![]() ![]() |
04.07.2010, 11:04
הודעה
|
|
![]() In my name, I command you: Die. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 9,564 תאריך הצטרפות: 28.02.06 מיקום: ארץ לעולם לא. משתמש מספר: 8,026 |
![]() בפרק האחרון של הסדרה, אשר שודרה בערוץ TBS, הוכרז על הוצאת סרט אנימה חדש לסדרה Fullmetal Alchemist: Brotherhood. הסקרינשוט המכריז את הסרט: כאן מקור: מאל -------------------- |
|
|
|
|
|
|
04.07.2010, 11:18
הודעה
|
|
![]() ?Can you fly קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 2,239 תאריך הצטרפות: 24.05.08 משתמש מספר: 57,789 |
פרק אחרון? איזה יום היום? ס_ס
ומגניב. ם: -------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 11:59
הודעה
|
|
![]() Tamashii no Rufuran קבוצה: פקחים הודעות: 16,370 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
... מפחיד. לגמרי לגמרי מפחיד.
ברגע הזה ממש, השניה הזו, סיימתי את פרק 63 ועברה לי מחשבה בראש "זהו, יהיה סרט כמו לסדרה המקורית. אין סיכוי שלא". O_O -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite, kakedasu tobikomu kiseki e, miageru te wo furu hikari e Tomaranai kimochi wo tsunaide yuku RE-FU-LE-CU-TI-A! Yurameku chikazuku ashite e, kanaderu yumemiru mirai e Massara na sora doko made mo tsurete, namida no owari aizu ni מעיון, דאיסקי ♥ |
|
|
|
04.07.2010, 12:04
הודעה
|
|
![]() !xTai oni-chan קבוצה: משגיחים הודעות: 1,539 תאריך הצטרפות: 17.10.07 משתמש מספר: 46,189 |
... מפחיד. לגמרי לגמרי מפחיד. ברגע הזה ממש, השניה הזו, סיימתי את פרק 63 ועברה לי מחשבה בראש "זהו, יהיה סרט כמו לסדרה המקורית. אין סיכוי שלא". O_O נונה נו סייקיק דאסו~ ----------------------- כל עוד זה לא REMAKE אני בסדר עם זה '_' רק שאני לא מבין איזה סרט אפשר לדחוף אחרי שהמנגה נגמרה... לחלוטין כאילו, לעשות סוג של כמו הסרטים של דרגון בול אחרי העלילה? ם_O משהו כמו 100 שנה אחרי? -------------------- ![]() CHEEK BLEED ! IT'S THE NEW NOSE BLEED! |
|
|
|
04.07.2010, 12:06
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,817 תאריך הצטרפות: 13.12.09 מיקום: איקבוקורו, שורף דולרים. משתמש מספר: 72,002 |
מעניין אם עלילת הסרט, תהיה כאילו אחרי סיום הסדרה. נראה לי שכן.
-------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:09
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: רשומים הודעות: 2,843 תאריך הצטרפות: 29.08.09 מיקום: מחשב משתמש מספר: 69,861 |
איזה כיף שיש עוד סרט לסדרה הזאת
-------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:12
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,220 תאריך הצטרפות: 12.06.09 מיקום: אין לי מושג.. איפשהו במנגה? משתמש מספר: 67,986 |
כ"כ מגניב!
מחכה~ -------------------- ![]() ![]() (אני בן 12) קרדיטים: ספוילר:
בברכה, אופיר |
|
|
|
04.07.2010, 12:17
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: וותיקים הודעות: 521 תאריך הצטרפות: 21.08.08 מיקום: איי שם הרחק באיי בוד ולא באיי שווין. משתמש מספר: 60,613 |
איזה כיף מכווה שהיה טוב !
-------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:19
הודעה
|
|
![]() Tamashii no Rufuran קבוצה: פקחים הודעות: 16,370 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
.... ממה שהבנתי מאנשים, זה יהיה או סרט 'דור אחרי' או רימייק.
אוי גאד. אני מעדיפה אפילו את הסוף הנורא של הסרט במקורית, מזה החרא הזה, מה אנחנו, דרגון בול? |: -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite, kakedasu tobikomu kiseki e, miageru te wo furu hikari e Tomaranai kimochi wo tsunaide yuku RE-FU-LE-CU-TI-A! Yurameku chikazuku ashite e, kanaderu yumemiru mirai e Massara na sora doko made mo tsurete, namida no owari aizu ni מעיון, דאיסקי ♥ |
|
|
|
04.07.2010, 12:19
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: רשומים הודעות: 4,447 תאריך הצטרפות: 29.12.08 מיקום: באר -שבע משתמש מספר: 63,858 |
... מפחיד. לגמרי לגמרי מפחיד. ברגע הזה ממש, השניה הזו, סיימתי את פרק 63 ועברה לי מחשבה בראש "זהו, יהיה סרט כמו לסדרה המקורית. אין סיכוי שלא". O_O נונה נו סייקיק דאסו~ ----------------------- כל עוד זה לא REMAKE אני בסדר עם זה '_' רק שאני לא מבין איזה סרט אפשר לדחוף אחרי שהמנגה נגמרה... לחלוטין כאילו, לעשות סוג של כמו הסרטים של דרגון בול אחרי העלילה? ם_O משהו כמו 100 שנה אחרי? 1+ מה כבר אפשר לעשות? עוד פצצת אטום ?XD ומעניין אם נראה בסרט הזה אם אל עוד יכול להשתמש באלכימיה הודעה זו נערכה על ידי Greedy: 04.07.2010, 12:33 -------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:24
הודעה
|
|
... מפחיד. לגמרי לגמרי מפחיד. ברגע הזה ממש, השניה הזו, סיימתי את פרק 63 ועברה לי מחשבה בראש "זהו, יהיה סרט כמו לסדרה המקורית. אין סיכוי שלא". O_O נונה נו סייקיק דאסו~ ----------------------- כל עוד זה לא REMAKE אני בסדר עם זה '_' רק שאני לא מבין איזה סרט אפשר לדחוף אחרי שהמנגה נגמרה... לחלוטין כאילו, לעשות סוג של כמו הסרטים של דרגון בול אחרי העלילה? ם_O משהו כמו 100 שנה אחרי? 1+ מה כבר אפשר לעשות? עוד פצצת אטום ?XD ומעניין אם נראה בסרט הזה אם אל עוד יכול להשתמש באלכימיה +2 וסמן ספויילרים XDD ואל יכול. רק אד הקריב את האלכימיה שלו בתור מחיר מעבר. -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite, kakedasu tobikomu kiseki e, miageru te wo furu hikari e Tomaranai kimochi wo tsunaide yuku RE-FU-LE-CU-TI-A! Yurameku chikazuku ashite e, kanaderu yumemiru mirai e Massara na sora doko made mo tsurete, namida no owari aizu ni מעיון, דאיסקי ♥ |
|
|
|
04.07.2010, 12:35
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 796 תאריך הצטרפות: 21.08.09 מיקום: Amala Labyrinth משתמש מספר: 69,677 |
..........די להיות אנטים.
יש מצב שהם פשוט יתייחסו לאיזו אומאקה מהמנגה שלא הופיעה בסדרה. הייתה איזו אחת עם אלכימאי שהצליח כביכול לעשות Human Transmutation, שהייתה משמעותית עלילתית יחסית ולא הופיעה באנימה. אני חושב ששמעתי משהו על זה שרוצים לעשות לאומאקה הזו אדאפטציה. -------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:36
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: רשומים הודעות: 4,447 תאריך הצטרפות: 29.12.08 מיקום: באר -שבע משתמש מספר: 63,858 |
..........די להיות אנטים. יש מצב שהם פשוט יתייחסו לאיזו אומאקה מהמנגה שלא הופיעה בסדרה. הייתה איזו אחת עם אלכימאי שהצליח כביכול לעשות Human Transmutation, שהייתה משמעותית עלילתית יחסית ולא הופיעה באנימה. אני חושב ששמעתי משהו על זה שרוצים לעשות לאומאקה הזו אדאפטציה. יש אובה על זה, לא? -------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:40
הודעה
|
|
![]() !xTai oni-chan קבוצה: משגיחים הודעות: 1,539 תאריך הצטרפות: 17.10.07 משתמש מספר: 46,189 |
..........די להיות אנטים. יש מצב שהם פשוט יתייחסו לאיזו אומאקה מהמנגה שלא הופיעה בסדרה. הייתה איזו אחת עם אלכימאי שהצליח כביכול לעשות Human Transmutation, שהייתה משמעותית עלילתית יחסית ולא הופיעה באנימה. אני חושב ששמעתי משהו על זה שרוצים לעשות לאומאקה הזו אדאפטציה. יש אובה על זה, לא? כן, האלכימאי העיוור (Fullmetal Alchemist: The Blind Alchemist | Moumoku no Renkinjutsushi), הספיישל הראשון שיצא. זאק, נכשלת XD -------------------- ![]() CHEEK BLEED ! IT'S THE NEW NOSE BLEED! |
|
|
|
04.07.2010, 12:41
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 796 תאריך הצטרפות: 21.08.09 מיקום: Amala Labyrinth משתמש מספר: 69,677 |
..........די להיות אנטים. יש מצב שהם פשוט יתייחסו לאיזו אומאקה מהמנגה שלא הופיעה בסדרה. הייתה איזו אחת עם אלכימאי שהצליח כביכול לעשות Human Transmutation, שהייתה משמעותית עלילתית יחסית ולא הופיעה באנימה. אני חושב ששמעתי משהו על זה שרוצים לעשות לאומאקה הזו אדאפטציה. יש אובה על זה, לא? לא יודע אם OVA או סרט. אני לא הכי עוקב אחרי דברים שיוצאים. אבל גאד, אתם ממש מעצבנים עם זה. אנשים גם היו ככה בהתחלה עם FMAB בכללי. הם לא האמינו שFMAB באמת יצליח למלא את הציפיות ולהיות האדאפטציה המושלמת שאמרו שהיא תהיה. אבל נחשו מה? FMAB כן היה כל מה שאמרו שהוא יהיה. אדאפטציה פרפקט. ראינו את המנגה עם דיבוב ואנימציה מדהימים, ואני חושב שלפחות רובנו (לא אכליל ואגיד כולנו) ציפינו לכל פרק שיצא ונהיה מאוד מבואסים אחרי שנראה את 64. אז אחרי שהבימוי עשה עבודה כזו טובה עם הסדרה אתם עוד מעזים לפקפק בהם? אין לכם שום טיפה של בושה? ._____. -------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:43
הודעה
|
|
..........די להיות אנטים. יש מצב שהם פשוט יתייחסו לאיזו אומאקה מהמנגה שלא הופיעה בסדרה. הייתה איזו אחת עם אלכימאי שהצליח כביכול לעשות Human Transmutation, שהייתה משמעותית עלילתית יחסית ולא הופיעה באנימה. אני חושב ששמעתי משהו על זה שרוצים לעשות לאומאקה הזו אדאפטציה. יש אובה על זה, לא? לא יודע אם OVA או סרט. אני לא הכי עוקב אחרי דברים שיוצאים. אבל גאד, אתם ממש מעצבנים עם זה. אנשים גם היו ככה בהתחלה עם FMAB בכללי. הם לא האמינו שFMAB באמת יצליח למלא את הציפיות ולהיות האדאפטציה המושלמת שאמרו שהיא תהיה. אבל נחשו מה? FMAB כן היה כל מה שאמרו שהוא יהיה. אדאפטציה פרפקט. ראינו את המנגה עם דיבוב ואנימציה מדהימים, ואני חושב שלפחות רובנו (לא אכליל ואגיד כולנו) ציפינו לכל פרק שיצא ונהיה מאוד מבואסים אחרי שנראה את 64. אז אחרי שהבימוי עשה עבודה כזו טובה עם הסדרה אתם עוד מעזים לפקפק בהם? אין לכם שום טיפה של בושה? ._____. Take a deep breath~~ תסתכל, אני די בטוח שכל אחד פה, גם אם כל התלונות, עדיין יראה. אתה לא צריך להתייחס על זה כתגובות נאצה כנגד הסדרה, אנחנו פשוט מנסים לנחש מה יהיה בו 'ם' -------------------- ![]() CHEEK BLEED ! IT'S THE NEW NOSE BLEED! |
|
|
|
04.07.2010, 12:44
הודעה
|
|
![]() Right now I'm in the twilight קבוצה: וותיקים הודעות: 7,922 תאריך הצטרפות: 15.09.07 משתמש מספר: 43,503 |
רימייק, ספינאוף, מה שלא יהיה- זה ירצה אותי כל עוד זה יהיה טוב <:
-------------------- Any card, so long as it exists, has the potential to be useful. Someone who would reject his cards by calling them "trash" doesn't deserve to call himself a duelist. Metroid Other M |
|
|
|
04.07.2010, 12:53
הודעה
|
|
|
Yo ♪ קבוצה: צוות נארוטו הודעות: 26,687 תאריך הצטרפות: 1.03.07 מיקום: In yo momma's womb. משתמש מספר: 27,131 |
HELL YEAH
אני מקווה שאראקאווה אחראית על כתיבת העלילה. כי אם כן, אני יהיה הרבה יותר ממרוצה. אולי הסרט יעסוק בלינג בקסינג? או במסע של אד למערב, ושל אל למזרח, ונראה מה הם בדיוק עושים שם? ם: אני אשמח לגלות עוד על העולם של FMA. והם כזכור לי עשו אדפציה לכל פרקי הספיישל המיוחדים שיצאו, חוץ מ"נסיך השחר" שהיה למעשה פרק שמקדם את המשחק החדש לWII. -------------------- |
|
|
|
04.07.2010, 12:54
הודעה
|
|
![]() We determine our own Destiny ♫ קבוצה: וותיקים הודעות: 2,303 תאריך הצטרפות: 4.01.08 מיקום: אי שם בעולם מקביל משתמש מספר: 53,653 |
coollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב *______________________* אולי הסרט יספר על החיים שלהם אחרי הפרק האחרון במנגה D: קיהההההההההההההההההההההההההה 333> אני מתפנגירלת פההההה -------------------- שיניתי כינוי אבל אל תשכחו שאני יוקי ![]() ♫Today its not Tomorrow than maybe Tomorrow can be Today but in Differnt way הזכויות למשפט שמורות לי |
|
|
|
04.07.2010, 12:58
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: וותיקים הודעות: 4,233 תאריך הצטרפות: 18.03.06 משתמש מספר: 8,459 |
אם זה הוכרז רק בפרק האחרון אז אני מניח שזה יהיה אחרי העלילה של הסדרה...
טוב, בינתיים היוצרים הוכיחו שהם יודעים מה הם עושים, מקווה לטוב [= -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 04.09.2010 , 02:15 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |