![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
הודעה
|
|
![]() The Legend... ![]() קבוצה: בעלים הודעות: 1,787 תאריך הצטרפות: 13.01.05 מיקום: Land of the Dead משתמש מספר: 2 ![]() |
היי חברים,
לאחר תקופה ארוכה שבה שהאתרים לא היו זמינים, סוף סוף הם חזרו לעבוד. החלפנו שרת, לשרת חדש הרבה הרבה יותר חזק ובתקווה שהתקלה שהיתה לא תחזור בעתיד. ספרו לחבריכם, ANiMe-iL. -------------------- בברכה, רן - בעל הרשת. |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() כשף כרובים ![]() קבוצה: חברי כבוד הודעות: 4,878 תאריך הצטרפות: 9.07.06 מיקום: חדרה משתמש מספר: 11,987 ![]() |
שאלה - האם אתה תחזור להיות פעיל? או לחלופין, האם יהיה גיוס מחדש של הקהילה והנפה של הפורום? כי אם הפורום רק חזר לאוויר ואין את ההנהלה שתניף אותו קדימה, אני לא חושב שהפורום יחזור להיות פעיל.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
הודעה
|
|
Pirate King ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 17,132 תאריך הצטרפות: 23.07.08 משתמש מספר: 59,578 ![]() |
צריך לברך שיחיינו?
כמעט כל יום אני בודק מה הדופק, אחרי הקומה, שמח שהפורום קם לתחייה. |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 253 תאריך הצטרפות: 31.05.05 מיקום: אתם יודעים משתמש מספר: 1,338 ![]() |
ואו אני ממש שמח לשמוע שהפורום חזר לעצמו, האמת שזה אחד הפורומים שפתחו לי את עולם האנימה חבל לי מאוד אם הוא היה נסגר
-------------------- ![]() קרדיט ל ProHunter |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() Must... Keep... Smiling ![]() קבוצה: משגיחים הודעות: 4,064 תאריך הצטרפות: 15.01.07 מיקום: Behind You, Silly~ משתמש מספר: 22,383 ![]() |
איזה כיף!
התגעגעתי מאוד לאנימה ביט חח -------------------- |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סאנין ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 14,617 תאריך הצטרפות: 6.08.07 מיקום: Jigoku משתמש מספר: 39,781 ![]() |
צריך לברך שיחיינו? כמעט כל יום אני בודק מה הדופק, אחרי הקומה, שמח שהפורום קם לתחייה. לולללללך -------------------- When people ask you what happened here... tell them the Nod remembers .Tell them winter came for House Legofrey |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 20 תאריך הצטרפות: 16.12.15 משתמש מספר: 203,282 ![]() |
|
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סאנין ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 14,617 תאריך הצטרפות: 6.08.07 מיקום: Jigoku משתמש מספר: 39,781 ![]() |
שמח שחזר, המון בהצלחה! צריך לברך שיחיינו? כמעט כל יום אני בודק מה הדופק, אחרי הקומה, שמח שהפורום קם לתחייה. לולללללך מה תה עושה פה יווווווווווו אללה איזה מלך. תביא לפה תקומבייה. -------------------- When people ask you what happened here... tell them the Nod remembers .Tell them winter came for House Legofrey |
|
|
![]()
הודעה
|
|
שמח שהפורום חזר אבל הוא יהיה פעיל רק במידה ועוד סדרות אנימה יחזרו לטלויזיה כמו שדרגון בול זי ודיג'ימון ובקוגן חזרו לאחרונה מקווה שעוד סדרות אנימה יחזרו לטלויזיה בשנת 2016 תתאבד כבר רועי. -------------------- When people ask you what happened here... tell them the Nod remembers .Tell them winter came for House Legofrey |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סאנין ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 13,897 תאריך הצטרפות: 10.11.09 משתמש מספר: 71,320 ![]() |
שאלה - האם אתה תחזור להיות פעיל? או לחלופין, האם יהיה גיוס מחדש של הקהילה והנפה של הפורום? כי אם הפורום רק חזר לאוויר ואין את ההנהלה שתניף אותו קדימה, אני לא חושב שהפורום יחזור להיות פעיל. מצטרף לשאלה. שכן צריך לבחור צוות חדש, ולנסות להגדיל את הקהילה של הפורום הזה, ולנסות להחזירה לימי הגדולה שלה. -------------------- |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() Don't fuck with a witch ![]() קבוצה: ראשיים הודעות: 8,889 תאריך הצטרפות: 14.12.07 מיקום: Vigrid משתמש מספר: 51,850 ![]() |
מצחיק שהליצן רועי הזה מגיב מאותו אייפי עם משתמש אחר וחושב שהוא עובד עלינו... פרמה באן ראשון מאז שובו של הפורום חברים
![]() -------------------- |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() גאנין ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 355 תאריך הצטרפות: 9.07.13 משתמש מספר: 201,026 ![]() |
מצחיק שהליצן רועי הזה מגיב מאותו אייפי עם משתמש אחר וחושב שהוא עובד עלינו... פרמה באן ראשון מאז שובו של הפורום חברים ![]() שיהיה לנו במזל על הבאן הראשון של הפורום מאז שובו(?) בכל מקרה, שמח שסוף סוף הפורום חזר.. עכשיו השאלה היא האם הוא גם יחזור להיות פעיל. אני מקווה שכן ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
הודעה
|
|
![]() גאנין ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 352 תאריך הצטרפות: 6.12.12 משתמש מספר: 185,980 ![]() |
אני לא מאמין שהוא הגיע גם לכאן. הוא עוקב אחרינו לכל מקום...
טוב שהוא קיבל באן... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7 תאריך הצטרפות: 17.12.15 משתמש מספר: 203,285 ![]() |
טוב תעזבו את רועי בשקט ותתעסקו בעיניין הפרטי שלכם הבנתם מספיק לריב איתו
הודעה זו נערכה על ידי mannyharmon: 17.12.2015, 22:23 |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() Don't fuck with a witch ![]() קבוצה: ראשיים הודעות: 8,889 תאריך הצטרפות: 14.12.07 מיקום: Vigrid משתמש מספר: 51,850 ![]() |
פותח עוד משתמש? אתה עצוב.
-------------------- |
|
|
![]()
הודעה
|
|
Pirate King ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 17,132 תאריך הצטרפות: 23.07.08 משתמש מספר: 59,578 ![]() |
מי זה הסרטן החדש, וכמה הפאוור-לבל שלו לעומתי?
מזמן אותו לדו קרב אצבע אמצעית, פורום כתיבה, שעה 1 אפס אפס!!!! |
|
|
![]()
הודעה
|
|
מי זה הסרטן החדש, וכמה הפאוור-לבל שלו לעומתי? מזמן אותו לדו קרב אצבע אמצעית, פורום כתיבה, שעה 1 אפס אפס!!!! הסרטן שלו זה OVER 9000 ומעבר לו -------------------- When people ask you what happened here... tell them the Nod remembers .Tell them winter came for House Legofrey |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6 תאריך הצטרפות: 18.12.15 משתמש מספר: 203,286 ![]() |
אחלה פורום זה הפורום הכי נחמד והכי כיף בעולם מעולה שהפורום חזר
![]() |
|
|
![]()
הודעה
|
|
לא נמאס לילד המסכן לפתוח כפולים...
-------------------- |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() סטודנט באקדמייה ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 20 תאריך הצטרפות: 16.12.15 משתמש מספר: 203,282 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 18.02.2019 , 19:11 |