![]() ![]() |
27.01.2010, 23:24
הודעה
|
|
![]() Tamashii no Rufuran קבוצה: פקחים הודעות: 15,722 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
זוכרים את Training with Hinako ("מתאמנים עם הינאקו") אנימת אצ'י בת פרק אחד, שהכתה על מסכינו לפני כחודשיים בדמות נערה שופעת חזה שלימדה אתכם כיצד להתעמל תוך שימוש בבגדים מינימאליים והרבההההה אצ'י-ציצי-תחת-צלוליטיס (למרות שלמעשה, תודו, צפיתם בזה רק בשביל לצפות בחזה שלה)?
הפעם, הינאקו מכה על המסכים שוב, אך הפעם... היא תלמד אתכם סוג אחר של "ספורט". הסדרה שמלמדת את היפנים כיצד להתעמל ולהזיז את ישבנם ה"מחוטב " והגיקי בעליל חוזרת שוב, בדמות פרק אחד הנקרא "ישנים" עם הינאקו (בתרגום מיפנית: Isshoni Sleeping). כל מילה מיותרת. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7295 קרדיט לנסטיה (SHIA) על הכתבה. מעניין מה יהיה סוג הספורט הבא של הינאקו אחרי... "ספורט במיטה". -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite bokura wa uta ni kawaru ikusen no hoshi no you ni Dakishimete no modoranu koi kore chiru hanabira. t Ichi oku no toki rinne shitara kondo wa oka ni sakou ne, t Mou nido to katte konai canaria, saigo ni hohoenda! t מעיון ♥ דאיסקי! |
|
|
|
|
|
|
27.01.2010, 23:33
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 208 תאריך הצטרפות: 3.03.07 מיקום: נמנמ...XD משתמש מספר: 27,412 |
מצד אחד...אין לי מילים.
מצד שני...עדיין אין לי מילים. תירוץ פתטי להכניס עוד אצ'י למסך, ונגיד - תודה. ~סוג אחר של ספורט- אולי תלמדי שחייה בעירום 8-) ~ -------------------- ?Where Is My Yin ![]() You and me baby we ain't nothin' but mammals So let's do it like they do on the Discovery Channel |
|
|
|
27.01.2010, 23:36
הודעה
|
|
![]() האוניסאמה של נונה קבוצה: צוות מפגשים הודעות: 2,106 תאריך הצטרפות: 2.07.06 מיקום: Highway To Hell משתמש מספר: 11,591 |
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההה
בהחלט כל מילה מיותרת, האימון עוד אפשר להבין אבל לישון?? מה הם כבר יכולים ללמד אותי שם?!?!?!?! מעניין אם גם הפעם יהיו סרטונים ביוטיוב שנראה אנשים ישנים איתה חחחחח -------------------- ![]() מתחלפות, קרדיטים בספויילר... My Anime List|My YouTube|סרגל הכלים של AIL|הקטע האחרון שלי קהילה שלמה כבר משתמשת בסרגל, ומה אתכם? מחפש מחליף לניהול הטולבר, כל המעוניין או המעוניינת שיצרו קשר (: ספוילר:
פינת הציטוט הזמני!! והפעם: שנים במחיר של אחד! הראשון: תומר נועל נושא ומספק את הסיבה העיקרית לבעיותיו בחיים של פותח הנושא ציטוט(One Eye Jeck @ 01.07.2010, 16:22) זה מה שקורה לאנשים עם הערכה עצמית של שקית במבה... \ ננעל. השני: אלון מסר חוויות ממכתבי שרשרת ציטוט(Zodiac @ 03.07.2010, 00:44) חחחחחח תמיד השטויות האלו שיעשעו אותי בתכל'ס, כל מיני מיילים סטייל "אם לא תשלח את זה למאה אנשים החמוס שלך יידרס ע"י אופטימוס פריים!" |
|
|
|
27.01.2010, 23:41
הודעה
|
|
![]() בננה, פצצת אנרגיה צהובה! קבוצה: מוערכים הודעות: 3,511 תאריך הצטרפות: 20.09.08 מיקום: The Digital World משתמש מספר: 61,330 |
איך שינה זה ספורט בדיוק?
לא הבנתי 0__0 אני כנראה אראה את זה רק בשביל לצחוק על הכישלון. -------------------- |
|
|
|
27.01.2010, 23:45
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,509 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
XDDDDDD
"התעמלות לפני השינה בשביל שתיהיו עייפים יותר" הולך להיות ענק! (בנוסף לחזה שלה) -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
27.01.2010, 23:51
הודעה
|
|
![]() Every Story Has an Ending קבוצה: מוערכים הודעות: 2,425 תאריך הצטרפות: 6.06.05 משתמש מספר: 1,397 |
הקטע עם הספורט היה משעשע, אבל מז"א "ישנים עם הינאקו"? היפנים צריכים הדרכה איך ללכת לישון?
-------------------- ![]() ספוילר:
פעילות דלילה עקב הצבא. |
|
|
|
28.01.2010, 00:04
הודעה
|
|
![]() uso. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 1,238 תאריך הצטרפות: 22.08.06 מיקום: Hinamizawa Village משתמש מספר: 13,436 |
WTF. היפנים האלה...מה הם לא ימציאו כדי להכניס אצ'י למסך. לא ייאמן XD...
חוץ מזה, ללמד לישון?? מה הפואנטה. ואגב, חייבת לומר שזה נראה כמו הנטאי כשזה מוצג ככה באנידיבי XD [התמונה והעובדה שזה OVA...והכותרת ._.] -------------------- ![]() Sora O Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai |
|
|
|
28.01.2010, 00:14
הודעה
|
|
![]() Tamashii no Rufuran קבוצה: פקחים הודעות: 15,722 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
מעניין אם גם הפעם יהיו סרטונים ביוטיוב שנראה אנשים ישנים איתה חחחחח חזקקקקקק XD הקטע עם הספורט היה משעשע, אבל מז"א "ישנים עם הינאקו"? היפנים צריכים הדרכה איך ללכת לישון? מסתבר שלגיקים יפנים אין חיי לילה XD" -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite bokura wa uta ni kawaru ikusen no hoshi no you ni Dakishimete no modoranu koi kore chiru hanabira. t Ichi oku no toki rinne shitara kondo wa oka ni sakou ne, t Mou nido to katte konai canaria, saigo ni hohoenda! t מעיון ♥ דאיסקי! |
|
|
|
28.01.2010, 10:06
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 635 תאריך הצטרפות: 25.08.09 משתמש מספר: 69,771 |
נשמע מטריד נורא.
-------------------- ![]() |
|
|
|
28.01.2010, 10:36
הודעה
|
|
![]() In my name, I command you: Die. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 9,453 תאריך הצטרפות: 28.02.06 מיקום: ארץ לעולם לא. משתמש מספר: 8,026 |
"Sleeping" with Hinako - שיעור ניסיון ראשון חינם.
-------------------- |
|
|
|
28.01.2010, 10:45
הודעה
|
|
![]() ?Can you fly קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 2,126 תאריך הצטרפות: 24.05.08 משתמש מספר: 57,789 |
LOL
מעניין מה יהיה סוג הספורט הבא של הינאקו אחרי... "ספורט במיטה". "ספורט" בשירותים? ס.0 -------------------- |
|
|
|
28.01.2010, 10:56
הודעה
|
|
![]() Stay healthy with no underwear-Hyde קבוצה: משגיחים הודעות: 7,145 תאריך הצטרפות: 11.07.06 מיקום: Under the Apple Tree משתמש מספר: 12,055 |
לווווול אז פתחת בסוף P:
כבר אמרתי לך איך לדעתי זה עומד להראות :גבות: P: ת'אמת זה מאוד הגיוני, כבר סיפרתי לך שאפשר לחטב את שרירי האגן בזמן שאת ישנה, אבל עבור זה...את צריכה שוטף ^^" -------------------- ![]() SWEET DREAMS נועה דאיסקי ♥||אני בת אנשים אני מעיין -לא- נועה מ-ע-י-י-ן |
|
|
|
28.01.2010, 10:58
הודעה
|
|
![]() האוניסאמה של נונה קבוצה: צוות מפגשים הודעות: 2,106 תאריך הצטרפות: 2.07.06 מיקום: Highway To Hell משתמש מספר: 11,591 |
WTF. היפנים האלה...מה הם לא ימציאו כדי להכניס אצ'י למסך. לא ייאמן XD... חוץ מזה, ללמד לישון?? מה הפואנטה. ואגב, חייבת לומר שזה נראה כמו הנטאי כשזה מוצג ככה באנידיבי XD [התמונה והעובדה שזה OVA...והכותרת ._.] חבל שזה לא הנטאי הם היו עושים הרבה יותר כסף ממה שהם יעשו עם זה... LOL מעניין מה יהיה סוג הספורט הבא של הינאקו אחרי... "ספורט במיטה". "ספורט" בשירותים? ס.0 חחחח שלא נדע מצרות זה בטוח יהיה מסריח חחחחחחחחחחח -------------------- ![]() מתחלפות, קרדיטים בספויילר... My Anime List|My YouTube|סרגל הכלים של AIL|הקטע האחרון שלי קהילה שלמה כבר משתמשת בסרגל, ומה אתכם? מחפש מחליף לניהול הטולבר, כל המעוניין או המעוניינת שיצרו קשר (: ספוילר:
פינת הציטוט הזמני!! והפעם: שנים במחיר של אחד! הראשון: תומר נועל נושא ומספק את הסיבה העיקרית לבעיותיו בחיים של פותח הנושא ציטוט(One Eye Jeck @ 01.07.2010, 16:22) זה מה שקורה לאנשים עם הערכה עצמית של שקית במבה... \ ננעל. השני: אלון מסר חוויות ממכתבי שרשרת ציטוט(Zodiac @ 03.07.2010, 00:44) חחחחחח תמיד השטויות האלו שיעשעו אותי בתכל'ס, כל מיני מיילים סטייל "אם לא תשלח את זה למאה אנשים החמוס שלך יידרס ע"י אופטימוס פריים!" |
|
|
|
28.01.2010, 11:21
הודעה
|
|
![]() In my name, I command you: Die. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 9,453 תאריך הצטרפות: 28.02.06 מיקום: ארץ לעולם לא. משתמש מספר: 8,026 |
^
תתפלא. זה קיים. יש אנימה שמלמדת ילדים קטנים ללכת לשירותים. -------------------- |
|
|
|
28.01.2010, 12:27
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 168 תאריך הצטרפות: 24.09.09 מיקום: המקום שממנו באים הארנבים!~ משתמש מספר: 70,369 |
אוקיי..איך אני אסביר את זה...זה..
מוזר... מעניין באמת מי צופה בדברים כאלו.>> טוב לפחות זה באנימציה ולא עם אנשים אמיתיים XD" -------------------- ![]() Rozen Maiden ...Lost childhood ספוילר:
|
|
|
|
28.01.2010, 12:46
הודעה
|
|
![]() Stay healthy with no underwear-Hyde קבוצה: משגיחים הודעות: 7,145 תאריך הצטרפות: 11.07.06 מיקום: Under the Apple Tree משתמש מספר: 12,055 |
אוקיי..איך אני אסביר את זה...זה.. מוזר... מעניין באמת מי צופה בדברים כאלו.>> טוב לפחות זה באנימציה ולא עם אנשים אמיתיים XD" זה?! זה מוזר?! זה מוזר שאנשים נהנים לראות אישה מצוירת מתאמנת י_י (נו כוס אעמק, בקצב הזה יקח שנה עד שאני אגיע ל8K "><) -------------------- ![]() SWEET DREAMS נועה דאיסקי ♥||אני בת אנשים אני מעיין -לא- נועה מ-ע-י-י-ן |
|
|
|
28.01.2010, 13:03
הודעה
|
|
![]() Kingu wa hitori, kono ore da!! קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 18,681 תאריך הצטרפות: 4.05.07 מיקום: Riding rainbows on Lightning Tricorns משתמש מספר: 32,309 |
XDDDDDDDDD
האימה. אצפה גם בזה בשביל הLULZ אבל די, מסכנה אמא של יוסיי, מה מתעללים בה!? (המבין יבין) -------------------- כל פעם שאתם אומרים "ס*ס", סייח צעיר מת. חשבו על הסייחים החמודים! ![]() A miracle certainly will not occur |
|
|
|
28.01.2010, 13:27
הודעה
|
|
![]() Right now I'm in the twilight קבוצה: וותיקים הודעות: 7,485 תאריך הצטרפות: 15.09.07 משתמש מספר: 43,503 |
XDDDDDDDDD האימה. אצפה גם בזה בשביל הLULZ אבל די, מסכנה אמא של יוסיי, מה מתעללים בה!? (המבין יבין) אבא שלו מדען אז שיעמם לה אז היא עשתה סרטי פורנו אני אראה רק כדי להוסיף את זה למאל לול -------------------- Any card, so long as it exists, has the potential to be useful. Someone who would reject his cards by calling them "trash" doesn't deserve to call himself a duelist. Sengoku Basara |
|
|
|
28.01.2010, 15:34
הודעה
|
|
![]() Pirate King קבוצה: וותיקים הודעות: 11,145 תאריך הצטרפות: 23.07.08 מיקום: שוהם משתמש מספר: 59,578 |
![]() היא בטח מתפשטת שם ומראה כיצד ללבוש כותנת שינה XD |
|
|
|
28.01.2010, 15:39
הודעה
|
|
אני אשכרה חשבתי שנאישו נו טסובומי (AKA ילדה קטנה ושוג'ואית במחזור) היה השיא. XD"
ומה שעוד יותר מפחיד, זה שזה לא יהיה הנטאי. WTF. מה הולכים לעשות שם? @_@ -------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite bokura wa uta ni kawaru ikusen no hoshi no you ni Dakishimete no modoranu koi kore chiru hanabira. t Ichi oku no toki rinne shitara kondo wa oka ni sakou ne, t Mou nido to katte konai canaria, saigo ni hohoenda! t מעיון ♥ דאיסקי! |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 30.07.2010 , 14:09 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |