![]() |
![]() |
![]()
הודעה
|
|
![]() Justice is coming for all ![]() קבוצה: צוות נארוטו הודעות: 5,016 תאריך הצטרפות: 25.01.11 מיקום: בבית. סופסוף. משתמש מספר: 107,167 ![]() |
צהריים טובים נארוטארדס!!! ![]() הפילרים נהיים מעניינים יותר ומותחים יותר מיום ליום~ הפעם, אנו מביאים לכם פרק (באנימציה בכלל לא רעה, עם עלילה יחסית מאוד מבדרת) עם האדו טנסיי הכושלים. צפייה מהנה! • קישורים: צפייה ישירה ,הורדה ישירה, הורדה לביטורנט אל תשכחו להשאיר את הביטורנט פתוח בסיום ההורדה של דברים, זה עוזר בשיתוף הפרק לאחרים. נא לא לשכוח ששבוע הבא אנחנו מקבלים פילר שעוסק באנדרדוג האמיתי של הסדרה, שינו!!!!! יום טוב ושבוע טוב! צוות נארוטו. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
הודעה
|
|
![]() ג'ונין ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 1,965 תאריך הצטרפות: 30.03.07 משתמש מספר: 29,841 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
הודעה
|
|
צ'ונין ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 847 תאריך הצטרפות: 11.06.13 משתמש מספר: 200,901 ![]() |
הפילרים האלה כל כך גרועים, אני מת שיגמרו כבר
|
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() ג'ונין ![]() קבוצה: וותיקים הודעות: 1,965 תאריך הצטרפות: 30.03.07 משתמש מספר: 29,841 ![]() |
הפילרים האלה כל כך גרועים, אני מת שיגמרו כבר דווקא יש שיפור מאז שהפילר עם יוטה הסתיים -------------------- ![]() |
|
|
![]()
הודעה
|
|
![]() Life sucks *sigh* ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 3,420 תאריך הצטרפות: 18.05.12 מיקום: חולון משתמש מספר: 168,346 ![]() |
הפילרים האלה כל כך גרועים, אני מת שיגמרו כבר דווקא יש שיפור מאז שהפילר עם יוטה הסתיים הפילרים של נארוטו על הפנים. אני אפילו לא רואה אותם יותר. הם אפילו לא צריכים להכניס פילרים עכשיו זה סתם דפוק כזה...ביזבוז של זמן. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
גרסת ארכיון | הזמן כרגע: 18.02.2019 , 18:04 |