![]() ![]() |
15.03.2008, 02:06
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,636 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
Clannad - the Movie クラナド ז'אנרים: פנטזיה, דרמה. סוג: סרט. אורך הסרט: 90 דק' סטודיו: Toei studio זמן הוצאה לקולנוע: 2007-09-15 זמן הוצאה לדיוידי: 2008-03-11 הגבלת גיל: PG-13 תקציר בעברית: אוקאזאקי טומויה הוא נער אשר הולך לבית ספר בתור תחביב יומי בלבד. חלומותיו הם מוזרים והפוכים מההיגיון, חלומותיו מספרים על מקום שלא קיים בו שום דבר מלבדו. יום אחד בדרכו לבית ספר הוא פוגש את פורוקאוה נאגיסה שרוצה שהוא יעזור לה להגיע לקצה המדרגות, כל יום ויום זה נמשך כשהיא מחכה רק לו שם בתחילת גרם המדרגות. לאחר מספר פגישות מוזרות איתה הוא עוזר לה להחיות את מועדון הדרמה והוא מתחיל להרגיש שהוא חי את חייו שוב. אבל כשהוא ממשיך לחיות בדרך הזו החלומות שלו נעשים ליותר מסתם חלומות. (תורגם בשינויים קלים מANN, מה לעשות ב-1 בלילה אני לא כותב תקציר שלם ><) תקציר באנגלית: Okazaki Tomoya is a student who goes to school only as a force of habit. He continues to be plagued by nightmares of a world with nothing left, where his existence is a mere conciousness. On the way to school one day, he meets a girl called Furukawa Nagisa, who from then on follows him to school every day, unable to climb the stairs by herself. While helping Nagisa to organize the Drama Club, Tomoya slowly starts to open up and actually enjoy his life again. But the dreams he has might be something more than just dreams.. (מתוך ANN) ביקורת עלילה - בתור אחד שרואה גם את הסדרה אני יכול לאמר שהיא ממש של תקצור של דמויות והעלילה המרכזית שבה היא בעצם על נאגיסה ועל מועדון הדרמה. העלילה דמתה גם לסרט של AIR שנוצרה על ידי המפתחים של האנימה גם כן וכך גם הדמות הראשית שנדמה לי שחווה בדיוק את אותה עלילה. בשונה מהפרויקטים האחרים של KEY (נראה לי כי לא ראיתי קאנון) הסוף הוא אינו טראגי וזה מה שנתן לאחר הטראגדיה העלילתית את הסוף המושלם. פסקול - יש שינויים רבים בקולות מהסדרה והסרט, זה כמובן בגלל שהם אומם יצאו בזמנים שונים אך זה התחיל לעצבן, בעיקר הקול של אוקאזאקי, מה שאהבתי זה שאת רוב הקולות בסדרה הם הביאו גם בסרט. לא הבנתי אבל למה הסרט חסר מוזיקה כל כך הרבה שהאי-הבנה הזו עיצבנה >< אנימציה - אני לא אתחשב בשינויים של האנימציה מהסרט בגלל הזמן בין ההוצאה של הסרט מהסדרה אלא אתחשב בעיקר בזה שהיא מעצבנת מאד למרות שהיא מושקעת ביותר. עוד דבר שמעצבן הוא שהיו קטעים שפשוט הם לא עשו כלום, תמונות שבעצם הן תמונות, לא יותר מזה וזה עיצבן. לסיכום - סך הכל סרט מעולה. אם אתם אינכם במצב רוח משוגע או מסטולים וכדומה צפו בסרט, כי סך הכל זה עוד פרויקט מבטיח של KEY. הורדות טורנט | הורדה ישירה -------------------- Only Israel - הקליפ שכל העולם חייב לראות דו"ח שיחרורי פאנסאב לחודש אוגוסט מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט סדרת דיונים בנושא קולנוע וסרטים: חלק א. אילו סרטים שווה לראות בקולנוע? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
15.03.2008, 02:14
הודעה
|
|
![]() das Leben saugt קבוצה: וותיקים הודעות: 1,513 תאריך הצטרפות: 28.02.07 מיקום: מאחורי היער אחת,שתיים,שלוש.... משתמש מספר: 27,028 |
יפה..הולך ליראות...
-------------------- ![]() *_* אני כולכך גאה (בעצמי) |
|
|
|
15.03.2008, 02:16
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 104 תאריך הצטרפות: 25.10.06 משתמש מספר: 16,486 |
ההורדה הישירה לא עובדת, (לפחות לי),
מצאתי הורדה ישירה די מהירה , http://www.bleachexile.com/members/downloa...nnad_movie.zip/ צריך להירשם לאתר כמה שניות זה לוקח להיכנס לקישור ומורידים. בקשר לסיקור, אני עדיין לא ראיתי את הסרט,הורדתי אותו כבר אני מתכנן ליראות אותו מחר. ויש לי עוד שאלה, הסרט קשור לעלילה? -------------------- ![]() |
|
|
|
15.03.2008, 03:06
הודעה
|
|
![]() ח"ח לכולם! קבוצה: וותיקים הודעות: 3,636 תאריך הצטרפות: 3.12.07 מיקום: במקום רחוק ונידח בסביבות מרכז הארץ משתמש מספר: 50,768 |
ההורדה הישירה לא עובדת, (לפחות לי), מצאתי הורדה ישירה די מהירה , http://www.bleachexile.com/members/downloa...nnad_movie.zip/ צריך להירשם לאתר כמה שניות זה לוקח להיכנס לקישור ומורידים. בקשר לסיקור, אני עדיין לא ראיתי את הסרט,הורדתי אותו כבר אני מתכנן ליראות אותו מחר. ויש לי עוד שאלה, הסרט קשור לעלילה? זה סרט של קלאנאד, זה אומר שהעלילה תיהיה ההכי קרובה לעלילה המקורית. מה זו השאלה הטיפשית הזאת עדיין לא הבנתי >< בדרך כלל בפרויקטים של KEY זה הולך ככה: סדרה, סרט - עלילה אחיידה לא כמו בוואן פיס, נארוטו וכל השאר הארוכים שהסרטים שלהם נפרדים אחד מהשני. -------------------- Only Israel - הקליפ שכל העולם חייב לראות דו"ח שיחרורי פאנסאב לחודש אוגוסט מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט סדרת דיונים בנושא קולנוע וסרטים: חלק א. אילו סרטים שווה לראות בקולנוע? ![]() ![]() |
|
|
|
15.03.2008, 03:25
הודעה
|
|
![]() ●JackPot● קבוצה: וותיקים הודעות: 7,066 תאריך הצטרפות: 2.04.06 מיקום: פ"ת משתמש מספר: 8,877 |
90 דקות=]
הרבה זמן עבר מאז הסרט אנימה האחרון שראיתי שהיה כל כך ארוך=] מקווה שהסרט באמת טוב ושיש לי בכלל מקום במחשב בשבילו^^" -------------------- קרדיט עצום לBomB&Gong על החתימה המגניבה
![]() הקליפ הכי שולט שראיתם בחיים שלכם על TTGL http://www.anime-il.com/index.php?sho...HE+BLACK+PARADE חובה צפייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "כל עוד זה ישפיע על כל העולם לא איכפת לי שזה ימשך רק לשניה אחת". |
|
|
|
15.03.2008, 08:21
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה קבוצה: רשומים הודעות: 70 תאריך הצטרפות: 24.02.08 מיקום: ארץ האנימה והמנגה משתמש מספר: 55,468 |
נשמע סרט טוב...
נראה לי שאני הולכת לראות מחר ביחוד אחרי שסיימתי מלפני כמה ימים את הסדרה.. זה יצא כמו Air עלילה אחידה,רק מספרת יותר בקצרה על כל הסדרה. עדיין,זה אותם יוצרים,למה אני מצפה!XP -------------------- ![]() העתיד אינו קיים,העבר אינו חשוב והווה אותו אנו חיים,חוזר על עצמו שוב ושוב... משפט שהמצאתי משעמום...XDD 'הרי לך הדרך בה תדע אם משימתך עלי-אדמות הושלמה:אם אתה חי- סימן שלא!' מתוך הספר היפה ומרגש (והשאול מהספרייה העירונית XDD) 'תעתועים' מאת ריצ'ארד באך,מחבר הספר 'ג'ונתן ליווינגסטון השחף' בלוג חדש XO "כשדלת אחת נסגרת,נפתחת בפניה דלת חדשה...."המשפט הידוע והמוכר ^.^ "העולם אינו יפה,במובן אחר בגלל זה הוא יפה..." קינו נו טבי,כי זה פילוסופי!!!XDD באטל שלי-תרשמו בבקשה ^.^ |
|
|
|
15.03.2008, 08:39
הודעה
|
|
![]() לסביות לשלטון קבוצה: וותיקים הודעות: 2,142 תאריך הצטרפות: 6.12.06 מיקום: בבית,מפצח גרעינים משתמש מספר: 19,339 |
אני ראיתי את הסרט הזה בCrunchyroll
סרט כל כך עצוב אבל הסוף היה מאוד טוב ובסוף ספוילר:
-------------------- עם אתה שומע ראפ - זה בסדר עם אתה שומע מזרחית/דיכאון - שיגרפו לך את הביצים עם פומפיה עם אתה שומע רוק ומטאל - תמשיך XD |
|
|
|
15.03.2008, 10:31
הודעה
|
|
|
צ'ונין קבוצה: וותיקים הודעות: 649 תאריך הצטרפות: 13.04.07 משתמש מספר: 30,919 |
אני ראיתי את הסרט הזה בCrunchyroll סרט כל כך עצוב אבל הסוף היה מאוד טוב ובסוף ספוילר:
ספוילר:
-------------------- ![]() |
|
|
|
15.03.2008, 13:06
הודעה
|
|
![]() ChiChi ChiChi Oppai קבוצה: חברי כבוד הודעות: 2,239 תאריך הצטרפות: 28.04.06 מיקום: בכדור הארץ משתמש מספר: 9,820 |
יש מצב שלסדרה יהיה סוף אחר מאשר לאנימה.
UserName~, ראיתה את הסרט נכון? אז אתה יודע שיש שינוי בעלילה בסרט כי זה שונה מהסדרה הסט עצמו היה טוב מעוד, אהבתי אותו יותר מאשר את הסידרה. -------------------- |
|
|
|
15.03.2008, 13:36
הודעה
|
|
![]() Dr. Jan Itor קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 4,898 תאריך הצטרפות: 4.07.06 מיקום: Celestial Being משתמש מספר: 11,679 |
הסרט עצמו נחמד, אבל האנימצייה הציקה לי '-'
יבבתי כשהראו את הכאב של אוקאזוקי שהוא נזכר בלידה של נאגיסה ;; וגם הסוף היה ממש יפה, עם אושיו. מקווה שהסוף של הסרט הוא לא הסוף של האנימה~ (למרות שלפי הכיוון של האנימה, הסוף הולך להיות שונה~) -------------------- ![]() |
|
|
|
15.03.2008, 13:58
הודעה
|
|
![]() In my name, I command you: Die. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 9,564 תאריך הצטרפות: 28.02.06 מיקום: ארץ לעולם לא. משתמש מספר: 8,026 |
הסרט היה שולט. ;-;
היו בו כ"כ הרבה קטעים מרגשים, והם הצליחו להעביר את זה בצרוה מעולה, והטילטולים האלה של עבר-הווה ממש תרמו לאווירה. למרות שטומויה [וקיו, אבל היא נורא משנית כאן] קצת לא דמה לעצמו בסרט, נורא אהבתי את פיתוח הדמות שלו. בקטע לקראת הסוף עם אבא שלו היה טוב. וגם המוות של נאגיסה, והקטע האחרון אם איושיו. ;___; הדבר הגורע היחידי בו הוא האנימציה. זה היה זוועה. .,. הגרסא של הסרט לדאנגו דאיקאזוקו מוזרה, אבל התאימה לסרט~ XD למרות שאני עדיין מעדיפה את הגרסא של האנימה. -------------------- |
|
|
|
15.03.2008, 14:11
הודעה
|
|
![]() אני המאליכ של סדום!!!! קבוצה: פקחים הודעות: 5,712 תאריך הצטרפות: 20.10.07 מיקום: מעבר למה שאתה רואה משתמש מספר: 46,568 |
הייתי רואה אבל לא הסיגנון שלי ><
סרט די ארוך OO ח"ח על הסיקור המושקע. -------------------- |
|
|
|
15.03.2008, 20:16
הודעה
|
|
|
הסרט היה שולט. ;-; היו בו כ"כ הרבה קטעים מרגשים, והם הצליחו להעביר את זה בצרוה מעולה, והטילטולים האלה של עבר-הווה ממש תרמו לאווירה. למרות שטומויה [וקיו, אבל היא נורא משנית כאן] קצת לא דמה לעצמו בסרט, נורא אהבתי את פיתוח הדמות שלו. בקטע לקראת הסוף עם אבא שלו היה טוב. וגם המוות של נאגיסה, והקטע האחרון אם איושיו. ;___; הדבר הגורע היחידי בו הוא האנימציה. זה היה זוועה. .,. הגרסא של הסרט לדאנגו דאיקאזוקו מוזרה, אבל התאימה לסרט~ XD למרות שאני עדיין מעדיפה את הגרסא של האנימה. זאת הגרסא האמיתית לשיר =) -------------------- ![]() |
|
|
|
15.03.2008, 21:09
הודעה
|
|
![]() In my name, I command you: Die. קבוצה: צוות אנימנגה הודעות: 9,564 תאריך הצטרפות: 28.02.06 מיקום: ארץ לעולם לא. משתמש מספר: 8,026 |
הסרט היה שולט. ;-; היו בו כ"כ הרבה קטעים מרגשים, והם הצליחו להעביר את זה בצרוה מעולה, והטילטולים האלה של עבר-הווה ממש תרמו לאווירה. למרות שטומויה [וקיו, אבל היא נורא משנית כאן] קצת לא דמה לעצמו בסרט, נורא אהבתי את פיתוח הדמות שלו. בקטע לקראת הסוף עם אבא שלו היה טוב. וגם המוות של נאגיסה, והקטע האחרון אם איושיו. ;___; הדבר הגורע היחידי בו הוא האנימציה. זה היה זוועה. .,. הגרסא של הסרט לדאנגו דאיקאזוקו מוזרה, אבל התאימה לסרט~ XD למרות שאני עדיין מעדיפה את הגרסא של האנימה. זאת הגרסא האמיתית לשיר =) אז מה? זאת של האנימה שולטת יותר. ^__________^ -------------------- |
|
|
|
15.03.2008, 21:49
הודעה
|
|
|
הסרט היה שולט. ;-; היו בו כ"כ הרבה קטעים מרגשים, והם הצליחו להעביר את זה בצרוה מעולה, והטילטולים האלה של עבר-הווה ממש תרמו לאווירה. למרות שטומויה [וקיו, אבל היא נורא משנית כאן] קצת לא דמה לעצמו בסרט, נורא אהבתי את פיתוח הדמות שלו. בקטע לקראת הסוף עם אבא שלו היה טוב. וגם המוות של נאגיסה, והקטע האחרון אם איושיו. ;___; הדבר הגורע היחידי בו הוא האנימציה. זה היה זוועה. .,. הגרסא של הסרט לדאנגו דאיקאזוקו מוזרה, אבל התאימה לסרט~ XD למרות שאני עדיין מעדיפה את הגרסא של האנימה. זאת הגרסא האמיתית לשיר =) אז מה? זאת של האנימה שולטת יותר. ^__________^ גם נכון, דאנגו דאנגו דאנגו דאנגו דאנגו דאיקאזוקו! -------------------- ![]() |
|
|
|
16.03.2008, 14:48
הודעה
|
|
![]() Tamashii no Rufuran קבוצה: פקחים הודעות: 16,377 תאריך הצטרפות: 11.03.06 מיקום: Wonderland. משתמש מספר: 8,249 |
עדיין לא ממש החלטתי אם נהנתי או סבלתי מהסרט. זה היה לא רע, אבל ציפיתי ליותר.
ספוילר:
-------------------- My Anime Blog // My Anime List ![]() Soshite, kakedasu tobikomu kiseki e, miageru te wo furu hikari e Tomaranai kimochi wo tsunaide yuku RE-FU-LE-CU-TI-A! Yurameku chikazuku ashite e, kanaderu yumemiru mirai e Massara na sora doko made mo tsurete, namida no owari aizu ni מעיון, דאיסקי ♥ |
|
|
|
17.03.2008, 14:53
הודעה
|
|
![]() ם: קבוצה: מוערכים הודעות: 2,593 תאריך הצטרפות: 28.01.07 מיקום: In the Watanagashi festival משתמש מספר: 23,319 |
זה היה.. משעמם.. וכ"כ מאכזב ><
ספוילר:
-------------------- Namida no mukou ga mieru no
Kagayaite iru Chiisa na mado ni wa Ano koro mitai ni Aoi sora ga utsuru ~ Namida no muko, gundam 00 2 boku wa gundamu maistar ni nareru~ |
|
|
|
22.03.2008, 21:50
הודעה
|
|
|
סטודנט באקדמייה קבוצה: וותיקים הודעות: 33 תאריך הצטרפות: 26.09.06 משתמש מספר: 14,816 |
אישית לא אהבתי תסוף ה תמיד נגמר שמישהי מתה ואת זה נאי לא אאוהב מזל שבאניהמ זה לא ככה וחוץ מזה למה לעשות סרט ששונה מהעלילה בכלל של האנימה והציור שונה לגרי מהאנימה מזה מעריצים עשו אותו?
|
|
|
|
22.03.2008, 21:56
הודעה
|
|
![]() butterfly = חמאה מעופפת קבוצה: חברי כבוד הודעות: 1,372 תאריך הצטרפות: 3.03.08 מיקום: בתוך הנייר משתמש מספר: 55,626 |
אני רואה את הסידרה עכשיו ואחרי שאני אגמור אולי אני אראה את הסרט....
-------------------- ![]() רק דגים מתים שוחים עם הזרם. |
|
|
|
23.03.2008, 15:50
הודעה
|
|
אישית לא אהבתי תסוף ה תמיד נגמר שמישהי מתה ואת זה נאי לא אאוהב מזל שבאניהמ זה לא ככה וחוץ מזה למה לעשות סרט ששונה מהעלילה בכלל של האנימה והציור שונה לגרי מהאנימה מזה מעריצים עשו אותו? אף מעריץ לא עשה אותה. הסרט הוא לא כמו סרטים אחרים שמבוססים על העלילה של האנימה הוא מבוסס על העלילה המקורית בשינויים, בגלל זה גם אפשר לצפות בסרט בכל זמן שתרצה לא משנה אם סיימת את האנימה או לא. ובכלל, הסרט יצא בכלל לפני שהאנימה יצאה, היא הוקרנה באוגוסט ולקח לה כמו לכל שאר הסרטים חצי שנה עד שיצא הDVD, לכן אתה אומר עכשיו שהאנימציה לא טובה כי הסרט עצמו יצא לפני שהאנימה יצאה. אני מרגיש כאילו אני חוזר על עצמי כל הזמן.. -------------------- Only Israel - הקליפ שכל העולם חייב לראות דו"ח שיחרורי פאנסאב לחודש אוגוסט מחברת המוות \ Death Note | וואן פיס \ One Piece | ועוד מלא אנימות בעברית | פליטי פאנסאב - בואו לתרום | פספסתם את השיחרורים של שבוע שעבר? כנסו לכאן! ![]() תודה לAmazing Grace המדהים על הבאנר המדהים! D: המדריך השלם לטיייפסטר המתחיל *מעודכן* | המדריך לקידוד ב-2 מעברים | המדריך להשגת RAW איכותי | שיעור בטייפסטינג: גרדיאנט באגיסאב | מדריך וידאו: ויז'ואל טייפסטינג | מדריך לתיזמון קאנג'י | שיעור בטייפסטינג: טייפ מהיר | מדריך לפתיחת קבוצת פאנסאב ----- מדריך לניקוי המחשב| מדריך לשיפור ביצועי המחשב - 2 | מדריך לכתוביות בקבצי RMVB | מדריך לפתיחת האינטרנט בקלות | מדריך לשיחזור קבצים שמחקת | מדריך להפעלת כל קובץ וידאו | המדריך לאיחוי המחשב | המדריך להורדת סדרות שלמות בביטורנט סדרת דיונים בנושא קולנוע וסרטים: חלק א. אילו סרטים שווה לראות בקולנוע? ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 04.09.2010 , 09:58 |
| Ads by ClickosMEDIA.com |