה להווארד על זה שהוא גרם לכל זה לקרות. אבל חוץ מזה הוא היה סתם חסר תועלת. קטע מצחיק שלא שודר (ואני המצאתי): לחץ בשביל לקרוא את הספויילר
הודעה זו נערכה על ידי SBChamp: 05.10.2007, 00:44 -------------------- ![]() ".When the vaults are empty, everyone is rich" קצת עלי: ספוילר:
|
|
|
|
05.10.2007, 03:00
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,495 תאריך הצטרפות: 7.11.06 מיקום: מול המחשב אלא מה 0_0" משתמש מספר: 17,592 |
אחד הדברים שאני הכי אהבתי בסדרה חוץ מהעלילה זה המוזיקה...
עשיתי חיפוש ומצאתי את הפס-קול... http://downloads.khinsider.com/game-soundt...undtrack-1-wave -------------------- מדריך לניקוי המחשב | מדריך לשיפור ביצועי המחשב | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת :UNsoftsubs present Naruto OVA 3 98% translation from japanes to hebrew [size=3]דרושים מתזמנים לTsubasa Chronical OVA 1!! תודה לדני (Scyther) מפורום אחר על החתימה למעלה [url="http://youtube.com/username442"]בואו לראות סרטוני נארוטו בעברית ואנגלית בחינם! לחצו כאן סבים משוגעים שרים - המהפכה | הפתיחה שלא הייתה בע"ה |
|
|
|
06.10.2007, 22:34
הודעה
|
|
![]() Lockon Stratos: Sniping all Targets! קבוצה: חברי כבוד הודעות: 2,986 תאריך הצטרפות: 24.04.07 מיקום: ארץ ישראל משתמש מספר: 31,640 |
נממ..
אני רואה אותה בערוץ האנימה ובינתיים היא אנימה די יפה. בל נחמד...גם מנורי. לול אבל היה איזה קטע בעלילה שעיצבן אותי, שדווקא אותם הילדים שנפגשו בפרק הראשון והיה את המ שהיה, דווקא בדיוק אלה היו ביחד בקבוצה בפרק ה2, זה יותר מדי לא הגיוני, ומעצבן. =| בכ"מ, ממליץ על האנימה. סיקור טוב מאוד, תודה. -------------------- |
|
|
|
07.10.2007, 14:47
הודעה
|
|
נממ.. אני רואה אותה בערוץ האנימה ובינתיים היא אנימה די יפה. בל נחמד...גם מנורי. לול אבל היה איזה קטע בעלילה שעיצבן אותי, שדווקא אותם הילדים שנפגשו בפרק הראשון והיה את המ שהיה, דווקא בדיוק אלה היו ביחד בקבוצה בפרק ה2, זה יותר מדי לא הגיוני, ומעצבן. =| בכ"מ, ממליץ על האנימה. סיקור טוב מאוד, תודה. תתמודד, זה ככמה בכל אנימה מסוג מד"ב פנטזיה שהאנשים שיש בפרק הראשון הם הדמויות הראשיות,, מה שבאמת היה טוב בזה זה שבאמצע ספוילר:
-------------------- מדריך לניקוי המחשב | מדריך לשיפור ביצועי המחשב | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת :UNsoftsubs present Naruto OVA 3 98% translation from japanes to hebrew [size=3]דרושים מתזמנים לTsubasa Chronical OVA 1!! תודה לדני (Scyther) מפורום אחר על החתימה למעלה [url="http://youtube.com/username442"]בואו לראות סרטוני נארוטו בעברית ואנגלית בחינם! לחצו כאן סבים משוגעים שרים - המהפכה | הפתיחה שלא הייתה בע"ה |
|
|
|
07.10.2007, 18:28
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 231 תאריך הצטרפות: 15.09.07 מיקום: מאחוריך משתמש מספר: 43,488 |
אולי אני מוזר אבל לא אהבתי ממש..
ראיתי את האנימה בכמה הזדמנויות שונות בערוץ האנימה...כמובן שאף פעם לא מהפרק הראשון..אבל עדיין..האנימה יצרה עלי רושם שלילי וילדותי ולא משוך במיוחד..אבל לפי התגובות פה אני מבין שרק אני כזה -------------------- |
|
|
|
07.10.2007, 20:21
הודעה
|
|
![]() Nitro+Chiral Addict קבוצה: מוערכים הודעות: 2,107 תאריך הצטרפות: 24.04.06 מיקום: חיפה משתמש מספר: 9,710 |
ראיתי כשזה שודר וכשהיה לי כבלים לכך XD
אנימה טובה להעברת הזמן...גיוון דמויות מצויין~ אומנם פיספסתי הרבה פרקים נראה לי אבל זה היה עדיין כיף. רק לי הג'ינג'ית מזכירה תדמות הראשית של מאי-הימה?XD בכל מקרה מומלץ למשועמים~ -------------------- |
|
|
|
07.10.2007, 20:29
הודעה
|
|
![]() Kowareta... omocha... קבוצה: וותיקים הודעות: 2,250 תאריך הצטרפות: 4.08.05 מיקום: הבית שלי משתמש מספר: 1,980 |
ראיתי כשזה שודר וכשהיה לי כבלים לכך XD אנימה טובה להעברת הזמן...גיוון דמויות מצויין~ אומנם פיספסתי הרבה פרקים נראה לי אבל זה היה עדיין כיף. רק לי הג'ינג'ית מזכירה תדמות הראשית של מאי-הימה?XD בכל מקרה מומלץ למשועמים~ O........O אני לא מאמין! עוד מישהו אומר את זה! מאז שצפיתי בסדרה, תמיד אמרתי שלונה ומאי דומות! XD איזה כיף לראות שאני לא לבד XD אהבתי את הסדרה~ רק, שלדעתי, הם עשו אותה מותאמת לילדים יותר מדי. סדרות כזו צריכים לעשות מפחידה~ עם הרבה דברים מפחידים~ ושלפחות דמות אחת תמות~ נמ, אבל בסך הכל, אהבתי. אני אוהב דברים כאלה של השרדות(אבודים, בעל-זבוב(זה היה אי? או סתם מקום לא מוכר? ם.ם)) והייתי שמח לו היו מוסיפים עוד פרק לסדרה >: (טוב, בהרבה סדרות) User name ספוילר:
-------------------- |
|
|
|
07.10.2007, 20:37
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 280 תאריך הצטרפות: 11.08.06 מיקום: עם אני יגיד לכם אתם תפחדו @_@ משתמש מספר: 13,053 |
אני אישית ממש אוהב את הסדרה הזאת למרות שלא ראיתי את כל הפרקים גם אני אוהב את הסוג הזה של הסדרה (הישרדות,הרפתקאות)
רק אם משהו יכול לומר לי מה קרה בסוף XD למה לא ראיתי מאז שהם לקחו איתם את אדם (החייזר נכון?)..... מה קרה להם אחרי זה? -------------------- ![]() תודה רבה לGHOST המלך!!! I am the DeadMan 98% מהנוער מעשנים ושותים אלכוהול, אם אתם מה-2% שלא אנא הוסיפו משפט זה לחתימתכם. תוסיפו אותי למסן! adi259@gmail.com //,, (,")> <( )' ,,J L,, Let me think about that... |
|
|
|
07.10.2007, 20:46
הודעה
|
|
|
Kaizokuo ni orewa naru קבוצה: חברי כבוד הודעות: 12,407 תאריך הצטרפות: 6.08.07 מיקום: נשר (חור) משתמש מספר: 39,781 |
סיקור מצוין תודה נהנתי לקרוא וראיתי את הסדרה מזמן בהוט אנימה אבל מתחשק לי לראות שוב תודה :]
-------------------- ![]() Shakariki narikiri harikkiri Minna de susumo eburidei Mori mo kawa mo yama mo koeru Kono kanji saiko!! הLord Gaga של תאי ♥ |
|
|
|
07.10.2007, 23:38
הודעה
|
|
|
גאנין קבוצה: וותיקים הודעות: 476 תאריך הצטרפות: 28.01.05 משתמש מספר: 186 |
גם אני ראיתי אותה, ובסופו של דבר הפסקתי, היא ילדותית משהו וגם לא נראית ממש סדרת איכותית. למרות הנסיון ליצור משהו מעניין עם תפנית מסוימת באמצע הסדרה, לדעתי תראו אותה רק אם סימתם כבר לראות את כל האנימות הטובות יותר חח.
לדוג' 12 הממלכות באותו ערוץ וגינג' מלך השודדים היה לדעתי הרבה יותר טובות.. -------------------- ![]() |
|
|
|
08.10.2007, 18:48
הודעה
|
|
|
צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 949 תאריך הצטרפות: 4.11.06 משתמש מספר: 17,193 |
אני ראיתי רק את הפרקים הראישונים,ראיתי עד פרק 14~15 משהו כזה (ואת הפרק האחרון) ומשום מה אחרי זה לא יצא לי ליראות את זה,אני לא ממש היתמכרתי לאנימה,ראיתי אותה רק בשעות הפנאי שלי,אבל היא אנימה די טובה לדעתי. (ראיתי אותה בהוט אנימה)
בכל מקרה,קבל ח"ח על ההשקעה,באמת סיקור טוב,הכנסת בו הרבה מידע על האנימה ואפילו על שירי הפתיחה והסיום. D: הודעה זו נערכה על ידי tal22: 08.10.2007, 18:49 -------------------- ![]() קרדיט לCold |
|
|
|
11.12.2007, 09:18
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 216 תאריך הצטרפות: 8.12.07 מיקום: מטר מהמחשב משתמש מספר: 51,222 |
אנימה מאוד טובה לפי דעתי ומאוד נמשכתי אליה, זה היה מעניין לראות איך הגיבורים שלכל אחד יש אופי שונה מסתדרים יחד כקבוצה על הכוכב.
למרות שהאנימה עצמה היא בעתיד, במובן מסוים לא מרגישים בזה יותר מידי וכל המאמצים שלהם להישרדות היו מאוד מעניינים וכל אחד עזר במה שהוא יכל ולמרות חילוקי הדעות כולם שיתפו פעולה גם אם זה מנוגד לרצונם. הסוף לדעתי לא היה כל כך טוב ספוילר:
ספוילר:
-------------------- ![]() תמיד נותנים קרדיט למישהו אז: קרדיט לעצמי ![]() כנ"ל ואל תעזו לגנוב ממני! כל הזכויות שמורות! (לא שאני באמת מאמין שמישהו ירצה...) סיקורי האנימה שלי [Ghost Hunt] [Full Moon wo Sagashite] [Black Blood Brothers] [Welcome to the N.H.K] [Night Wizard] [Demonbane] My Anime List My Manga List |
|
|
|
11.12.2007, 15:36
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 297 תאריך הצטרפות: 5.03.07 מיקום: רמת גן משתמש מספר: 27,620 |
ראיתי אותה לפעמים כשעוד היה לי את ערוץ האנימה..
התבאסתי שלא זכיתי לראות את כולה.. אין לי כוח לראות אותה במחשב>< -------------------- בשיפוצים, או יותר נכון - עדיין אין לי חתימהXD
|
|
|
|
11.12.2007, 15:51
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 4,898 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
ואו, תפסיק להקפיץ נושאים בצורה מניפולטיבית.
זה שמותר לך לעשות את זה, לא אומר שצריך לעשות את זה בכזאת כמות. -------------------- ![]() |
|
|
|
12.12.2007, 15:07
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 7 תאריך הצטרפות: 5.12.07 משתמש מספר: 50,938 |
תודה על הסיקור. ראיתי את האנימה לפני הרבה זמן (מעל שנה) כשהיא שודרה לראשונה בערוץ האנימה. היא מצויינת וממש מומלצת.. מסכים עם כל מילה (חוץ מזה שראית את זה מזמן-סתם) זאת אנימה באמת טובה אבל לפי דעתי הם קצת הרסו עם הסוף- חייזרים וכל זה... מכונות מתקדמות ועתידניות, זה היה טוב כשהם היו צריכים לעבוד קשה ולהשיג הכל בעצמם. -------------------- |
|
|
|
12.12.2007, 15:41
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 20 תאריך הצטרפות: 22.02.07 משתמש מספר: 26,511 |
אנימה נחמדה, רק שבאיזהשו שלב היא התחילה לשעמם אותי .
אפעם לא ראיתי ת'סוף ואני מקווה שהפעם אני אצליח לראות .XD סיקור מעולה, תודה .(: |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 04.09.2010 , 09:57 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |