![]() ![]() |
11.01.2010, 13:15
הודעה
|
|
![]() The Legend... קבוצה: בעלים הודעות: 1,647 תאריך הצטרפות: 13.01.05 מיקום: Land of the Dead משתמש מספר: 2 |
שלום חברים יקרים,
עבדתי על האפשרות הבאה יום שלם והנה סיימתי אותה - פינת הפרוייקטים.
projects.png ( 56.14KB )
מספר הורדות: 33מה זה אומר לכם? כעת אתם יכולים להוסיף לאנימה ביט את כל הפרוייקטים שאתם עובדים עליהם, פרוייקטים שסיימתם, פרוייקטים שאתם מתכננים לעבוד עליהם וכו'... ככה תהיה לכם רשימה מסודרת של הפרוייקטים, וסטאטוס התקדמות לגבי כל אחד מהם שתוכלו לעדכן את הגולשים שלכם. בגלל שאת כל הניסויים שלי אני עושה על KaT, הם הראשונים שרשימת הפרוייקטים שלהם מלאה (וגם הכי גדולה). תוכלו לראות אותה בעמוד של קבוצת KaT. כמו כן, מעכשיו בעמוד האנימות, תוכלו לראות בכל עמוד איזה קבוצה מתרגמת אותה ומה מצב ההתקדמות של התרגום. לדוגמא, כנסו על העמוד של מחברת מוות / Death Note. לכל מי שיש לו גישה לניהול הקבוצה שלו, יכול להיכנס לעמוד הפרוייקטים ולהוסיף את כל הפרוייקטים שלו. כמו כן, כדאי לציין שברגע שאתם משחררים פרק חדש, עליכם לעדכן את הפרוייקט ששייך לאותו פרק ולעדכן את תאריך השחרור של האחרון. אה ועוד משהו קטן ששכחתי לציין בקשר לפרוייקטים - יש באפשרותכם להוסיף פרוייקטים מתוכננים. זה נועד בשביל שקבוצות יוכלו להכריז על סדרה מסוימת שהם לתרגם ולעשות סדר בין קבוצות הפאנסאב - שלא יהיו מריבות וויכוחים על סדרות. אבל צריך לעשות סדר בעניין הזה, בשביל שלא יהיו קבוצות שיוסיפו מראש 10 פרוייקטים שהם מתוכננים לעבוד עליהם. לאחר דיון עם KaT (שזה בעצם היה רעיון של Oracle) החלטנו שאם קבוצה מעוניינת לתרגם סדרה. היא יכולה להכריז עליה חודש לפני והיא חייבת לשחרר בחודש הזה לפחות פרק אחד או טריילר. במידה ועבר חודש מאז שהקבוצה הכריזה על הפרוייקט והיא לא שחררה שום הוצאה, הפרוייקט ימחק. כרגיל אני תמיד שמח לקבל את התגובות, הערות, הארות והצעות לשיפור האתר. עבדתי על זה קשה, אז יאללה - פנקו אותי~ -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
|
|
|
11.01.2010, 13:40
הודעה
|
|
|
Kaizokuo ni orewa naru קבוצה: חברי כבוד הודעות: 12,153 תאריך הצטרפות: 6.08.07 מיקום: נשר (חור) משתמש מספר: 39,781 |
קבל ח"ח רן <:
תפתח גם אתר כמו אנימה ביט, רק מנגה ביט D: -------------------- ![]() |
|
|
|
11.01.2010, 13:44
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,509 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
אחלה רעיון!
כל הכבוד על המאמץ וההשקעה D: -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
11.01.2010, 14:44
הודעה
|
|
|
ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,390 תאריך הצטרפות: 29.09.09 מיקום: בחור ששמו באר שבע... משתמש מספר: 70,466 |
יואו תוך שבוע וחצי פיתחת עוד שלוש נוספות באנימה ביט (רואים שיש לך חשק)
והפינת פרוייקטים,אני מניח שהרבה יעזרו בזה קסל ח"ח הודעה זו נערכה על ידי thw man of Konoha: 11.01.2010, 14:45 -------------------- בברכה, גל MY PropaiL נזכור אותך לעד Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() קרדיט למעצב りゆざき על התמנה^^ מסן: gal_coen0@walla.com אייסי:357745139. כרגע אני - ![]() |
|
|
|
11.01.2010, 17:55
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 208 תאריך הצטרפות: 21.12.08 מיקום: כאן ועכשיו משתמש מספר: 63,625 |
האתר מתפתח כל כך מהר. ח"ח על ההשקעה. =)
-------------------- |
|
|
|
11.01.2010, 18:09
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 244 תאריך הצטרפות: 23.10.08 מיקום: לא כאן, שם! משתמש מספר: 62,253 |
שני הטילים בנושא אחד OO"
תגידו לי, איך אתם מצליחים להספיק הכל? חוץ מזה זה אחלה רעיון, חזק ואמץ, קאראס =] עריכה: יש לי הצעה... אפשר לעשות אפשרות סידור, כמו שיש בעמ' הטורנטים (אתה לוחץ על הקריטריון למעלה והכל מסתדר לך לפיו, לדוגמא לפי השמות של הקבוצות או לפי מספר הפרקים). זה יכול להיות מאוד נוח =] -------------------- ![]() "a dream that truly becomes true, cannot truly be called a dream" FullMetal Alchemist, episode 16 |
|
|
|
11.01.2010, 19:42
הודעה
|
|
![]() !if you're a man, use your fists קבוצה: וותיקים הודעות: 285 תאריך הצטרפות: 22.05.08 משתמש מספר: 57,742 |
ראיתי שכבר כתוב שהפרוייקט שלי זה פיירי טייל אז מה אני אמור להוסיף?
ולמה התצוגה של התגובות השתנתה לי? עכשיו אני צריך ללחוץ על כל תגובה כדי לראות אותה. -------------------- |
|
|
|
11.01.2010, 19:56
הודעה
|
|
![]() The Legend... קבוצה: בעלים הודעות: 1,647 תאריך הצטרפות: 13.01.05 מיקום: Land of the Dead משתמש מספר: 2 |
ראיתי שכבר כתוב שהפרוייקט שלי זה פיירי טייל אז מה אני אמור להוסיף? ולמה התצוגה של התגובות השתנתה לי? עכשיו אני צריך ללחוץ על כל תגובה כדי לראות אותה. אני כבר הוספתי לך את הפרוייקט. אתה לא צריך להוסיף כלום (אלא אם כן יש לך עוד פרוייקטים). בכל מקרה, ברגע שאתה משחרר פרק חדש, אתה עורך את הפרוייקט ומעדכן את התאריך ואת הפרק. בקשר לתצוגה: http://anime-il.showme.co.il/index.php?showtopic=167277 -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
11.01.2010, 22:06
הודעה
|
|
![]() Must... Keep... Smiling קבוצה: מוערכים הודעות: 1,398 תאריך הצטרפות: 15.01.07 מיקום: Behind You, Silly~ משתמש מספר: 22,383 |
אחלה רעיון D:
רק חבל הקטע הזה עם החודש... לא נורא נתגבר XD; -------------------- AntyLicense Subs | DeviantArt | MyAnimeList ![]() "Ralph was great tonight but Michael deserved to win because his creativity and standards are simply on a higher level." "Heather won Hell's Kitchen because of her determination. She stuck to what she knew best, and she controlled her kitchen from start to finish. Heather clearly has great leadership qualities. This, for a 25-year old cook, is a phenomenon. This woman is going to be a big success!" "Rock deserved to win Hell's Kitchen because he's a very confident cook, and he has become a really good leader. He can motivate staff; he can create. All those qualities are not easy to find in one chef. Rock holds all of them." "Christina had the least amount of experience coming into Hell's Kitchen. But I saw something in her that was quite special. She had the best potential across any other chef in Hell's Kitchen, and in my business I think long term. I definitely, definitely made the right choice." |
|
|
|
11.01.2010, 22:31
הודעה
|
|
![]() おれは天才 קבוצה: מוערכים הודעות: 1,601 תאריך הצטרפות: 26.08.05 מיקום: never never land משתמש מספר: 2,307 |
רעיון נחמד אבל מה קורה אם אני רוצה להכריז על פרוייקט משותף של הקבוצה שלי ועוד קבוצה?(ואני לא מתכוון תאורתית אני באמת רוצה לעשות
דבר שכזה) -------------------- MAL
![]() ![]() 99.9% מהפורום לא קראו את החוקים כאשר הצטרפו לפורום אם גם אתם לא קראתם, הוסיפו משפט זה לחתימתכם. ![]() אני Amano Ginji(לשעבר) הידוע לשמצה ספוילר:
בפעילות דלילה ביותר עד ה29.7 |
|
|
|
11.01.2010, 22:34
הודעה
|
|
רעיון נחמד אבל מה קורה אם אני רוצה להכריז על פרוייקט משותף של הקבוצה שלי ועוד קבוצה?(ואני לא מתכוון תאורתית אני באמת רוצה לעשות דבר שכזה) אז תכריזו שניכם. אין הגבלה מבחינה של המערכת... -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
11.01.2010, 22:46
הודעה
|
|
![]() おれは天才 קבוצה: מוערכים הודעות: 1,601 תאריך הצטרפות: 26.08.05 מיקום: never never land משתמש מספר: 2,307 |
רעיון נחמד אבל מה קורה אם אני רוצה להכריז על פרוייקט משותף של הקבוצה שלי ועוד קבוצה?(ואני לא מתכוון תאורתית אני באמת רוצה לעשות דבר שכזה) אז תכריזו שניכם. אין הגבלה מבחינה של המערכת... אבל זה נראה כאילו כל קבוצה מתכוונת להוציא בנפרד -------------------- MAL
![]() ![]() 99.9% מהפורום לא קראו את החוקים כאשר הצטרפו לפורום אם גם אתם לא קראתם, הוסיפו משפט זה לחתימתכם. ![]() אני Amano Ginji(לשעבר) הידוע לשמצה ספוילר:
בפעילות דלילה ביותר עד ה29.7 |
|
|
|
18.01.2010, 13:10
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: משגיחים הודעות: 511 תאריך הצטרפות: 26.08.05 משתמש מספר: 2,311 |
שאלה טובה.
אולי אפשר להוסיף שדה להערות, ושם אפשר יהיה לכתוב שמדובר בפרויקט משותף. רן, זה אפשרי? -------------------- |
|
|
|
18.01.2010, 15:22
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,568 תאריך הצטרפות: 8.05.06 מיקום: בלגיה משתמש מספר: 10,131 |
Why not make it That when adding a project, a team can mark an option which says "shared project"and then choose an existing team with which it is shared...
Then the project appears in a different color, and maybe in brackets automatilcalty written that it's shared with X... -------------------- מייסד הדארק-טי-איזם, האמונה שיש רק דארק-טי אחד.
ציטוט נונה-צ'אן: לרצות אותך? >___>; ... NC: שמחה שהסבתי לך אושר(?) O_ם;;; *מצחקק לעצמו* :) :) :). ציטוט שידפקו אותך בתחת שוטרים LOL ~Swing~ *נופל מצחוק* :) :) :) :). |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 29.07.2010 , 23:30 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |