![]() ![]() |
07.05.2009, 11:43
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,509 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב
כי ידע שווה כוח! גרדיאנט, מה זה? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%A8%...%90%D7%A0%D7%98 לפני שמתחילים - תוכנות והורדות Aegisub - כאן, דרוש מעל גרסא 2.1.3 gradient-factory.lua - כאן שלב 1 - הורדת האופציה תורידו את קובץ הLUA שהבאתי למעלה אל התייקיה Auto Load שנמצא בתיקיית הAutomation שיש בתיקיית הAegisub בProgram Files שנמצא בכונן C, מבולבלים? ![]() לאחר ששמתם את קובץ הLUA בתיקייית הAuto Load האופצייה תפעל תמיד. עכשיו כנסו לאגיסאב \ לקובץ הASS שבו אתם רוצים לעשות גרדיאנט. שלב 2 - גרדיאנט באגיסאב, סמנו את השורות \ צרו סטייל לקבוצת שורות, לחצו על Automation ובחרו שם ב-Genrate Color Gradient. יפתח לכם חלון עם כל המידע שאנחנו צריכים. ![]() כאן יש לכם 4 אופציות כולל עוד אופציה משנית. Apply to - כאן אתם תבחרו לאילו שורות לעשות את הגרדיאנט. Mode - מצב הגרדיאנט. Pixel per strip - מצב זו הוא למצבי הSmooth. Karaok - במידה שנבחר קריוקי הגרדיאנט יעשה את האפקט מוכן עם מה שנבחר. Colors - צבעים. Apply to באופציה זו אתם יכולים לבחור את כל השורות - All lines, מה שהופך את כל השורות שבקובץ הASS לשורות עם גרדיאנט. אם בחרתם לפני שפתחתם את החלון את השורות שאתם רוצים לעשות לגרדיאנט בחרו ב-Selected lines כשליד האופציה יהיה את מספר השורות שנבחרו. במידה וכל השורות שאתם רוצים לעשות לגרדיאנט נמצאים בסטייל מסויים בחרו בStyle = XX. Mode יש 4 מצבים לגרדיאנט - Smooth - יבחר לכם את הצבעים מימין לשמאל בצורה של משתנה. דוגמה: ![]() Smooth (Vertical) - יבחר לכם את הצבעים מלמטה ללמעלה בצורה של משתנה. דוגמה: ![]() By charcter - יבחר לכם את הצבעים לכל אות שיש בשורה הנבחרת. דוגמה: ![]() By syllable - יבחר לכם את הצבעים לפי ההברות שנבחרו. דוגמה: ![]() Pixel per strip במצבי Smooth יש לכם את האופציה לשנות את הפיקסלים של מיקום הצבעים. הDefault של המצב הזה הוא 10. Karaoke במידה ובחרתם קריוקי, מצב זה יתאפשר לכם. As is - מה שבחרתם לפני שביצעתם את הקריוקי יהיה בגרדיאנט. Strip karaoke - יבטל לכם את אופצית אפקט הקריוקי. k\ - האפקט הפשוט ביותר. kf\ - אפקט המילוי. ko\ - כמו k\ רק שלפני ביצוע ההאפקט לא יהיה מסגרת ובזמן האפקט הוא יופיע. Colors השלב הכי פשוט והעיקרי בגרדיאנט - הצבעים! Colors - בשורה זו אתם יכולים לבחור כמה צבעים לגרדיאנט יהיה מכל סוג. רק אל תשכחו את הסוגים Primary - הצבע הרגיל של הסטייל. Secondry - הצבע שיהיה בבחירת הקריוקי לפני ביצוע האפקט. Outline - צבע המסגרת. Shadow - צבע הצל. האפשרויות הן: Ingore - לא יאפשר גרדיאנט למה שבחרתם. 2 Colors - באפשרות זו אתם צריכים לבחור 2 צבעים. 3 Colors - באפשרות זו אתם יכולים לבחור 3 צבעים לגרדיאנט. ועכשיו שימו לב! Colors + יאפשר לכם להוסיף עוד צבעים, כלומר, יהיה לכם אפשרות של Colors 4,5,6 וכו'. Colors - יאפשר לכם להוריד את מספר הצבעים שנבחרו, כלומר, אם הוספתם אז אתם יכולים להוריד את הצבעים שאתם לא משתמשים בהם. שלב 3 - ביצוע וסיום לאחר שבחרתם את הצבעים שלכם, אתם מוזמנים ביותר ללחוץ על Generate. לאגיסאב יקח מספר שניות לעבד את הנתונים ואז תראו על המסך את התוצאות שלכם. ![]() הערה חשובה!!! אל תשתמשו בגרדיאנט על שורות שהומרו לאפקטים על ידי KaraTemplate, אותו דבר ללהמיר את הגרדיאנט לקריוקי בעזרת KaraTemplate, ואני מצטט: ציטוט They are not incompatible with each other. שלב 4 - אנטי-גרדיאנט לא מרוצים מהגרדיאנט? לא אוהבים אותו? לא רוצים להיות חברים שלו? סמנו את השורה שבComment אשר הפכנו אותה לגרדיאנט, לכו לAutomation ובחרו ב Un-Gradient. מקורות ועמודים חשובים http://tinyurl.com/dc3mtg - העמוד של Gradient-Factory בפורום של האגיסאב. http://tinyurl.com/d3f9nw - מדריך לשליטה בתגיות טייפסטינג. בתודה, User Name, רן, קירא, הפאנסאבר-קיבוצניק-היחיד-בAIL. ובקרו בבלוג הפאנסאב שלי: (רק בשביל להציג תמונת גרדיאנט יותר טובה ![]() -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
07.05.2009, 12:32
הודעה
|
|
![]() צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 712 תאריך הצטרפות: 11.11.06 משתמש מספר: 17,774 |
כל הכבוד על ההשקעה.
תודה. -------------------- www.dac.coo.co.il
אתר קבוצת הפנסאב "DAC" ("הפרד ומשול" - "Divide And Conquer") אני חבר צוות, כך שכל פנייה למנהל הקבוצה יכולה להעשות דרכי. |
|
|
|
07.05.2009, 16:04
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: משגיחים הודעות: 401 תאריך הצטרפות: 2.04.06 משתמש מספר: 8,841 |
יישר כח, שמתי לב שלאחרונה הרבה מתעניינים בגרדיאנט, אני בטוח שזה יהיה להם לעזר.
-------------------- http://kateam.org - פנסאב עברי כשר למהדרין.
רוצים להתגייס לצוות? עיינו ב- דף ההערכה העצמית למתגייסים שלנו. יש לכם שאלה כללית שנוגעת לקבוצה ולפרוייקטים שלה? אנא בדקו שלא ענינו עליה כבר ב- דף השאלות והתשובות הרשמי שלנו. |
|
|
|
07.08.2009, 13:39
הודעה
|
|
|
משתמש ח(ב)רמן קבוצה: וותיקים הודעות: 2,170 תאריך הצטרפות: 23.06.08 מיקום: אשדוד משתמש מספר: 58,671 |
יש לי שאלה, אומנם הצלחתי להפעיל את הגרדיאט אבל מה הטעם אם אפשר לשלב איתו אפקטים?
-------------------- |
|
|
|
07.08.2009, 18:54
הודעה
|
|
|
משתמש ח(ב)רמן קבוצה: וותיקים הודעות: 2,170 תאריך הצטרפות: 23.06.08 מיקום: אשדוד משתמש מספר: 58,671 |
ממש חבל ... אהבנתי את הגרדיאט ויכולתי לעשות איתו המון דברים..
בכל מקרה, USER NAME אני תופס ממך מקצוען, יש איזהשהוא סיכוי למסנג'ר/איסקיו? למקרה שיהיו לי בעיות/שאלות וכו' ? והאם אתה יודע במקרה לקודד? -------------------- |
|
|
|
09.08.2009, 17:33
הודעה
|
|
![]() גאנין קבוצה: משגיחים הודעות: 401 תאריך הצטרפות: 2.04.06 משתמש מספר: 8,841 |
היה הרבה יותר נחמד ותורם אילו הייתם מנהלים דיונים בנושא כאן ולא מעבירים למסנג'ר, על מנת שגם אחרים יוכלו לקרוא וללמוד. אם אלה באמת שיחות פרטיות ונסיון להקים פרוייקט או קבוצה, אז מילא... אבל זה קצת אנוכי להעביר שיחות בנושאים טכניים בפנסאב למקומות פרטיים. בגלל זה הפורום הזה נשאר יבש וחסר פעילות...
-------------------- http://kateam.org - פנסאב עברי כשר למהדרין.
רוצים להתגייס לצוות? עיינו ב- דף ההערכה העצמית למתגייסים שלנו. יש לכם שאלה כללית שנוגעת לקבוצה ולפרוייקטים שלה? אנא בדקו שלא ענינו עליה כבר ב- דף השאלות והתשובות הרשמי שלנו. |
|
|
|
09.08.2009, 19:19
הודעה
|
|
|
Under The Influence קבוצה: פקחים הודעות: 4,844 תאריך הצטרפות: 17.01.07 מיקום: תל אביב משתמש מספר: 22,508 |
ממש חבל ... אהבנתי את הגרדיאט ויכולתי לעשות איתו המון דברים.. בכל מקרה, USER NAME אני תופס ממך מקצוען, יש איזהשהוא סיכוי למסנג'ר/איסקיו? למקרה שיהיו לי בעיות/שאלות וכו' ? והאם אתה יודע במקרה לקודד? יש לך פורום שלם לקידוד, תעיין שם. ^חשבת על לעשות פעילות?... -------------------- |
|
|
|
29.01.2010, 21:03
הודעה
|
|
![]() Must... Keep... Smiling קבוצה: מוערכים הודעות: 1,398 תאריך הצטרפות: 15.01.07 מיקום: Behind You, Silly~ משתמש מספר: 22,383 |
נמ, אז ככה -
לפני די הרבה זמן, בפעם הראשונה שראיתי את המדריך, הכל עבד לי מעולה והצלחתי לעשות גרנדיט. אבל לא מזמן כשרציתי לעשות שוב - באוטומיישן אין לי את האפשרות לגרנדיט. הורדתי מחדש את הLUA, בדקתי טריליון פעם שזה בתיקייה הנכונה וזה לא עבד. LUA אחרים ששמתי באותו מקום כן עובדים לי, אז לא נראה לי שזאת הבעיה... עזרה? -------------------- AntyLicense Subs | DeviantArt | MyAnimeList ![]() "Ralph was great tonight but Michael deserved to win because his creativity and standards are simply on a higher level." "Heather won Hell's Kitchen because of her determination. She stuck to what she knew best, and she controlled her kitchen from start to finish. Heather clearly has great leadership qualities. This, for a 25-year old cook, is a phenomenon. This woman is going to be a big success!" "Rock deserved to win Hell's Kitchen because he's a very confident cook, and he has become a really good leader. He can motivate staff; he can create. All those qualities are not easy to find in one chef. Rock holds all of them." "Christina had the least amount of experience coming into Hell's Kitchen. But I saw something in her that was quite special. She had the best potential across any other chef in Hell's Kitchen, and in my business I think long term. I definitely, definitely made the right choice." |
|
|
|
29.01.2010, 21:27
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,509 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
נמ, אז ככה - לפני די הרבה זמן, בפעם הראשונה שראיתי את המדריך, הכל עבד לי מעולה והצלחתי לעשות גרנדיט. אבל לא מזמן כשרציתי לעשות שוב - באוטומיישן אין לי את האפשרות לגרנדיט. הורדתי מחדש את הLUA, בדקתי טריליון פעם שזה בתיקייה הנכונה וזה לא עבד. LUA אחרים ששמתי באותו מקום כן עובדים לי, אז לא נראה לי שזאת הבעיה... עזרה? נכון שיש את השורה של קיצורי הדרך? שבה יש את הקיצור לסטייל מאנג'ר? אז בקצה שלה יש T ולידו יש פטיש, תלחצי עליו. לכי לAutomation ותוודאי שהAuto-Load path הוא המקום שאליו הורדת את הLUA. -------------------- דו"ח שיחרורי פאנסאב מה-8 ל-14 ביולי מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 29.07.2010 , 23:23 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |