![]() ![]() |
14.04.2009, 00:40
הודעה
|
|
![]() ג'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 1,568 תאריך הצטרפות: 8.05.06 מיקום: בלגיה משתמש מספר: 10,131 |
קידוד: המדריך המלא, השלם, האוטנתי, וההכי טוב בעולם ברוכים הבאים. אני לא יודע מה מניע אדם לקחת את הדרך המאזוכיסטית להפיכה למקודד. אבל אתם כאן. ואני הולך להתעולל בכם הרעיון כזה: לעשות הרבה שיעורים פראקטיים, ובכל אחד לתת שיעורי בית. דברים כללים ניתן יהיה למצוא בנספחים - אבל תזכרו שנספחים אלו הם *לא* מדריכים מפני עצמם, ואלו הם *לא* שיעורים. יש להיעזר בהם מתי שאני אומר לכם לעשות זאת, כי אחרת יהיו לכם בעיות. זה העמוד הראשי של המדריך. כאו תהיינה קישורים לכל השיעורים, הנספחים, ותמונות לולי - ומכתבי האהבה שהעורב שולח לי מדי יום שיעורים: שיעור מספר 1 - אלכוהול ישפר את הסיכויים שלכם לסקס שיעור מספר 2 - בוחן פתע(לוליז?) שיעור מספר 3 - עולים רמת קושי(כמה שאני עייף, חבל"ז) שיעור מספר 4 - אתם נכשלים(מה קורה כאשר אלון כותב שיעור ב 4 בלילה) ציוני שיעורי בית נספחים: נספח א' - תוכנות דרושות נספח ב' - מקורות נספח ג' - VirtualDub: WorkRaw / Lossless נספח ד' - AvsP נספח ה' - מילון מונחים נספח ו' - סקריפט קידוד\קובץ AVS נספח ז' - המצב הראשוני(פשוט) נספח ח' - פילטרים פנימיים נספח ט' - עבודת שפת האם של AVISYNTH נספח י' - MKVtoolnix נספח י"א' - קידוד H264 בעזרת MEGUI נספח י"ב' - דחיסה(איכות, גודל, זמן) נספח י"ג' - הגשת ש"ב\מבחנים נספח י"ד' - Avi Mux GUI נספח י"ה' - YAMB נספח י"ו' - פילטרים חיצוניים נספח י"ז' - DGIndex -------------------- מייסד הדארק-טי-איזם, האמונה שיש רק דארק-טי אחד.
ציטוט נונה-צ'אן: לרצות אותך? >___>; ... NC: שמחה שהסבתי לך אושר(?) O_ם;;; *מצחקק לעצמו* :) :) :). ציטוט שידפקו אותך בתחת שוטרים LOL ~Swing~ *נופל מצחוק* :) :) :) :). |
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 29.07.2010 , 23:28 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |