IPB

ברוך הבא אורח ( התחבר | הירשם )


> 

18 עמודים V  « < 16 17 18  
Reply to this topicStart new topic
> נושא ON Topic לכבוד ניב הפדופיל!, המקום היחידי בפורום תכנות שבו מותר לאנוס קטינות D:
fresh
הודעה 15.05.2013, 11:36
הודעה #341


צ'ונין
סמל קבוצה

קבוצה: וותיקים
הודעות: 650
תאריך הצטרפות: 4.11.10
משתמש מספר: 86,988



ציטוט(kingblade @ 14.05.2013, 17:16) *
אמממ... מה זה קשור לפה?

anyway, בגלל שהסדרה נגמרה



בעסה .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nigi
הודעה 10.05.2014, 16:08
הודעה #342


!Hero kenzan
סמל קבוצה

קבוצה: פקחים
הודעות: 8,897
תאריך הצטרפות: 24.09.10
מיקום: חיפה
משתמש מספר: 82,043



תעזרו לי להטריל את אח שלי!
אני רוצה שבכל פעם שהוא ייכנס לאתר מסוים, הוא יקבל Redirect לתמונה שאני אעלה.
אני יודע שאפשר לעשות Redirect S דרך המסמך של הhosts בווינדוס, אבל צריך את הפינג של האתר שאתה רוצה להפנות אליו... ואני לא יודע איך לעלות תמונה לדומיין משלה.
wat do


--------------------
ספוילר:


Why hello there
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suppi
הודעה 10.05.2014, 17:54
הודעה #343


סטודנט באקדמייה
סמל קבוצה

קבוצה: צוות אנימנגה
הודעות: 287
תאריך הצטרפות: 19.09.13
משתמש מספר: 201,372



חיפוש קצת בגוגל הניב את זה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/redirector/
אולי זה יכול לעזור?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nigi
הודעה 10.05.2014, 18:18
הודעה #344


!Hero kenzan
סמל קבוצה

קבוצה: פקחים
הודעות: 8,897
תאריך הצטרפות: 24.09.10
מיקום: חיפה
משתמש מספר: 82,043



ציטוט(suppi @ 10.05.2014, 18:54) *
חיפוש קצת בגוגל הניב את זה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/redirector/
אולי זה יכול לעזור?

בעיקרון הוא יכול לראות את התוסף, אבל אולי הוא לא ישים לב XD
יש דרך לעשות את זה בלי תוסף שמישהו מכיר?


--------------------
ספוילר:


Why hello there
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kingblade
הודעה 11.05.2014, 22:59
הודעה #345


Manga is a gamble
סמל קבוצה

קבוצה: חברי כבוד
הודעות: 7,156
תאריך הצטרפות: 15.08.06
משתמש מספר: 13,179



זה משהו שתכלס אפשר לתכנת... אבל בשביל לעשות REDIRECT לתמונה לא משנה מה הוא ינסה לגלוש אליו... WELL... זה דיי עבודה מציקה בלי טריק יחסית מעפן כמו התוסף ההוא.
אולי יש משהו קיים כבר, אבל אני לא מכיר.


--------------------

תודה לAlgiz על החתימה ^^
I dont LIE - I Create a new TRUTH
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nigi
הודעה 12.05.2014, 17:44
הודעה #346


!Hero kenzan
סמל קבוצה

קבוצה: פקחים
הודעות: 8,897
תאריך הצטרפות: 24.09.10
מיקום: חיפה
משתמש מספר: 82,043



ציטוט(kingblade @ 11.05.2014, 23:59) *
זה משהו שתכלס אפשר לתכנת... אבל בשביל לעשות REDIRECT לתמונה לא משנה מה הוא ינסה לגלוש אליו... WELL... זה דיי עבודה מציקה בלי טריק יחסית מעפן כמו התוסף ההוא.
אולי יש משהו קיים כבר, אבל אני לא מכיר.

לא לעשות redirect מכל אתר, רק מאתר ספציפי.


--------------------
ספוילר:


Why hello there
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TsUNaMy WaVe
הודעה 21.05.2014, 16:52
הודעה #347


Must... Keep... Smiling
סמל קבוצה

קבוצה: משגיחים
הודעות: 4,065
תאריך הצטרפות: 15.01.07
מיקום: Behind You, Silly~
משתמש מספר: 22,383



מה קרה לMediaFire לעזאזל? הוא הפך למן Mega בכחול, רק ששום לינק שאני מנסה להוריד לא מתחיל לרדת בכלל, אלא אני סתם עוברת לתיקיית הקבצים שלי.
מישהו יודע איך מורידים עם כל הסידור החדש הזה?


--------------------
AntyLicense Subs | MyAnimeList



!Digisoul Charge! OverDrive
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Crucio!
הודעה 09.10.2014, 11:23
הודעה #348


I ♥ Nikuman
סמל קבוצה

קבוצה: צוות אנימנגה
הודעות: 3,797
תאריך הצטרפות: 21.08.10
מיקום: Unmei no Itaru Bashou
משתמש מספר: 80,331



אז עשיתי לי תוכנה חמודה ב-C++, יצרתי switch, והחרא הזה הביא לי ERRORS ככ הזויים שלא הצלחתי למצוא אפילו מקרה דומה באינטרנט.
תראו איזה סוויץ' חמוד יש לי:
http://pastebin.com/1TKqLN0T

על הנקודותיים אחרי הגדרת הוויץ' הוא אומר לי "Error: Expected an expression", בעוד שעל הסוגר האחרון של הסוויץ' הוא אומר "Error: Expected a ';'"
שזה הזוי למדי, אה? הויז'ואל סטודיו עשה לי בעיות עוד יותר הזויות ועוד פחות פתירות בתכניות קודמות, אבל אחרי כל הפעמים האלה זו בהחלט היתה הקש ששברה את גב הגמל
ויז'ואל סטודיו, למה אתה שונא אותי כל כך? למה אתה תוקע אותי על שטויות במקום לתת לי להשוויץ באלגוריתמים מגניבים? T_T
עם כל הבעיות המעצבנות שהיו לי בפרוייקט בג'אווה, זה לא מתקרב לקרסוליים של החרא שC++ הביא לי >:


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suppi
הודעה 09.10.2014, 20:37
הודעה #349


סטודנט באקדמייה
סמל קבוצה

קבוצה: צוות אנימנגה
הודעות: 287
תאריך הצטרפות: 19.09.13
משתמש מספר: 201,372



לפי הסינטקס של סוויץ׳ בסיפיפי לא אמורים להיות נקודותיים אחרי הסוויץ׳.

אם תורידי את הנקודותיים האלה, הקוד יתקמפל וירוץ. smile.gif
http://ideone.com/yO5XgD
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Doctor Shinobi
הודעה 10.10.2014, 04:15
הודעה #350


כשף כרובים
סמל קבוצה

קבוצה: חברי כבוד
הודעות: 4,878
תאריך הצטרפות: 9.07.06
מיקום: חדרה
משתמש מספר: 11,987



אלוהים ישמור הנושא הזה עדיין קיים. ונטלי ואטאפאק ממתי את מתכנתת ולמה.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Crucio!
הודעה 10.10.2014, 12:07
הודעה #351


I ♥ Nikuman
סמל קבוצה

קבוצה: צוות אנימנגה
הודעות: 3,797
תאריך הצטרפות: 21.08.10
מיקום: Unmei no Itaru Bashou
משתמש מספר: 80,331



ציטוט(suppi @ 09.10.2014, 21:37) *
לפי הסינטקס של סוויץ׳ בסיפיפי לא אמורים להיות נקודותיים אחרי הסוויץ׳.

אם תורידי את הנקודותיים האלה, הקוד יתקמפל וירוץ. smile.gif
http://ideone.com/yO5XgD

EEEEEEHHHHHHHHHHH
בכל הפעמים שבדקתי סוויצ'ים של אחרים גם להם היו נקודותיים, מוזר Oם
או שפשוט אני ככ רגילה לנקודותיים שלא שמתי לב שהן חסרות? laugh.gif

ציטוט(Doctor Shinobi @ 10.10.2014, 05:15) *
אלוהים ישמור הנושא הזה עדיין קיים. ונטלי ואטאפאק ממתי את מתכנתת ולמה.

ממזמן, עוד מאיזה כיתה י, למרות שיותר ברצינות רק מאיזה כיתה יא ככה
מופתע? D":


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suppi
הודעה 10.10.2014, 12:32
הודעה #352


סטודנט באקדמייה
סמל קבוצה

קבוצה: צוות אנימנגה
הודעות: 287
תאריך הצטרפות: 19.09.13
משתמש מספר: 201,372



ציטוט(Crucio! @ 10.10.2014, 13:07) *
ציטוט(suppi @ 09.10.2014, 21:37) *
לפי הסינטקס של סוויץ׳ בסיפיפי לא אמורים להיות נקודותיים אחרי הסוויץ׳.

אם תורידי את הנקודותיים האלה, הקוד יתקמפל וירוץ. smile.gif
http://ideone.com/yO5XgD

EEEEEEHHHHHHHHHHH
בכל הפעמים שבדקתי סוויצ'ים של אחרים גם להם היו נקודותיים, מוזר Oם
או שפשוט אני ככ רגילה לנקודותיים שלא שמתי לב שהן חסרות? laugh.gif


שווה אולי להשאיר רפרנס של השפה שאת כותבת בה (או של הספריה שאת משתמשת בה) פתוח באיזה טאב בדפדפן כשאת יושבת לתכנת, למקרים בהם את לא בטוחה בדיוק בסינטקס או הסמנטיקה של איזה מבנה בשפה או בספריה. זה יכול לחסוך הרבה כאב ראש לפעמים. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kingblade
הודעה 10.10.2014, 23:27
הודעה #353


Manga is a gamble
סמל קבוצה

קבוצה: חברי כבוד
הודעות: 7,156
תאריך הצטרפות: 15.08.06
משתמש מספר: 13,179



הבילבול שלך נובע מcase.

הצורה שבה נהוג לרשום switch (בשפות מבוססות C) היא כזו:

קוד
switch(a)
{
    case 1:
        do_something();
        do_more();
        break;

    case 2:
        do_something_else();
        do_more();
        break;

    default:
        do_more();
        break;
}


אסור לשים ':' אחרי הSWITCH, אבל מותר לשים סוגריים מסולסלים בCASE-ים (אבל זה לא חובה, ואפשר לרשום כמה שורות בלי וזה יעבוד)


--------------------

תודה לAlgiz על החתימה ^^
I dont LIE - I Create a new TRUTH
Go to the top of the page
 
+Quote Post

18 עמודים V  « < 16 17 18
Reply to this topicStart new topic
1 משתמשים נמצאים בנושא זה (1 אורחים ו-0 משתמשים אנונימים)
0 משתמשים:

 



RSS גרסת ארכיון הזמן כרגע: 13.11.2019 , 06:25