![]() ![]() |
09.01.2010, 21:41
הודעה
|
|
![]() The Legend... קבוצה: בעלים הודעות: 1,647 תאריך הצטרפות: 13.01.05 מיקום: Land of the Dead משתמש מספר: 2 |
שלום חברים,
(ההודעה הזאת מיועדת לקבוצות הפאנסאב) משום מה יש לי חשק מטורף להמשיך לשפר את אנימה ביט מה זה אומר? שכעת יש לכם אפשרות לערוך את עמוד ה"מדריכים" החדש ולהוסיף אליו מידע. כמו כן, אתם יכולים להוסיף עמודים לאתר. מה אני רוצה ממכם? שתכתבו מדריכים בנושאים הקשורים לפאנסאב, תוסיפו אותם אל האתר ותהפכו את אנימה ביט למקור המידע של הפאנסאב העברי. אתם מוזמנים גם להוסיף קישורים למדריכים קיימים ברשת. דוגמא למדריכים: יצירת טורנט, טראקרים ושיתוף טורנטים , השגת RAWs, עזרים לתרגום, מדריך תזמון וכו'... שימו לב שהאפשרות פתוחה למנהלי קבוצות הפאנסאב בקישור "ניהול עמודים" שבתחתית האתר. אני מקווה שאפשר לסמוך עליכם עם האפשרות הזאת. אשמח לקבל תגובות, רן. -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
|
|
|
09.01.2010, 21:42
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 244 תאריך הצטרפות: 23.10.08 מיקום: לא כאן, שם! משתמש מספר: 62,253 |
מגננייייבבב~
רעיון מעולה =] אני אכתוב מדריכים עד צאת נשמתי~ (בתנאי שיהיה לי זמן) עריכה: איך אפשר לכתוב שם משהו? עריכה 2: אה אוקי, זה פתוח רק למנהלים... -------------------- ![]() "a dream that truly becomes true, cannot truly be called a dream" FullMetal Alchemist, episode 16 |
|
|
|
09.01.2010, 22:29
הודעה
|
|
![]() !if you're a man, use your fists קבוצה: וותיקים הודעות: 285 תאריך הצטרפות: 22.05.08 משתמש מספר: 57,742 |
למה הורס? כל הקטע שם זה שמישהו שלא הלך לו במדריך ישאל שאלות.
-------------------- |
|
|
|
09.01.2010, 22:56
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,509 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
למה הורס? כל הקטע שם זה שמישהו שלא הלך לו במדריך ישאל שאלות. בגלל זה קוראים לפורום תמיכה ועזרה. האם אני צריך להדגיש את זה יותר טוב? עדיף כבר לעשות נושא ריכוז חדש שבו יהיו כל המדריכים אשר יש בפורום תמיכה ועזרה ומשם להעביר לאנימה-ביט ככה שכל הלינקים באנימה-ביט יועברו לנושא של המדריך שבו הם יוכלו לשאול את אותם שאלות. -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
09.01.2010, 23:03
הודעה
|
|
![]() The Legend... קבוצה: בעלים הודעות: 1,647 תאריך הצטרפות: 13.01.05 מיקום: Land of the Dead משתמש מספר: 2 |
UserName, לא הבנתי שום דבר ממש שכתבת...
הרעיון הוא לרכז את כל המדריכים לתוך אנימה ביט בשביל שיהיה מאגר מידע מסודר. אני לא רואה איך זה הורס את פורום תמיכה ועזרה. -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
09.01.2010, 23:56
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,509 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
UserName, לא הבנתי שום דבר ממש שכתבת... הרעיון הוא לרכז את כל המדריכים לתוך אנימה ביט בשביל שיהיה מאגר מידע מסודר. אני לא רואה איך זה הורס את פורום תמיכה ועזרה. סליחה, כנראה לא הבנת את התגובה האחרונה שלי. הרעיון הוא ללכת לפורום תמיכה ועזרה, לאגד משם את כל המדריכים ובאנימה-ביט יהיו הלינקים לאותם מדריכים וכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לכתוב אותם - במקום שיהיו במקום אחר, עדיף שהכל יהיה במקום אחד מאשר בכמה מקומות. -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
10.01.2010, 01:45
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: משגיחים הודעות: 511 תאריך הצטרפות: 26.08.05 משתמש מספר: 2,311 |
אנימה ביט והפורום הזה משלימים זה את זה.
אין שום סתירה או בעיה בכך שהמדריכים יהיו גם כאן וגם שם. למה לעשות עניין איפה שאין? עורב - יוזמה מעולה, עכשיו צריך רק למצוא זמן לשחק בזה. הוספנו מדריך אחד, אבל עוד לא שמנו לו לינק בדף המדריכים הראשי. -------------------- |
|
|
|
10.01.2010, 12:30
הודעה
|
|
אוקיי, ערכתי את עמוד המדריכים והוספתי לו את המדריכים שמצאתי רק כדי לתת לכם בסיס איך זה צריך להראות.
מי שמעוניין לשנות את הסדר של המדריכים או לחלק אותם לקטגוריות אחרות מוזמן לעשות זאת. רק תזכרו שצריך ידע בסיסי ב HTML. אם יש בעיות אפשר לפנות אלי. רן -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
10.01.2010, 12:46
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,568 תאריך הצטרפות: 8.05.06 מיקום: בלגיה משתמש מספר: 10,131 |
אנימה ביט והפורום הזה משלימים זה את זה. אין שום סתירה או בעיה בכך שהמדריכים יהיו גם כאן וגם שם. למה לעשות עניין איפה שאין? Some bitches jsut liek to talk smack, irrespective of whether or not there is a legitimate reason for complaint. IT's just their way of having fun, complaining - bitching and moaning -------------------- מייסד הדארק-טי-איזם, האמונה שיש רק דארק-טי אחד.
ציטוט נונה-צ'אן: לרצות אותך? >___>; ... NC: שמחה שהסבתי לך אושר(?) O_ם;;; *מצחקק לעצמו* :) :) :). ציטוט שידפקו אותך בתחת שוטרים LOL ~Swing~ *נופל מצחוק* :) :) :) :). |
|
|
|
10.01.2010, 15:11
הודעה
|
|
|
ג'ונין קבוצה: רשומים הודעות: 1,390 תאריך הצטרפות: 29.09.09 מיקום: בחור ששמו באר שבע... משתמש מספר: 70,466 |
מה ואם נגיד אני סתם רוצה להוסיף מדריך איך אני יוסיף אותו לשם?
-------------------- בברכה, גל MY PropaiL נזכור אותך לעד Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() קרדיט למעצב りゆざき על התמנה^^ מסן: gal_coen0@walla.com אייסי:357745139. כרגע אני - ![]() |
|
|
|
10.01.2010, 15:12
הודעה
|
|
![]() Fragile Live, Shattered Dreams קבוצה: וותיקים הודעות: 486 תאריך הצטרפות: 10.10.06 משתמש מספר: 15,492 |
מה ואם נגיד אני סתם רוצה להוסיף מדריך איך אני יוסיף אותו לשם? דרכי או דרך אחרים עם גישה -------------------- |
|
|
|
10.01.2010, 17:57
הודעה
|
|
אוקיי, ערכתי את עמוד המדריכים והוספתי לו את המדריכים שמצאתי רק כדי לתת לכם בסיס איך זה צריך להראות. מי שמעוניין לשנות את הסדר של המדריכים או לחלק אותם לקטגוריות אחרות מוזמן לעשות זאת. רק תזכרו שצריך ידע בסיסי ב HTML. אם יש בעיות אפשר לפנות אלי. רן בדיוק למה שהתכוונתי אליו. רק תעשה מין מערכת תגובות קטנה במדריכים שמאוכסנים על אנימה-ביט בשביל שתתאפשר תמיכה לאלו שמתקשים. עריכה: אוף! ירדתי ממוערכים \: רן יש מצב אתה מסיר לי את הכותרת האישית? -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
10.01.2010, 19:12
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 712 תאריך הצטרפות: 11.11.06 משתמש מספר: 17,774 |
כל הכבוד. דברים מתחילים לזוז בקצב טוב.
יוזר-ניים, הגעת לנפט חח. -------------------- www.dac.coo.co.il
אתר קבוצת הפנסאב "DAC" ("הפרד ומשול" - "Divide And Conquer") אני חבר צוות, כך שכל פנייה למנהל הקבוצה יכולה להעשות דרכי. |
|
|
|
10.01.2010, 19:42
הודעה
|
|
אוקיי, ערכתי את עמוד המדריכים והוספתי לו את המדריכים שמצאתי רק כדי לתת לכם בסיס איך זה צריך להראות. מי שמעוניין לשנות את הסדר של המדריכים או לחלק אותם לקטגוריות אחרות מוזמן לעשות זאת. רק תזכרו שצריך ידע בסיסי ב HTML. אם יש בעיות אפשר לפנות אלי. רן בדיוק למה שהתכוונתי אליו. רק תעשה מין מערכת תגובות קטנה במדריכים שמאוכסנים על אנימה-ביט בשביל שתתאפשר תמיכה לאלו שמתקשים. עריכה: אוף! ירדתי ממוערכים \: רן יש מצב אתה מסיר לי את הכותרת האישית? תהיה מערכת תגובות בהמשך, אבל היא תהיה לטורנטים ולעמודי הקבוצות - לא למדריכים. למדריכים עצמם יש את פורום תמיכה ועזרה... בקשר לכותרת, תבקש מאחד הראשיים. מי מתנדב לכתוב מדריך "כיצד ליצור טורנט ולשתף את ההוצאה שלכם"? -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
10.01.2010, 19:48
הודעה
|
|
אוקיי, ערכתי את עמוד המדריכים והוספתי לו את המדריכים שמצאתי רק כדי לתת לכם בסיס איך זה צריך להראות. מי שמעוניין לשנות את הסדר של המדריכים או לחלק אותם לקטגוריות אחרות מוזמן לעשות זאת. רק תזכרו שצריך ידע בסיסי ב HTML. אם יש בעיות אפשר לפנות אלי. רן בדיוק למה שהתכוונתי אליו. רק תעשה מין מערכת תגובות קטנה במדריכים שמאוכסנים על אנימה-ביט בשביל שתתאפשר תמיכה לאלו שמתקשים. עריכה: אוף! ירדתי ממוערכים \: רן יש מצב אתה מסיר לי את הכותרת האישית? תהיה מערכת תגובות בהמשך, אבל היא תהיה לטורנטים ולעמודי הקבוצות - לא למדריכים. למדריכים עצמם יש את פורום תמיכה ועזרה... בקשר לכותרת, תבקש מאחד הראשיים. מי מתנדב לכתוב מדריך "כיצד ליצור טורנט ולשתף את ההוצאה שלכם"? כיצד ליצור: יוטורנט > ctrl+n > למלא את הפרטים כיצד לשתף: יוטורנט > להוריד טורנט > לאחר סיום ההורדה להשאיר את הטורנט פועל עד שאין יותר ליצ'רים (נכתב בציניות ו\או קומיות לא להתייחס ברצינות, רק שיהיה לכם משהו לבסס עליו את המדריך ורן, אתה הבעלים, זו רמה גבוהה יותר מהראשיים -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
10.01.2010, 20:18
הודעה
|
|
![]() Fragile Live, Shattered Dreams קבוצה: וותיקים הודעות: 486 תאריך הצטרפות: 10.10.06 משתמש מספר: 15,492 |
כיצד ליצור: יוטורנט > ctrl+n > למלא את הפרטים כיצד לשתף: יוטורנט > להוריד טורנט > לאחר סיום ההורדה להשאיר את הטורנט פועל עד שאין יותר ליצ'רים (נכתב בציניות ו\או קומיות לא להתייחס ברצינות, רק שיהיה לכם משהו לבסס עליו את המדריך ורן, אתה הבעלים, זו רמה גבוהה יותר מהראשיים ובגלל זה הוא יכול לצפצף על כולם ולהגיד "אין לי כוח להתעסק עם שטויות, שמישהו אחר יעשה את העבודה השחורה" -------------------- |
|
|
|
10.01.2010, 20:59
הודעה
|
|
![]() おれは天才 קבוצה: מוערכים הודעות: 1,601 תאריך הצטרפות: 26.08.05 מיקום: never never land משתמש מספר: 2,307 |
ציטוט מי מתנדב לכתוב מדריך "כיצד ליצור טורנט ולשתף את ההוצאה שלכם"? דיי משעמם לי אז נראה לי שאני אתוב מדריך מפורט עוד מעט -------------------- MAL
![]() ![]() 99.9% מהפורום לא קראו את החוקים כאשר הצטרפו לפורום אם גם אתם לא קראתם, הוסיפו משפט זה לחתימתכם. ![]() אני Amano Ginji(לשעבר) הידוע לשמצה ספוילר:
בפעילות דלילה ביותר עד ה29.7 |
|
|
|
10.01.2010, 23:40
הודעה
|
|
אוקיי, ערכתי את עמוד המדריכים והוספתי לו את המדריכים שמצאתי רק כדי לתת לכם בסיס איך זה צריך להראות. מי שמעוניין לשנות את הסדר של המדריכים או לחלק אותם לקטגוריות אחרות מוזמן לעשות זאת. רק תזכרו שצריך ידע בסיסי ב HTML. אם יש בעיות אפשר לפנות אלי. רן בדיוק למה שהתכוונתי אליו. רק תעשה מין מערכת תגובות קטנה במדריכים שמאוכסנים על אנימה-ביט בשביל שתתאפשר תמיכה לאלו שמתקשים. עריכה: אוף! ירדתי ממוערכים \: רן יש מצב אתה מסיר לי את הכותרת האישית? מי מתנדב לכתוב מדריך "כיצד ליצור טורנט ולשתף את ההוצאה שלכם"? נמ... משום מה יש לי מוזה לכתוב מדריך, אני רק צריך רעיון שמדבר על הפאנסאב עצמו -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
11.01.2010, 11:57
הודעה
|
|
אוקיי, ערכתי את עמוד המדריכים והוספתי לו את המדריכים שמצאתי רק כדי לתת לכם בסיס איך זה צריך להראות. מי שמעוניין לשנות את הסדר של המדריכים או לחלק אותם לקטגוריות אחרות מוזמן לעשות זאת. רק תזכרו שצריך ידע בסיסי ב HTML. אם יש בעיות אפשר לפנות אלי. רן בדיוק למה שהתכוונתי אליו. רק תעשה מין מערכת תגובות קטנה במדריכים שמאוכסנים על אנימה-ביט בשביל שתתאפשר תמיכה לאלו שמתקשים. עריכה: אוף! ירדתי ממוערכים \: רן יש מצב אתה מסיר לי את הכותרת האישית? מי מתנדב לכתוב מדריך "כיצד ליצור טורנט ולשתף את ההוצאה שלכם"? נמ... משום מה יש לי מוזה לכתוב מדריך, אני רק צריך רעיון שמדבר על הפאנסאב עצמו תבחר נושא שעוד לא נגעו בו... או שהוא לא מפורט מספיק... -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. ![]() ~זוכה בתחרות משתמשי השנה 2006, 2007, 2008, 2009~ ![]() רוצים מונה ספירה לאחור ליום ההולדת וחתימה מתחלפת? לחצו כאן |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 29.07.2010 , 23:28 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |