![]() ![]() |
17.07.2010, 09:56
הודעה
|
|
|
Yo ♪ קבוצה: צוות נארוטו הודעות: 26,687 תאריך הצטרפות: 1.03.07 מיקום: In yo momma's womb. משתמש מספר: 27,131 |
לפי סקר שנערך ביפן, נבחרו עשרת המאנגאקות הבאים בתור המאנגאקות המשפיעים ביותר.
![]() 1. אוסאמו טזוקה (Osamu Tezuka) יצר מאנגות רבות, ביניהן אסטרו בוי (או טטסוואן אטום במקור). 2. אקירה טוריאמה (Akira Toriyama), יצר את דראגון בול, שהשפיעה על מאנגות שונן רבות. 3. פוג'יקו פוג'יו (Fujiko Fujio), יצר את דוראמון. 4. אייצ'ירו אודה (Eiichiro Oda), שיצר את השונן המצליח ביותר ביפן כיום, וואן פיס. 5. טאקהיקו אינואה (Takehiko Inoue), היוצר של מאנגות מפורסמות כגון ואגאבונד וסלאם דאנק, שתפסה את אחד מחמשת המקומות של המאנגות הנמכרות ביותר של שואיישה. 6. שיגרו מיזוק (Shigeru Mizuki), הידוע בשל התמחותו בז'אנר היוקאי וכן מלחמת העולם השנייה, יצר את GeGeGe no Kitaro. 7. פוג'יו אקאטסוקה (Fujio Akatsuka), יצר את גאג מאנגה קינג. 8. מאצ'יקו האסגאווה (Machiko Hasegawa), יצרה את Sazae-san. 9. האיאו מיאזאקי (Hayao Miyazaki), אני מאמין שאין צורך לפרט עליו. 10. אוסאמו אקימוטו (Osamu Akimoto), היוצר של מאנגת הגאג שעדיין נמשכת עם למעלה מ170 ווליומים. 10. נאוקי אוראסאווה (Naoki Urasawa), מאנגאקה גאון נוסף שהביא לעולם את 20th Century Boys, מונסטר, ורבות אחרות. מקור. אוסאמו, טוריאמה ואוראסאווה הן הבחירות הברורות. אני מופתע לראות את אודה ברשימה, ועוד במקום הרביעי (עם כמה שאני אוהב אותו, איך הוא השפיע בדיוק? :ארג: ) -------------------- |
|
|
|
|
|
|
17.07.2010, 10:05
הודעה
|
|
![]() Tamashii no Rufuran קבוצה: פקחים הודעות: 16,370 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
ברור שאוסאמו טזוקה במקום הראשון, אי אפשר לקרוא פסיק בתחום ההיסטוריה של המנגות והאנימות בלי לראות אותו, הוא האדם הכי חשוב בהיסטוריית האנימנגה. אם הוא לא היה שם הייתי מגלגלת עיניים על הדירוג הזה, ציפיתי לראות אותו שם עוד לפני שהסתכלתי.
דווקא ליוצר של גהגהגה נו קיטארו לא ציפיתי, וגם ליוצרים של וואן פיס וסזאה סאן. מילא דרגון בול, אבל איך ארבעתם עקפו את היאו מיאזאקי ונאוקי אוראסאווה?! הם היו צריכים להיות בחמישיה הפותחת, יש פה כל כך הרבה אנשים לא הכי הכרחיים שעקפו אותו. דירוג ממש ממש מוזר. עריכה: השלישי בתמונות נראה כמו שילוב של שייח' בדואי ואובאמה. אאווץ'. -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite, kakedasu tobikomu kiseki e, miageru te wo furu hikari e Tomaranai kimochi wo tsunaide yuku RE-FU-LE-CU-TI-A! Yurameku chikazuku ashite e, kanaderu yumemiru mirai e Massara na sora doko made mo tsurete, namida no owari aizu ni מעיון, דאיסקי ♥ |
|
|
|
17.07.2010, 10:08
הודעה
|
|
![]() absolut קבוצה: משגיחים הודעות: 7,286 תאריך הצטרפות: 28.11.08 מיקום: אחותך משתמש מספר: 63,059 |
יוצר דרגון בול, דורימון ואסטרו בוי הם בחירה ברורה, המנגות שלהם השפיעו רבות על יוצרים אחרים, והמנגות שלהם הפכו לקאלט ולדבר הכי מזוהה עם עולם המנגה.
השאר אני לא מכיר, ואודה נכנס בגלל שכולם אוהבים ואן פיס. -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 10:14
הודעה
|
|
![]() Right now I'm in the twilight קבוצה: וותיקים הודעות: 7,922 תאריך הצטרפות: 15.09.07 משתמש מספר: 43,503 |
באמת איך אודה נמצא שם XD
-------------------- Any card, so long as it exists, has the potential to be useful. Someone who would reject his cards by calling them "trash" doesn't deserve to call himself a duelist. Metroid Other M |
|
|
|
17.07.2010, 10:20
הודעה
|
|
|
Kaizokuo ni orewa naru קבוצה: חברי כבוד הודעות: 12,402 תאריך הצטרפות: 6.08.07 מיקום: נשר (חור) משתמש מספר: 39,781 |
גודה וטוריאמה 33333333333333333333333333333>
ח בטח קובו מתכנן פעולת חבלה בכולם. -------------------- ![]() Shakariki narikiri harikkiri Minna de susumo eburidei Mori mo kawa mo yama mo koeru Kono kanji saiko!! הLord Gaga של תאי ♥ |
|
|
|
17.07.2010, 10:36
הודעה
|
|
![]() Hopelessly I love you endlessly קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 4,441 תאריך הצטרפות: 30.09.08 מיקום: Wonderland משתמש מספר: 61,589 |
אם אני אגיד שאני מופתעת אני אשקר
-------------------- Anime List / Manga List / Blog Cha Wow...! I'll break through the clouds That hang over the sky as it moves Wow...! And become a wind That blows everywhere Wow...! And become a wind That blows to you |
|
|
|
17.07.2010, 10:59
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 796 תאריך הצטרפות: 21.08.09 מיקום: Amala Labyrinth משתמש מספר: 69,677 |
רשימה קצת ברורה מאליו ומוצדקת. מצחיק שלפחות 2-3 מהחבר'ה האלו הם מנגקות שאני לא אוהב בכלל... אבל אע. לפעמים גם דברים כאלו קורים. -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 11:16
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,496 תאריך הצטרפות: 19.09.09 משתמש מספר: 70,275 |
בקשר ללמה וואן פייס ברשימה
OP שברה את השיא מכירות של דרגון בול זאת המנגה הכי נמכרת שיש (ובמהירות - אני מדבר על מליונים תוך כמה ימים מיציאת הווליום) אז כן, זה לא מפתיע שאודה ברשימה (הייתי יותר מופתע אם הוא לא היה) האמת שאני לא מבין למה מיאזאקי ברשימה כי הוא יותר משפיע בתחום הסרטים מאשר המנגה -------------------- ![]() |
|
|
|
17.07.2010, 11:58
הודעה
|
|
![]() I'll bite you to death in the name of Nanimori High! קבוצה: וותיקים הודעות: 1,718 תאריך הצטרפות: 18.12.06 משתמש מספר: 20,281 |
מה שאני לא מבין זה איך האיאו מיאזאקי נכנס לשם - לא שאני לא אוהב את הסרטים שלו, אבל הוא בעיקר יוצר סרטים, ופחות מנגות, לא? :S
בכל מקרה, רשימה די צפויה, לפחות המקומות הראשונים, השאר לא בדיוק הכרתי. עריכה: עכשיו ראיתי שגם מי שמעליי אמר אותו דבר XD -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 12:46
הודעה
|
|
![]() We determine our own Destiny ♫ קבוצה: וותיקים הודעות: 2,303 תאריך הצטרפות: 4.01.08 מיקום: אי שם בעולם מקביל משתמש מספר: 53,653 |
WOW
היוצר של דרגון בול זה די ברור *______________________________* זו גאונות גם היוצר של וואן פיס (חבל שאין את קובו או קישי T_T) XDDDD -------------------- שיניתי כינוי אבל אל תשכחו שאני יוקי ![]() ♫Today its not Tomorrow than maybe Tomorrow can be Today but in Differnt way הזכויות למשפט שמורות לי |
|
|
|
17.07.2010, 12:48
הודעה
|
|
![]() Who The Hell Do You Think I Am? קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 1,769 תאריך הצטרפות: 17.01.06 מיקום: גיבעתיים משתמש מספר: 6,979 |
בקשר ללמה וואן פייס ברשימה OP שברה את השיא מכירות של דרגון בול זאת המנגה הכי נמכרת שיש (ובמהירות - אני מדבר על מליונים תוך כמה ימים מיציאת הווליום) אז כן, זה לא מפתיע שאודה ברשימה (הייתי יותר מופתע אם הוא לא היה) האמת שאני לא מבין למה מיאזאקי ברשימה כי הוא יותר משפיע בתחום הסרטים מאשר המנגה מה שאני לא מבין זה איך האיאו מיאזאקי נכנס לשם - לא שאני לא אוהב את הסרטים שלו, אבל הוא בעיקר יוצר סרטים, ופחות מנגות, לא? :S בכל מקרה, רשימה די צפויה, לפחות המקומות הראשונים, השאר לא בדיוק הכרתי. עריכה: עכשיו ראיתי שגם מי שמעליי אמר אותו דבר XD לשניכם: http://myanimelist.net/manga/651/Nausica...ley_of_the_Wind http://www.anime-il.com/index.php?showtopi...484&hl=wind והיא בשנים הראשונות שהיא יצאה ובמיוחד בזמן הסרט שיצא הייתה מאוד מהפכנית. -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 13:04
הודעה
|
|
![]() I'll bite you to death in the name of Nanimori High! קבוצה: וותיקים הודעות: 1,718 תאריך הצטרפות: 18.12.06 משתמש מספר: 20,281 |
בקשר ללמה וואן פייס ברשימה OP שברה את השיא מכירות של דרגון בול זאת המנגה הכי נמכרת שיש (ובמהירות - אני מדבר על מליונים תוך כמה ימים מיציאת הווליום) אז כן, זה לא מפתיע שאודה ברשימה (הייתי יותר מופתע אם הוא לא היה) האמת שאני לא מבין למה מיאזאקי ברשימה כי הוא יותר משפיע בתחום הסרטים מאשר המנגה מה שאני לא מבין זה איך האיאו מיאזאקי נכנס לשם - לא שאני לא אוהב את הסרטים שלו, אבל הוא בעיקר יוצר סרטים, ופחות מנגות, לא? :S בכל מקרה, רשימה די צפויה, לפחות המקומות הראשונים, השאר לא בדיוק הכרתי. עריכה: עכשיו ראיתי שגם מי שמעליי אמר אותו דבר XD לשניכם: http://myanimelist.net/manga/651/Nausica&a...ley_of_the_Wind http://www.anime-il.com/index.php?showtopi...484&hl=wind והיא בשנים הראשונות שהיא יצאה ובמיוחד בזמן הסרט שיצא הייתה מאוד מהפכנית. לא אמרתי שהוא לא היה מנגקה וגם לא אמרתי שהוא לא היה מנגקה טוב, אבל הוא השפיע יותר על תעשיית הסרטים ופחות על המנגה :S -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 13:30
הודעה
|
|
![]() Right now I'm in the twilight קבוצה: וותיקים הודעות: 7,922 תאריך הצטרפות: 15.09.07 משתמש מספר: 43,503 |
WOW היוצר של דרגון בול זה די ברור *______________________________* זו גאונות גם היוצר של וואן פיס (חבל שאין את קובו או קישי T_T) XDDDD אני מסכים קובו פיתח את הטרולים ברמה מדהימה וקישי, טוב הוא פיתח מאוד את ז'אנר היאוי. בהחלט מגיע להם להיות שם -------------------- Any card, so long as it exists, has the potential to be useful. Someone who would reject his cards by calling them "trash" doesn't deserve to call himself a duelist. Metroid Other M |
|
|
|
17.07.2010, 14:47
הודעה
|
|
![]() Touhouphile קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 2,581 תאריך הצטרפות: 13.07.06 מיקום: Gensokyo משתמש מספר: 12,169 |
לא מגיע למנגקה של הוקוטו נו קן ליהיות במקום טוריאמה?...
-------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 17:01
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 231 תאריך הצטרפות: 14.10.07 משתמש מספר: 45,973 |
העיקר שטזוקה ראשון ואינואה נמצא שם,
אבל אוראסאווה - מה אתם רציניים? מה, מקום 10? מגיע לו דירוג הרבה יותר גבוה. -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 17:50
הודעה
|
|
|
「ありがとう」 קבוצה: מוערכים הודעות: 2,491 תאריך הצטרפות: 15.11.08 מיקום: 35°53′9″N 80°4′38″W משתמש מספר: 62,763 |
הא D:
רוב המנגקות האהובות עליי פה, חלק אני לא מכיר אבל נכיר XD רק שאני חושב שאינואה צריך להיות מעל אודה כי הוא פאקינג השפיע על כל ליגות הכדורסל ביפן ובזכות סלאם דאנק סוף סוף היפנים עושים משהו מעניין בכדורסל. רק חבל שאראקווה לא שם, אבל אם חושבים על זה הדבר היחיד שהיא השפיעה שאני ראיתי זה בחור יפני שמחופש לחייל אמסטריס שרודף אחרי ילדים עם קוספליים גרועים |
|
|
|
17.07.2010, 18:20
הודעה
|
|
![]() I Know I Can Kill,The Truth Is Just Byond The Gates קבוצה: וותיקים הודעות: 3,312 תאריך הצטרפות: 5.06.07 מיקום: In Hell's Gate משתמש מספר: 34,551 |
רשימה דיי הגיונית אבל אני לא כל כך מבין מה פוג'יקו עושה שם...ועוד במקום השלישי אוראסווה היה צריך לקחת לפחות את המקום השלישי..
-------------------- ![]() • Silver Soul• אם אני שם חתימה ולדעתכם היא יפה תגידו לי אני אשמח :) פעם הייתי Saikō עכשיו כבר לא |
|
|
|
17.07.2010, 19:55
הודעה
|
|
![]() Who The Hell Do You Think I Am? קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 1,769 תאריך הצטרפות: 17.01.06 מיקום: גיבעתיים משתמש מספר: 6,979 |
בקשר ללמה וואן פייס ברשימה OP שברה את השיא מכירות של דרגון בול זאת המנגה הכי נמכרת שיש (ובמהירות - אני מדבר על מליונים תוך כמה ימים מיציאת הווליום) אז כן, זה לא מפתיע שאודה ברשימה (הייתי יותר מופתע אם הוא לא היה) האמת שאני לא מבין למה מיאזאקי ברשימה כי הוא יותר משפיע בתחום הסרטים מאשר המנגה מה שאני לא מבין זה איך האיאו מיאזאקי נכנס לשם - לא שאני לא אוהב את הסרטים שלו, אבל הוא בעיקר יוצר סרטים, ופחות מנגות, לא? :S בכל מקרה, רשימה די צפויה, לפחות המקומות הראשונים, השאר לא בדיוק הכרתי. עריכה: עכשיו ראיתי שגם מי שמעליי אמר אותו דבר XD לשניכם: http://myanimelist.net/manga/651/Nausica&a...ley_of_the_Wind http://www.anime-il.com/index.php?showtopi...484&hl=wind והיא בשנים הראשונות שהיא יצאה ובמיוחד בזמן הסרט שיצא הייתה מאוד מהפכנית. לא אמרתי שהוא לא היה מנגקה וגם לא אמרתי שהוא לא היה מנגקה טוב, אבל הוא השפיע יותר על תעשיית הסרטים ופחות על המנגה :S ואני לא אמרתי שזה לא נכון, אבל המנגה הזאת שלו השפיע מאוד על התעשייה, ככה שלא משנה אם הוא השפיע יותר על תעשיית הסרטים ^-^ -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 20:31
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,817 תאריך הצטרפות: 13.12.09 מיקום: איקבוקורו, שורף דולרים. משתמש מספר: 72,002 |
איפה קובו?!
אה, על פרוסת לחם... איפה קישי?! אה, בארץ הצפרדעים, לומד סנג'וטסו... מה מיאזאקי? הוא יותר בעסקי הסרטים, לא? זה היה ברור שטזוקה יהיה מקום ראשון. הוא הכי משפיע. סוף דבר - רשימה ממש לא מפתיעה. הגיונית ביותר. -------------------- |
|
|
|
17.07.2010, 20:42
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,496 תאריך הצטרפות: 19.09.09 משתמש מספר: 70,275 |
לא מגיע למנגקה של הוקוטו נו קן ליהיות במקום טוריאמה?... טוריאמה השפיע הרבה יותר מHNK אין מישהו שלא שמע על DBZ והעיצובים שלו כל כך מפורסמים שבמבט אחד אתה יודע "זה טוריאמה" ובקשר לדיון על מיאזאקי אני מודע לזה שהוא עשה מנגות בעבר אבל עדיין הוא יותר משפיע בסרטים ושם המקום שלו -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 04.09.2010 , 02:10 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |