![]() ![]() |
26.08.2009, 11:24
הודעה
|
|
|
גאנין קבוצה: רשומים הודעות: 365 תאריך הצטרפות: 26.08.08 משתמש מספר: 60,780 |
DMU הוא משחק יוגי הוא מושקע בביונד לכל העולם, אנחנו השגנו שרת ופתחנו אותו לצרכנו האישיים, יוגי הו רפ לישראים בלבד.
טיזר: Yu Gi Oh Genesis: Rise of machines המקום: הבירה של הממלכה החדשה השנה: 2875 -------------------------- "האגדה העתיקה של חבורת המרד...... כמה סיפורים יש על אגדה זאת..... האם היא נכונה?" האיש טעה בזמן שעמד על פסגת הגיבעה והשקיף על ביניין הממשלה, "חבורת המרד......... לפי השמועות היו הם 4, או בעצם, ה-4...... איך הם הצליחו להלחם מולם..... מול הגושי מתכת האלה...., אף אחד לא יודע וכנראה גם לא ידע. לפי מה ששמעתי, הם מתים, או שבעצם רובם מתים, יש כאלה שעדיין מאמינים שהמקים שרד..... ומסתתר איפה שהוא" האיש ממשיך לחשוב בעוד מסתובב לעבר הים ומתחיל לרדת במורד הגבעה... "הרובוטים האלה.... איך הם מעיזים להשתלט על כל העיר הזאת, על העולם, ועוד לכנות את עצמם המנהיגים החדשים.... בושה! אני לעולם לא יסתכל על רובוט כאל מנהיג...... אבל איך אפשר להתנגד? הם חזקים מדי..... הם הפכו משחק קלפים פשוט לנשק מלחמה... הסיכוי לנצח אותם בדרך רגילה לא סביר...." מסתכל לצד לעבר רעש מאומה גדול ממרכז העיר. האיש נע לכיוון כיכר העיר כאשר הטלויזיה נדלקת ומכונה מוצגת עליה. "שלום לכם,בני אדם, איך היה יומכם היום? אני מקווה שלא משהו" המכונה אומרת ומשמיעה קול ליגלוג. " היום, היום הוא היום החשוב ביותר בשנה, יום השליטה! בדיוק בתאריך הזה, 10 שנים קודם, הצלחנו לכבוש אותכם ולקחת שליטה על עירכם. איזה נחמד זה אה? לא תוכלו לטעון אחרת, ועקב כך אני נותן לך מתנה! יום חופש! יום שבו לא תתעסקו בעבודות אשר אנו מתילים עליכם, ביום זה, לא תעבדו במפעלי הנחושת אלה תשרתו כל רובט שירצה זאת ממכם! ותגרמו להם לשמחה! אני מקווה שתהנו.... אנחנו נהנה" מגחח הרובוט והשידור נפסק. האיש שהספיק לראות את המשדר, מרים אבן וזורק על הטלויזיה, שניות לאחר מכן שני רובוטים מתייצבים מולו ופותחים שני לוחות מתחת מידיים, האיש מנסה לרוץ ולתפוס מחסה אך זה מאוחר מדי, אחד הרובוטים מושיט קלף לאוויר ומניח אותו על לוח המתכת, אור זוהר מופיע והקלף קם לחיים, המפלצץ, אביר מתכת,שולף את חרבו וחוצה את האיש לשניים. הרובוט השני מגיע לגופה ומתחיל לנקות אותה בעוד האנשים שעומדים כקהל ורואים תמקרה נחרדים וממהרים לעשות מה שהמכונות רוצות מהם. --- ריקורדים לרפ שהתרחש: 1. אנשים אשר לא היו מרוצים משליטת הרובוטים החלו להתגבש בקבוצות ולהקים מרד, הם השיגו נשקים ודיסקים מציאותים במטרה להעיף את הרובוטים מהעיר. בנתיים הרובוטים גם הם החלו להתארגן במטרה לחסל את האנשים, הם שלחו קופים מרגלים ומפלצות אשר יחסלו את האנשים, לאחר הסתתרות והישרדות חבורת המרד מצאה ביניין מגנטי אשר לא יאפשר לרובוטים כניסה ובחרה להתחבא בו תוך כדי הכנות למלחמה. 2. לאחר מספר ימים ואפילו שבועות של מלחמה מחתרתית בין המכונות לאנשים , המאבק הגיע לפריצת דרך, המכונות אשר מצאו דרך להביס את האנשים היו בדרכם לביניין המגנטי במטרה להשמיד את הביניין עם מפלצות החלל שלהם ( סוג של רובוטים) וכך היה, המורדים פרצו החוצה בריצה ושראו את הרובוטים החלו בנסיגה לעבר כיוון הפרלמנט בו התגוררו המכונות הראשיות ומחשב הרובוטים המכיל את כל המידע ואת הסוד להריגתם. כאשר הגיעו לביניין אחת המכונות הגיחה מאחוריהם- ZERO מכונת המגנים, הוא לא נתן להם לעבור ואחד המורדים SPID החליט להישאר מאחור ולעקבו בזמן שהמורדים נכנסו לביניים. לאחר קרב לא ארוך ספיד זימן את הקלף המנצח שלו וחיסל את הרובוט אך הוא לא ידע שהוא יחזור לחיים. ספידיר שהיה מוטש מהקרב פגש את מנהיג המורדים קונגו שהיה חצי אדם וחצי רובוט, הם פנו לתוך הביניין במטרה לעזור לאחרים שם מצאו את מנהיג הרובוטים נלחם נגד אחד המורדים (סער) והורגו, המורד(סער) ניסה לעקב את הזמן עד למכה האחרונה אך שלא יכל לעשות זאת עוד מפלצת הרובוט של המכונה פגעה בו והוא נפל אט אט וצעק למורדים האחרים לעצור את הרובוטים ולנקום את נקמתו ולאחר מכן עבר לעולם הבא.... גם המורד השלישי מנור נהרג על ידי אחד הרובוטים. ספידיר וקונגו שהיו המומים רצו לשים סוף למעשה ולהרוס את המחשב הראשי - קונגו חיבר את ידו למחשב והחליט לפוצץ את כל הביניין, הוא קרא לספידיר ופקד עליו לעזוב את הביניין בעוד הוא מספר לו את שמו בפעם הראשונה, ספידיר רץ במהירות החוצה בעוד קונגו מצליח לגרום לפיצוץ ולהשמיד את המחשב הראשי וכך את כל המכונות. ספידיר שהצליח להתחמק עמד ליד הנהר שזרם במועד העיר וצפה בביניין מתפוצץ בעוד דמעה נפלה מעינייו לזכר חבריו שמתו, לאחר שעצם את עיניו והחליט להתקדם אל עתידו אחד המכונות הגיחה מאחוריו - זירו המכונה אשר הביס עוד קודם. לאחר שיחה ביניהם ספידיר הבין שלא ניתן להביס את זירו עקב שכפול תודעתו במחשבים רבים ברחבי העולם אשר שמורים בסוד, זירו זימן את אחת המפלצות שלו במטרה להשמיד את ספידיר וספידיר הוגן על ידי האס שלו שהגיח מאחוריו - STARDUST DRAGON שהשמיד את המפלצת תוך הקרבת עצמו, לאחר מכן ספידיר התחיל לכעוס וזימן את JUNK ARCHER ועם חץ המימד שלו הוא הצליח להעיף את זירו מהמיימד בו הם חיים, ובכל זאת ספידיר ידע שזהו זמני בלבד. ספידיר חייך בעוד חש בחבריו אשר קיפחו את חייהם לידו והחל במטרה לבנות את העיר מחדש עם השורדים האחרים. -- ----- וכך הסאגה הראשונה מסתיימת אך אין זה הסוף של העלילה: ---------- Yu Gi Oh Genesis: Fallen of the machine המקום: הריסות העיר ששימשה כבירת המכונות השנה: 2876 לאחר תחייתו של ZERO ופעולותיו, טיפוסים מוזרים החלו להגיע על העיר הארוסה, במקום לברוח ממנה. הם החלו להשתקם בה במטרה מסויימת. כך עברו הימים, נראה היה שהם רוצים לעזור למתיישבי העיר ולתקן אותה - להחזירה למצבה הרגיל ולהפיכתה לעיר נורמאלית, אך האם זאת האמת? עקב סיבה לא ברורה, החלו האנשים לטפל במקומות בהם התיישבו הרובוטים ולא ייחסו חשיבות רבה לשכונותיהם, מגוריהם ואיזוריהם של בני האדם. באותו זמן - Zero שהשיג את כוחותיו, החל לשכפל את עצמו בעיר במטרה לקחת בחזרה את מה שהיה שלו - השליטה על העיר ואף על העולם. למרות שני המקרים הסמוכים, נראה היה ש zero לא ייחס חשיבות רבה לאנשים אשר הגיעו לעיר או שלא שם לב לבואתם. לאחר מספר שבועות של עבודה על מקומות הרובוטים לשעבר, החלו האנשים להוציא מכונות וטכנולוגיה רובוטית מהביניינים למפקדתם החדשה שהוקמה בעיר. אנשים רבים ראו אותם עושים את דרכם ואת מעשם אך איש לא שיער את הסיבה לכך. באחד מן הימים, גילו האנשים אשר התגוררו בעיר גרפיטי אשר היה על אחד הקירות ששימש כמפקדת רובוטים אשר כבר עבר סריקה על ידי משלחת האנשים המוזרה שהגיעה לעיר, על הקיר נרשם - "המכונות הן צילן של בני האדם בצהריי היום" אז מהיא מטרתם של האנשים הללו? האם יש קשר בין הפעולות של ZERO לאלו של האנשים? האם משהו גדול וחזק יותר מאי פעם נמצא ממש מעבר לפינה? ומהו אותו משפט מסתורי אשר נמצא על ידי בני האדם...? זהו הזמן שלכם לגלות איך משחקים? למי שעדיין לא מכיר את התוכנה ביונד, זאת תוכנה למשחקים, כמובן שהמשחקים לא על רמה גבוהה והגרפיקה בה אינה כמו במשחקים אמיתיים אבל, אפשר להסתדר עם זה, אני רק יכול להבטיח שהמשחק הזה שונה בעיצובו לכל משחק נארוטו ובליץ ואפילו דרגון בול שאי פעם שיחקתם!. כדי להוריד את התוכנה ניתן להכנס לכאן: הורדה אם ברצונכם להרשם לתוכנה תוכלו לעשות זאת כאן: הרשמה יעל מנת להכנס למשחק שלנו תוכלו לעשות זאת על ידי הנחת האי פי של המשחק שהוא: byond://87.70.252.233:31000 כדי להכנס יש לרשום סיסמא, הסיסמא למשחק היא ISRP ( באותיות קטנות) Role Play: כמו שציינתי כמה וכמה פעמים, זהו משחק role play כלומר, לנסות לשחק את דמותכם במשחק ולהכנס לתוכה, זה סוג של משחק תפקידים עם חושבים על זה כך או אחרת אך ישנם דברים שונים. במשחק ה RP יווצרו עלילות שונות ואתם תצטרכו להתגבר עליהם או לזרום איתם, עליכם להכנס לדמותכם במשחק ולשחק כאילו אתם באמת בתוך המשחק. למרות שהסיפור ינוהל על ידי האדמינים, הוא לא יעבוד בלעדיכם, אתם צריכים להזיז את הסיפור וליצור עלילות משלכם ( בגבול הטעם הטוב) כדי שהמשחק יתקדם ויהפוך לטוב יותר. מדריך RP קטן: - במשחק, כאשר אתה מדבר כדמותך עליך לרשום דברים בסאי ( זהו הריבוע האמצעי בצ'אט שנראה כמו הבועות מהקומיקס) - ב- world say תוכלו לדבר על מה שתרצו וכמה שתרצו בלי קשר לעלית המשחק, אך! חל איסור לדבר על העלילה לפרטי ברטים בWorld say ואין לספר סודות ופרטים שלא התגלו בצ'אט זה. - על מנת לרשום תחושות מחשבות ורגשות בRP עליכם לרשום בצ'אט הרפ ( say) בצורה הזאת: //IM thiknig that somthing strange going on, and i have to do somthing fast// אני מקווה שהבנתם, בקצוות המשפט עליכם לרשום שני // בכל צד. ( אותה צורה בדיוק!) - על מנת לרשום התנהגות חיצונים כמו הליכה, תזוזה, ריצה, שליפת קלף ועוד עליכם לרשום בצ'אט הרפ (say) בצורה הזאת: * Holding his cards strongly and looking on his frainds eyes, then he put his finger on his deck and draw a card* ו כמו שהבנתם עליכם להניח כוכבית בקצוות המשפט על מנת לסמן תנועה והתנהגות פיזית. איסורים הגבלות וחסימות: משום שזהו משחק RP ולכן כל שחקן צריך להרזיק חפיסה שונה משל האחרים ולכן, ישנם מגבלות מסויימות לקלפים חזקים מדי אשר לא יהיה פייר להשתמש בהם. קלפים אשר אסור להשתמש בהם באופן מוחלט: - Plaguespreader Zombie - Dark Armed Dragon - Solidarity - All Blackwing/Black Feather cards (by name and by mentioned text) - All Lightsworn cards (by name and by mentioned text) - Rainbow Neos קלפים שמותר להשתמש בהם פעם אחת בלבד: - Fire Wagon - Pitch-Black Zumwalt - Clockwork Night - Command Silencer - Nightmare Shuffle - Cosmic Fortress Gol'Gar - Darkness NeoSphere - Froggy Forcefield - Honest קלפים שניתן להשתמש בהם רק פעמיים: - Card of Sanctity - Morphtronic Boarden קלפים מיוחדים שניתן להשתמש בהם רק על ידי קבלת אישור מהאדמינים וקבלתם בסיפור: - Five-Headed Dragon/Five God Dragon - Obelisk the Tormentor - Slifer the Sky Dragon - The Winged Dragon of Ra - Divine-Beast Type, or God cards - The Wicked Dreadroot - The Wicked Eraser - The Wicked Avatar - Raviel, Lord of Phantasms - Uria, Lord of Searing Flames - Hamon, Lord of Striking Thunder - Armitael, Phantom of Chaos - exodia - All DARKNESS cards - Earthbound Immortal monsters - Dark Tuner monsters - Dark Synchro monsters סוגי חפיסות אשר אסור להשתמש בהם באופן מוחלט! - Blackwing/Black Feather - Clown Control - Gyzaurus-Farming Gladiator Beast - Lightsworn - Synchro Cat - 6 הסמוראים - BatteryMan - חפיסות שמנצחות את היריב בתור אחד בלבד ( נקראות גם OTK או FTK) חפיסות ב RP: מי ששחק בגירסא הקודמת של המשחק היה נוכח לראות שהבעיה המרכית היתה מריבה על חפיסות, מי תופס קודם, מה חזק מדי מה חלש מדי ועוד... לכן, החלטנו לשנות קצת את הדרישות לחפיסות. מעכשיו ואלאה החפיסות יהיו אך ורק חפיסות כיפיות( fun deck). מי שלא מכיר, אלה לא חפיסות לתחרויות אלה חפיסות כיפיות אשר קשורות לנושא אחד כמו דרקונים אש פיות צפרדעים דגים ועוד....., בדרך כלל בעל קלף זירה תואם לחפיסה ורעיון כללי שהחפיסה אמורה לבצע. עם זאת בחפיסות אלו אין בדרך כלל מטרה של הפצצת קלפים והשמדת כל הקלפים בזירה של השחקן היריב כמו שחפיסות תחרויתיות למינהם עושות ( אני לא יפרט איזה). אז. תהנו בחיפוש דקים כיפים לשימוש ושהטוב ביותר ינצח! חפיסות שאסור להשתמש כי הם תפוסות: כמו שציינתי במשחק הרפ לכל אחד צריך להיות חפיסת רפ שונה ולכן כל אחד משתמש בסוג שונה של חפיסה הנה הרשימה של החפיסות בשימוש: Ice Barriar synchron/stardust deck white knight plant/burn dragons Lv dragon deck armors deck Red Dragon Archfiend deck dark world ------------------------------------------------------ אס!: טוב הגענו למסכנה שאס אמור להיות דבר מיוחד בשביל השחקן ולא סתם עוד קלף..... משום שאם כן למה הוא אס? לכן מעכשיו, אם למשהו יש אס עדיף ואף רצוי שאחרים לא ישתמשו בו בכלל בחפיסה שלהם.... ( הוא אמור להיות מיוחד) ובנוסף אנשים, די חשוב שיהיה לכם סיפור מאחורי הקלף כי בסך הכל למה באמת בחרתם בו מתוך 40 קלפים?? והרשימה: five haded dragon stardust dragon psychic head armor Armed Dragon LV10 black rose dragon Red Dragon Archfiend light end dark יוסיף בהמשך לא זוכר כרגע --- ישנם עוד שאני צריך לברר אז אמ.... תנו לי כמה זמן ואני בסוף יעדכן הכל.. --- ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ספר החוקים המתורגם של יוגי הו: (כל הזכויות לתרגום בעברית שמורות למרום, ממקימי הקהילה הישראלית ליוגיהו בישראל) ספוילר:
מדריכים: מדריך מספר 1 - המדריך למתחילים: ספוילר:
מדריך מספר 2 - הכנת חפיסה: ספוילר:
חוקי המשחק: 1. אין לקלל או להציק לאדמיניםת בנוסף צריך לכבד אותם ולהקשיב להם, האדמנים רוצים לעזור לכם בסך הכל אז תתנהגו יפה בבקשה. 2. אל תשחקו תאיש הרע סתם ככה כי זה די מפגר וזה יהרוס לכם הכל, שחקו בסובלנות ובאיפוק. 3. אין לריב ולקלל אחד את השני, קבלו אחד את השני בסובלנות ותהנו. 4. אל תחשבו שאתם מיוחדים ובעלי כוחות סופר חזקים, כי אתם לא! לא כרגע בכל אופן אז אל תחשבו על זה. הצוות: אני (spidir) לא סגור על השאר..... xD הערה: יכול להיות שבפעם הראשונה שתכנסו תצטרכו לחכות המון זמן כי זהו משחק כבד נורא ולכן הטעינה שלו תיהיה גדולה ומתסכלת אבל אל תאבדו סבלנות! ** קיבלתי אישור למי ששואל** טוב לא נשאר הרבה להגיד אז.... הכנסו למשחק!!! ותהנו!! הודעה זו נערכה על ידי SpiDiRs: 06.06.2010, 11:12 |
|
|
|
|
|
|
26.08.2009, 12:01
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: וותיקים הודעות: 2,839 תאריך הצטרפות: 16.10.06 מיקום: פורום מוזיקה משתמש מספר: 15,882 |
תיכנסו!! אנחנו משקיעים כאן וזה אחלה משחק! כדי לכם אנחנו מתכננים רפ ענק! המשחק הצליח לנו תוך 10 דקות 8 משתמשים!!!!!!
הרפ כנראה יתחיל היום! איך שיש 8 שחקנים מתחילים תרפ! כדי לכם להתחבר מהר!! -------------------- פורום מוזיקה, שם תגלו את מנגינת חייכם ^.^
![]() קרדיט לOriking5111 ![]() Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven I must be strong, and carry on Cause I know I don't belong Here in heaven גם אני רולפלייר בנשמה |
|
|
|
26.08.2009, 12:28
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,314 תאריך הצטרפות: 26.01.07 מיקום: המפ. משתמש מספר: 23,224 |
חברים, זה הולך להיות משחק מצויין. ממליץ לכולם.
-------------------- ![]() ![]() ציטוט Storm says: (: Mr.X the LazyButt says: You're Happy.......Did someone die? >_> ציטוט ישן שלי במסן. (אני זה storm) נכון שהייתי מגניב פעם? XD |
|
|
|
26.08.2009, 17:58
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,694 תאריך הצטרפות: 16.03.08 מיקום: Namimori משתמש מספר: 55,913 |
^
וזה לא קשור לזה שאתה GM XD סתם קדימה אנשים כנסו בהמוניכים! -------------------- לנכנס ברוך הבא
אך דבר אחד תדע: מי שבספאם אשם כך או ככה ישלם - לא רק עזרה תמצא כאן בפורום-האנימה אזהרה היא לבאים: סוף ספאמר אינו נעים (אם אתם מעתיקים לחתימה אז קרדית לי בבקשה) ![]() ספוילר:
גם אני רולפלייר בנשמה אם גם אתם רולפלרים מגניבים הדביקו את זה בחתימה שלכם |
|
|
|
26.08.2009, 18:20
הודעה
|
|
![]() With no power, comes no responsibility. Except, *that* wasn' קבוצה: משגיחים הודעות: 2,907 תאריך הצטרפות: 23.10.08 מיקום: הרצליה משתמש מספר: 62,270 |
מזה OO
לא טען לא כלום נכנס לי למשחק. זה מראה לי 3 ריבועים לבנים. אחד גדו לושניים קטנים. ליד הרטנים כתוב: SAVE FILE RECODE מה לעשות O:?[ עריכה: נכנסתי על ידי הIP. ועכשיו אני רואה בצד אחד COOMEND ומצב שני 3 דמויות במשך שחור Oם איך אני מתחיל לשחק O:? -------------------- ![]() The three assholes, laying into one guy while everybody else watches? And you wanna know what's wrong with me? Yeah, I'd rather die... so bring it on! מי מאיתנו לא שיחק יוגיהו שהיה קטן? מי?! הייתם טובים? רוצים להשתפר? טורניר יוגיהו של משחקי רשת~ |
|
|
|
26.08.2009, 18:25
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: וותיקים הודעות: 2,480 תאריך הצטרפות: 12.01.07 מיקום: isra-hell משתמש מספר: 22,127 |
נסה לצאת ולהכנס
ואמור להיות ריבוע שבוא אתה כותב ISRAEL ואז לוחץ OK ואז זה יכנס לך למשחק -------------------- |
|
|
|
26.08.2009, 18:25
הודעה
|
|
|
האם אתה מדבר על מצב הפתיחה? שיש מעל שתי הדברים האלו עיגול מוזר כזה?
כי אם כן בריבוע השלישי שהוא רק אתה אמור לרשום את הסיסמא israel עריכה: תלחץ F1 ותראה טעינה אתה צריך לחכות זמן מה הודעה זו נערכה על ידי SpiDiRs: 26.08.2009, 18:26 |
|
|
|
26.08.2009, 18:26
הודעה
|
|
![]() With no power, comes no responsibility. Except, *that* wasn' קבוצה: משגיחים הודעות: 2,907 תאריך הצטרפות: 23.10.08 מיקום: הרצליה משתמש מספר: 62,270 |
לא היה לי משהו כזה D:
הסתדר ! בכול מקרה, כמו שאמרתי ערכתי D: -------------------- ![]() The three assholes, laying into one guy while everybody else watches? And you wanna know what's wrong with me? Yeah, I'd rather die... so bring it on! מי מאיתנו לא שיחק יוגיהו שהיה קטן? מי?! הייתם טובים? רוצים להשתפר? טורניר יוגיהו של משחקי רשת~ |
|
|
|
26.08.2009, 19:07
הודעה
|
|
|
טוב תקשיבו ההוסטר משתנה כנראה ואנחנו פותחים סרבר אחר, תיהיו מוכנים
|
|
|
|
26.08.2009, 19:17
הודעה
|
|
![]() חבר ANBU קבוצה: וותיקים הודעות: 2,839 תאריך הצטרפות: 16.10.06 מיקום: פורום מוזיקה משתמש מספר: 15,882 |
ךא ההוסטר לא משתנה,
אני נשאר ההוסטר ולירן עובר לסרבר אחר, הוא עף מהקבוצה עד שיתנצל(הוא יודע על מה) -------------------- פורום מוזיקה, שם תגלו את מנגינת חייכם ^.^
![]() קרדיט לOriking5111 ![]() Would you know my name If I saw you in heaven Will it be the same If I saw you in heaven I must be strong, and carry on Cause I know I don't belong Here in heaven גם אני רולפלייר בנשמה |
|
|
|
26.08.2009, 19:39
הודעה
|
|
|
להזכירך מי רשם את הנושא ומי הקים את הצוות? טוב אני לא יספים פה
אנחנו דנים עכשיו על הנושא בנתיים הסרבר נשאר אותו דבר |
|
|
|
26.08.2009, 20:28
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,694 תאריך הצטרפות: 16.03.08 מיקום: Namimori משתמש מספר: 55,913 |
יש לי שאלה למה רק לישראלים?
למה שלא יהיה לחובבי RP מכל העולם? -------------------- לנכנס ברוך הבא
אך דבר אחד תדע: מי שבספאם אשם כך או ככה ישלם - לא רק עזרה תמצא כאן בפורום-האנימה אזהרה היא לבאים: סוף ספאמר אינו נעים (אם אתם מעתיקים לחתימה אז קרדית לי בבקשה) ![]() ספוילר:
|
|
|
26.08.2009, 20:58
הודעה
|
|
טוב הצוות חזר והכל רגיל,
סער אין לי מושג למה לרן לא רוצה @_@ -------------------- פורום מוזיקה, שם תגלו את מנגינת חייכם ^.^
|
|
|
26.08.2009, 21:16
הודעה
|
|
|
שתי סיבות
אחת הם סוסים ביוגי הו לא כמו הקהילה פה וזה יהיה לא פירי שנית אני רוצה לבסס תרם על ישראלים יעני לא שיהיה ישראלים הרפ אבל שהקהילה תיהיה ישראלית ( יותר נוח) הרפ הראשון מתחיל בשעה 10 וחצי בדיוק! עשו טובה ותכנסו |
|
|
|
26.08.2009, 21:51
הודעה
|
|
![]() !?Arr Yu Redii Gaiz קבוצה: צוות בליץ' הודעות: 2,124 תאריך הצטרפות: 24.12.05 מיקום: Not on this planet... No really משתמש מספר: 6,388 |
חברה, אני מצטער לאכזב אתכם, אבל RP בשעות כאלה הוא פשוט לא מתקבל על הדעת.
לחלקנו יש חיים מחוץ למחשב. אם אתם תרצו לעשות אירועי RP, תהיו חייבים לעשות אותם בשעות צהוריים\ערב סבירות, אחרת תהיו תקועים במעגל משלכם. בכל מקרה, הכי חשוב עכשיו לטפל בלאגים שיש להרבה אנשים. זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כאשר המשחק תקוע יותר מאשר הוא זז. -------------------- |
|
|
|
26.08.2009, 21:55
הודעה
|
|
XD גם לי היה את זה אבל זה הפסיק ומסיבה מסויימת לאח שלי אין את זה ><
-------------------- לנכנס ברוך הבא
|
|
|
26.08.2009, 21:57
הודעה
|
|
|
טוב אממ בועז אתה צודק במה שאתה אומר למרות שיש 8 מחוברים עכשיו חח
אני יתחשב במה שאתה אומר וכנראה נעשה את הרפ מחר כל אחד ירשום שעה שנראת לו נוחה וננסה להתחשב בכולכם ( בממוצע ) אני מצטער לכל אלה שחיכו לרפ |
|
|
|
26.08.2009, 21:58
הודעה
|
|
>< יופי....
מחר אני לא יכול... וגם לא מחרתיים >< -------------------- לנכנס ברוך הבא
|
|
|
26.08.2009, 21:59
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,314 תאריך הצטרפות: 26.01.07 מיקום: המפ. משתמש מספר: 23,224 |
מי יתן וכולכם תלמדו קצת על החוקים החדשים, סיינקרואים ותהיו שחקנים טובים.
אה, ותזכרו. אני תמיד צודק. ._. -------------------- ![]() ![]() ציטוט Storm says: (: Mr.X the LazyButt says: You're Happy.......Did someone die? >_> ציטוט ישן שלי במסן. (אני זה storm) נכון שהייתי מגניב פעם? XD |
|
|
|
26.08.2009, 22:54
הודעה
|
|
מי יתן ותפסיק להשפים הודאות חסרות משמעות בישביל המונה...
ושוב לא נכנס לי >< UN: מה הספאם בזה? הוא אמר לשחקנים ללמוד את החוקים. אבל, ההודעה שלך הייתה ספאם. -------------------- לנכנס ברוך הבא
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 29.07.2010 , 23:31 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |